Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля някой да обясни за ръчните и автоматични хъбове и блокажа на диференциалите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Моля някой да обясни за ръчните и автоматични хъбове и блокажа на диференциалите

Фултайма,така кротко и послушно се пързаля на снежец,че имам чувството,че ... и жена ще се справи

Коментар

От: Моля някой да обясни за ръчните и автоматични хъбове и блокажа на диференциалите

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
      Петьо, да не ми кажеш, че ВРЦ не са с електронни дифове...
      Халуди куатро не беше с електронни и пак го въртяха. Бе там са магьосници
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Може. Познавам хора дето могат, поименно - виж списъка на пилотите във ВРЦ
        Със сигурност може да му се въздейства, но в много по-малка степен. Във ВРЦ е направен компромис.
        Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
        Фултайма,така кротко и послушно се пързаля на снежец,че имам чувството,че ... и жена ще се справи
        Моята жена определено се справи - сега аз нямам Нива, а тя няма равновесие, 8 месеца по-късно.
        Халуди куатро не беше с електронни и пак го въртяха. Бе там са магьосници
        А, да го завъртиш е много лесно.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          А, да го завъртиш е много лесно.
          Специално при това халуди е от излишъка от коне.
          Се едно ланча s4 да става за каране, е не става
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ако си от София ела с едно шише ром или бира и ще ти покажа и разкажа кое как. Другия варинат е да почетеш из форума - всичко е писано по няколко пъти.
            От София съм и това с бирите може да го направим

А също така ще снимам тези дни двете оси с хъбовете, за да коментираме, че сега джипката не ми е наблизо.

Иначе мерси за мненията

Коментар

Първоначално публикуван от cournil Преглед на мнение
              От София съм и това с бирите може да го направим

А също така ще снимам тези дни двете оси с хъбовете, за да коментираме, че сега джипката не ми е наблизо.

Иначе мерси за мненията
              Бе ела с жипката първо, ще я качим на стойки и ще ти покажа нагледно кое как защо къде и прочее се върти

Коментар

Да метна един боб и аз и да предположа какво е станало

Глобнали са се някъде в някоя кал само на заден мост и след като са покопали само на заден мост, са се сетили да включат и предния мост, на който предполагам хъбовете са автомат, та за целта (до колкото знам) е трябвало някакво движение, че да зацепят и да имат пълноценно "щар по щар катерач" .

п.п. Не съм офроудър и не претендирам за хвърления боб

п.п.2 Извода е, че каквото ще се включва е добре да се прави ПРЕДИ препятствието, а не след като се закопаш.
                Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Нещо не ти приказва вярно боба. Смети го и го дай на кокошките...
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                    Петьо, да не ми кажеш, че ВРЦ не са с електронни дифове...
                    Да,от няколко сезона не са с електронни дифове,дори им забраниха и междуосев диф да ползват.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X