Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за малък автомобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за малък автомобил

Здравейте.Незнам дали пиша на правилното място?!Търся си малък автомобил,с 3врати.И се видях в чудо.Всички са горе долу еднакви,и горе долу на една цена.Става въпрос за кола до 2000лв,понеже съм само с джипа и ми трябва нещо малко и икономично.Вчера гледах Ситроен Саксо,довечера ще пробвам Митсубиши Колт.А във Вторник Рено клио.Остават в тоя клас,Микра,Туинго,Фиеста,Алфа145 и сигурно има и други.В момента ги пробвам само дали са ми удобни,но за качество нищо никоя не ми говори.Ще съм благодарен за всяко мнение и съвет за плюсове и минуси,от хора които са имали подобен автомобил.

От: Съвет за малък автомобил.

Поло-95-98 г. гледа ли?
    Наблюденията ми са добри.
    Аз знам че нищо не знам,но други и това не знаят.

Коментар

виж една тойота корола с 3 врати има в обявите за 3000лв... Много здрав модел е... По принцип японките са най-добре откъм качество...
      Саксо, Туинго и Фиеста не са от най-качествените...
      Аз съм имал Пунто 55 - супер количка е, но от чисто нова докато стане на 5 години... Такава на 10-12г не ми се мисли...
      Преди 3 години взех за тъста една Корса 1.2 86-ти набор за 500лв... Карах я 200км градско в София (ср. разход 6/100) преди да отиде "на нивата", където служи вярно 1 г без никакви ремонти и след това беше препродадена пак за 500лв...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
        ... По принцип японките са най-добре откъм качество...
        Абсолютно вярно. В тоя ред на мисли - Хонда Сивик.
        Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
        ...
        Саксо, Туинго и Фиеста не са от най-качествените...
        Добави и Клио-то.

Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
        Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Попадна(при замяна) при мен Мицубиши Колт 2000г. Много уморена и не пазена кола, но останах очарован, не се чупи! Всичко по нея работи, движи се мазно, много, много добра. Зимата е топла, лятото, климатика е много добър, харчи малко. Ако попаднеш на запазена...ехеее
          Допускам, че и другите японски са подобни.
          Препоръчвам!
          VARADERO SD2

Коментар

единствена слабост на "нинджите" е, че ръждясват като опелите (говоря за над 15 годишните)...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Микра много читава количка
              Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
              :D

Коментар

За такива пари препоръчително японско. От тоя клас и за подобни пари съм карал Фиеста, Микра, Сузуки Вагон, Дайхатсу. Като изключим Фиестата всички останали бяха чудесни и бях много доволен от тях. На първо място поставям Сузукито.
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Христов Преглед на мнение
                  Поло-95-98 г. гледа ли?
                  Наблюденията ми са добри.
                  И аз мисля така!Помисли си колега,икономични и маневрени колички!
                  Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнение
                    И аз мисля така!Помисли си колега,икономични и маневрени колички!
                    с тоя размер всичките са икономични и маневрени...
                    Аз сега чат-пат карам един Хюндай и30 1.6ЦРДИ - той хич не е малък, особено на широчина, но определено е много икономичен и маневрен... Уви, карането на джип в града става все по-неоправдан лукс...

Коментар

Карам Seat Ibiza 1.9 SDI 1998г аналог на VW Polo 95-98 г Гори около 5/100 дизел . Здрава и проста като бордюр. Седи пред сервиза с ключовете и я кара половината квартал. Огледай се за нещо такова и няма да сбъркаш. Частите за нея са смешни пари.
                      На сърбела майката му е чесането.
                      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Аз ако продам моята Лагуна ще търся нещо с твоите критерии. Аз лично съм привърженик на Френските коли(за разлика от повечето хора изобщо) и съм се насочил към Клио и след като покарах днес едно Пежо 306 за евентуален бартер(пропадна) ми допадна много и го включих в групата. Общо взето моделите към които съм се насочил са по ред Клио, 306, Корса, Колт, Саксо и други, като моделите се различават по цена до 2 пъти.
                        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                        Телефон - в профила!

Коментар

Фен съм на японските коли и в този ред на мисли мога да препоръчам от личен опит : Нисан Алмера 97-98.Много здрав автомобил,двигател с верига.Общо взето на бензиновите мотори ядовете са им в дебитомер и горни носачи...всичко друго е желязно!
                          First Man, then Machine!
                          Lada Niva
                          Honda XR 400

Коментар

Reno Clio, но не 2, а едно година 1991. Братовчеда имаше, е такава кола, не бях срещал, кара го 2 години, нито ремъци, нито масла, нито нищо, вървеше супер, пък и го взе за без пари 700 лева, а го продаде 500...Но и по запазено, може да се намери
                            За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                            Honda Dominator 650
                            088ЧЧ93979-->Борис
                            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Honda Civic или Toyota Corolla 96-98г. , погледни и италианските нищо че повечето хора ги плюват , в момента поддържам четри (Браво,Мареа,Делта и Типо), кои ги хване тоя ги кара и никакви скъпи ремонти по тях. А за френските поне аз не бих взел .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X