От: Lada: Качеството ще се повиши шест пъти
Оправи ми настроението.
Българската политика по отношение на техническото обезпечение на каквото се сетиш е пример за тотална глупост. Че какво да купуват - нямат пари за гориво и за течност за чистачки, а нещо трябва и да се пооткрадне.
Що не питаш примерно ЧЕЗ, или мобилните оператори с какво си обслужват станциите, дето са на майната си?
...колкото до LR - все още се произвеждат, нали?
Че и продават, при това доволно скъпо.
Сравни и цените на пазара на возила втора ръка - и в тях няма нищо случайно. Куп чаркове от лека кола, с немощен двигател от лека кола, и раздатка, направена и сложена някак си. Комфорт вътре - я пак? Седалки, дето се разпадат, но за сметка на това са неудобни, табло, дето на втората година вече е на юфка, и всичкото това от 30 години - все същото. Че как няма да е евтино?
Дай ми пример за едно единствено нещо в тая кола, дето да е направено като хората, щото аз нещо не се сещам.
ПП: Забележи че ламарините, идващи си с ръждата още от завода, въобще не ги коментирам. Това си го знаем всичките.
Първоначално публикуван от blackfirefly
Преглед на мнение
Българската политика по отношение на техническото обезпечение на каквото се сетиш е пример за тотална глупост. Че какво да купуват - нямат пари за гориво и за течност за чистачки, а нещо трябва и да се пооткрадне.Що не питаш примерно ЧЕЗ, или мобилните оператори с какво си обслужват станциите, дето са на майната си?

...колкото до LR - все още се произвеждат, нали?
Че и продават, при това доволно скъпо. Сравни и цените на пазара на возила втора ръка - и в тях няма нищо случайно. Куп чаркове от лека кола, с немощен двигател от лека кола, и раздатка, направена и сложена някак си. Комфорт вътре - я пак? Седалки, дето се разпадат, но за сметка на това са неудобни, табло, дето на втората година вече е на юфка, и всичкото това от 30 години - все същото. Че как няма да е евтино?
Дай ми пример за едно единствено нещо в тая кола, дето да е направено като хората, щото аз нещо не се сещам.
ПП: Забележи че ламарините, идващи си с ръждата още от завода, въобще не ги коментирам. Това си го знаем всичките.

Коментар