Обява

Свий
Няма добавени обяви.

VW Tuareg VS: JEEP, Toyota, Mitsubishi, Porshe, Landrover, Subaru, Mercedes

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: VW Tuareg VS: JEEP, Toyota, Mitsubishi, Porshe, Landrover, Subaru, Mercedes

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    Тук не си много прав. SRT8 е съвсем нормален сериен модел.
    В този ред на мисли при Гранда има малко екстри. Причината е че всичко е включено в нивото на оборудване. Има четири нива.
    Ларедо - липсват някои глезотии
    Лимитет - лукс
    Овърланд - Лимитет + оффроуд елементи като защити и по високо и здраво окачване
    SRT8 - Лимитет 3.6-0/100 както и всичко свързано с това.
    Знам че ти е любов ама в официалния сайт/http://www.jeep.de/grand_cherokee/modelldaten/modelldaten_und_preise.html/ дават 5.0s от 0-100км/ч
    VW-TOUAREG V6,3.0 TDI:oops:

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
      Честито Много да те радва.
      Ще бъде много полезно да споделиш лични впечетления за другите. Q7 и Кайен кара ли.
      Не съм карал новото ГрандЧероки. Кое не ти хареса в него.
      Хаха екстра ! Е това е ! Особено мнението на Венци ми харесва

Жив здрав, безавaриен и прочие. Ще се дърпаме един друг по разходките, аз съм вече с чистак нови (летни) гуми и съм прегориял направо за барбекю.
      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Re: Новия ми паркетник-NEW VW TOUAREG,V6,3.0,TDI

Туарега, в разрез на вярванията на много хора тук, има доста добра проходимост, благодарение на активното окачване. Разбира се сравнено с други "градски" джипове. Камъни ? Вдигаш го високо високо и минаваш като цар. Остър наклон ? сваляш го ниско ниско (мноого ниско) и си минаваш без страх от обръщане.
        VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Re: Новия ми паркетник-NEW VW TOUAREG,V6,3.0,TDI

Дай снимки между другото. Искам да видя новия трег в клуба
          VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
            Братчето на Туарега май гледа тъжно отдалечаващия се гръб на SRT 8, ама да не разводняваме темата...
            http://www.ajeepthing.com/jeep-srt-8.html

0-100 за 4.9 секунди. Впечатляващо трябвя да призная. Но чак пък флага на Cayenne да му гледа гърба, ниц.

http://www.autoblog.com/2006/01/04/p...-up-to-520-hp/

0-100 4.8с и то изглежда "консервативно" изказване.

Топ скоростта на Cayenne Turbo S е също скромно с едно 30-35 км по-висока. Топ скорост на SRT8 от 248 км/h я правя и аз между другото.

Иначе е хубава машина, и доколкото разбирам в US стил - в пъти по-евтина от германската конкуренция.
            VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Е време е да БЛАГОДАРЯ на всички които ми честитиха и за толерантното отношение към паркетника.А за КИНЕКС И КУАДРА-мисля ако не ми мине котка път да продам на жена ми колата и да я изнудя да се качи на Вранглер-Рубикон,така че леко с критиките

Коментар

Извън темата:това е колата/Вранглера/която бих взел без да правя никакви проучвания и тестове-просто ми харесва

Коментар

Първоначално публикуван от inox Преглед на мнение
                  По принцип когато и двете коли са на режим Комфорт/на аморт./ МЛ почти не усеща неравностите,особено напречно на пътя.Чуства се много по меко возене,Туарега е една идея по твърд.Като цяло споменах че двигателя на МЛ е по безшумен,а този 7 степенен автоматик е невероятен.Абсолютно никакво придърпване при превключване.МЛ има и по нисък разход/при едно и също каране/,малко по добър спирачен път.Самото купе е по добре обезшумено
                  Интересното е, че при туарег 2.5 двигателя (най-малкия двигател) е и най-шумен. 2.5 в сравнение с 5.0 е направо трактор. 5.0 звучи много по плавно, звука е много интересен, когато се форсира. Не звучи агресивно шумно като бензинов от този габарит, някак си като електрически двигател леко, но като му дадеш газ ръмжи много приятно.

3.0 не съм карал честно казано, но знам че са много добри двигатели и като цяло са отличен компромис между 2.5 и 5.0.
                  VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Ще си ги менкаме на някоя разходка .Отностно двигателя-то няма звук на дизел изобщо

Коментар

Първоначално публикуван от inox Преглед на мнение
                      Знам че ти е любов ама в официалния сайт/http://www.jeep.de/grand_cherokee/modelldaten/modelldaten_und_preise.html/ дават 5.0s от 0-100км/ч
                      Аз вече си мисля че тази цифра е секретна.
                      Преди пишеше най-общо "Под 4 секунди 0-60мил/ч на сухо и мокро. По бързо от Порше Кайен." НО тогава Кайена беше 450кс а SRT8 420кс. Сега не мога да намеря нищо нито на .com нито на .de
                      Може и аз да съм в грешка. Това ги прави за 3.7 но е пипнато.
                      http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Jeep-...QQcmdZViewItem

Знам че Додж Дуранго не се продаваше в Европа за да не конкурира ГрандЧерокито. Ама това че сега Гранда е с некачествени матеряли в салона за да не конкурира Мерцедеса хич не ми се вярва. Няма логика. Може друга да е причината.
                      Последно редактирано от kinex; 17-04-07, 08:44.

Коментар

Аве не знам какво са толкова некачествени материали и колко скърца черокито, обаче ако се качите в Алфата на жена ми (ГТВ Спидер 2004) съм сигурен ще си изградите нова дефиниция за това що е много скърцане На тая кола интериора и скърца все едно ааха и ще и се разпадне таблото. Трагедия е в това отношение.
                        VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

ами те италианските от завода излизат скърцащи.стандарт кво да ги правиш
                          В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
                            ами те италианските от завода излизат скърцащи.стандарт кво да ги правиш
                            ако италианските не скърцаха, кой ще си купи немска кола?
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ами може ли да се каже кой(Porche, Jeep, Vw, MB, Subaru, RR Sport) има най-добро поведение на път?

Коментар

Мое мнение:ако става въпрос за асвалт и бързо каране в завои-СУБАРОТО/без да съм карал Порше/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X