Обява
Свий
Няма добавени обяви.
джипка за кал и сняг тежка или лека
Свий
X
-
От: джипка за кал и сняг тежка или лека
Те хорицата са си наумили , че лекият джип е най-добър и това е ! И да им обясняваш и не все едно ! Наистина нека да каже някои предпочитания , та да кажем !Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеТежък тежък, колко да е тежък
950 преден мост, 900 заден. Тва е ултра тежкия патрул дето се побива като пирон в кисело мляко
Има си лебедчица и си излиза. Малко бавно щото акуто е фира точно на тоя тест.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
И двата е отговора. Няма идеален, за едно място е подходящ единия, за друго другият. Аз съм сменил 9, най малкият беше Сузуки ЛЖ80, по малко е от Самурая, най-големият ТЛК61 качен на мостовете. Остраналите 7 бяха някъде из средата. Няма универсален. Имал съм всяка концепция. Лично за мен, за моя стил на каран и моите потребности най-подходящо ми е ресорна дълга база с дизел голяма кубатура фул тайм. Такова животно обаче стандартно няма. Ама това е за мен, за друг ще е друго. Няма как да разбереш без да пробваш."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
За мен леката каретушка си е по-добре и по-лесно ги карам, но и мощ не е лошо да имаш в повече. "Лягането" си е ясно, но и "бутането" на пресен сняг/гъста кал си го има. Може и да греша..Grand Vitara 2L 140hp. 2006
LZ2BTK
AB+
Коментар
-
Вземи си един тарабант , вдигни го и ето ти лека каретушка .Първоначално публикуван от ti4am Преглед на мнениеЗа мен леката каретушка си е по-добре и по-лесно ги карам, но и мощ не е лошо да имаш в повече. "Лягането" си е ясно, но и "бутането" на пресен сняг/гъста кал си го има. Може и да греша..
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Това и братушките са го разбралиПървоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениеЗа дълбок сняг и лед си трябва модифициран автомобил с огромни гуми, да не потъва...
Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Това малко на изкуствен полигон мяза. За мен това не е закъсал джип, при положение, че можеш и сам да се извадиш.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
Ето един клип, който добре олицетворява ваденето на пирона. Вярно че рядко закъсва, но закъсали и трактор не може да му помогне. Като казах трактор се сетих за един друг клип, но няма да пускам, че като го видя и ми се свива сърцето.
Коментар
-
Тва е един от най-изкуствените полигони на света
А риковерито (както му викат хамериканосите) на повредена и/или заседнала машина е цяла наука. Обикновено само с дърпане не става
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Става ама требе да е лека.
http://vbox7.com/play:fdb4d871&ef=1
Коментар
-
Еми значи посредата е истината.Вземи си Гранд витара да става за всичко,а като решиш и да я тунинговаш можеш доста.Какви има на околовръстното на разклона за Бистрица...ZX-12-R;KLR 650;VULKAN 900;JAWA 350 с кош;JEEP CHEROKEE 2.8;SUBARU IMPREZA
Коментар
-
В плевенско си правехме разходки и миналата година или по-миналата не помня вече, бяхме отишли на дупката(това е нашето препядствие което никои не е минавал). Та там има едно блато пълно с папур. И аз си викам сега ще щурмувам. Аз съм с Патрул и уж нови гуми за кал уж лифт , тунинг кат се налузих няма излизане от калта. И в същото време един Самурай покраи мене прецапа през папура няма да натъне няма нищо(имам чувството,че папура се изправи след него),че и се смее от горе на сичкото. Та де да знам аз Самурай не бих си купил ,защото не мога да влезна в него ама определено си има предимство
Коментар
-
колеги взех си гранд витара но е абсолютно градско изпълнение купих я от един мой познат комшия вече 4 години си я кара ама си продаде къщата на село като гледам май не е включвал 4х4-то доста е запазена .ниска ми се вижда обаче иначе е 2,5 V6 дълга база .Кажете какво ще препоръчате да се понаправи малко да я вдигна ли или направо да си й лепна едни по-високи гуми 16-ки .Броните да и махам ли предни задни или да си карам с тях.Първоначално публикуван от ivanko4x4 Преглед на мнениеЕми значи посредата е истината.Вземи си Гранд витара да става за всичко,а като решиш и да я тунинговаш можеш доста.Какви има на околовръстното на разклона за Бистрица...
благодаря предварително
Коментар
-
[QUOTE=tihony;1846977]Днес попаднах на това видео и се сетих за темата
Тоя с патрула първо да си купи гуми, второ да се научи да не върти волана така щото да пречи на колата и трето да не включва блокажа за щяло и не щяло на страничен наклон
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар