Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Lada: Качеството ще се повиши шест пъти

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Lada: Качеството ще се повиши шест пъти

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
    А пък някои Легенди направо фалираха - Ровър примерно...
    Можеш ли да ми кажеш за някое друго по-успешно продавано ново 4Х4, през последните години в България от Лада Нива? Преди да отговориш не забравяй за МО, МВР и разни други подобни структури и организации.
    Оправи ми настроението. Българската политика по отношение на техническото обезпечение на каквото се сетиш е пример за тотална глупост. Че какво да купуват - нямат пари за гориво и за течност за чистачки, а нещо трябва и да се пооткрадне.

Що не питаш примерно ЧЕЗ, или мобилните оператори с какво си обслужват станциите, дето са на майната си?

...колкото до LR - все още се произвеждат, нали? Че и продават, при това доволно скъпо.

Сравни и цените на пазара на возила втора ръка - и в тях няма нищо случайно. Куп чаркове от лека кола, с немощен двигател от лека кола, и раздатка, направена и сложена някак си. Комфорт вътре - я пак? Седалки, дето се разпадат, но за сметка на това са неудобни, табло, дето на втората година вече е на юфка, и всичкото това от 30 години - все същото. Че как няма да е евтино?

Дай ми пример за едно единствено нещо в тая кола, дето да е направено като хората, щото аз нещо не се сещам.

ПП: Забележи че ламарините, идващи си с ръждата още от завода, въобще не ги коментирам. Това си го знаем всичките.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Оправи ми настроението. Българската политика по отношение на техническото обезпечение на каквото се сетиш е пример за тотална глупост. Че какво да купуват - нямат пари за гориво и за течност за чистачки, а нещо трябва и да се пооткрадне.

Що не питаш примерно ЧЕЗ, или мобилните оператори с какво си обслужват станциите, дето са на майната си?

...колкото до LR - все още се произвеждат, нали? Че и продават, при това доволно скъпо.

Сравни и цените на пазара на возила втора ръка - и в тях няма нищо случайно. Куп чаркове от лека кола, с немощен двигател от лека кола, и раздатка, направена и сложена някак си. Комфорт вътре - я пак? Седалки, дето се разпадат, но за сметка на това са неудобни, табло, дето на втората година вече е на юфка, и всичкото това от 30 години - все същото. Че как няма да е евтино?

Дай ми пример за едно единствено нещо в тая кола, дето да е направено като хората, щото аз нещо не се сещам.

ПП: Забележи че ламарините, идващи си с ръждата още от завода, въобще не ги коментирам. Това си го знаем всичките.

Става въпрос за Ровър, а не LR.
      Говорим за пазар, а не качество!
      Лада Нива=най-евтино ново 4Х4 - за "Дай ми пример за едно единствено нещо в тая кола, дето да е направено като хората..."
      Иначе за другото имаш право...
      Only after the last tree has been cut down,
      Only after the last river has been poisoned,
      Only after the last fish has been caught,
      Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Говорим за пазар, а не качество!
        Говорим и за двете - в темата освен за друго се говори и за качесто и "коравост". И как нещо щяло да се вдигне 6 пъти. Виж, да гният 6 пъти по-бързо, може и да ги направят, ама да "подобриш" нещо, дето още на чертожната дъска е недоразумение, си е загубена кауза.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Говорим и за двете - в темата освен за друго се говори и за качесто и "коравост". И как нещо щяло да се вдигне 6 пъти. Виж, да гният 6 пъти по-бързо, може и да ги направят, ама да "подобриш" нещо, дето още на чертожната дъска е недоразумение, си е загубена кауза.
          Преди 30 години може би тези чертежи не са били чак недоразумение. Все пак тази концепция тогава е участвала на Дакар и то с доста добри резултати до най-големите марки.
          Аз вмъкнах в темата и пазар, защото той определя всичко.

Коментар

Преди 30 години може би тези чертежи не са били чак недоразумение. Все пак тази концепция тогава е участвала на Дакар и то с доста добри резултати до най-големите марки.
            Аз вмъкнах в темата и пазар, защото той определя всичко.
            Ще ми е интересно да видя това, участвало на дакар, колко общо има с това, дето се продава в магазина. Щото то и камази участват там, при това повече от успешно, но имат крайно малко общи черти с бълващите сини пушеци камази по нашите пътища.

Коментар

Ще ми е интересно да видя това, участвало на дакар, колко общо има с това, дето се продава в магазина. Щото то и камази участват там, при това повече от успешно, но имат крайно малко общи черти с бълващите сини пушеци камази по нашите пътища.
              Има толкова общо, колкото имат общо и болидите от западните марки с това което предлагат в магазина.
              Камазът от Дакар си е руски. Е може да има някои западни части, но примерно двигателя не е от МАН...

Коментар

Има толкова общо, колкото имат общо и болидите от западните марки с това което предлагат в магазина.
                Камазът от Дакар си е руски. Е може да има някои западни части, но примерно двигателя не е от МАН...
                Това го казах именно подчертавайки факта че машина, участвала на Дакар, няма нищо общо с такава, дето се продава в магазина, без значение какви са частите, вложени в нея. Изключенията са рядкост, до колкото ми е известно. Всъщност единственото, за което знам, е Pajero Evolution.

Коментар

Какво ще подобрят не ги знам,но като гледам с времето става по зле слагат все по евтини материали вътре салона е пълен с гадни пластмаси дето още в магазина са се окривили,шевито е с по добро качество но и цената му е друга, иначе е хубаво че имат желание за промяна
                  ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Аз пък си мисля, че проблема на нивата не е в чертожната дъска, а в материалите и реализацията. Така, че ако наистина подобрят тези две неща - ще уцелят джакпота.

А дано, но надали.

Коментар

Първоначално публикуван от rdo Преглед на мнение
                      Аз пък си мисля, че проблема на нивата не е в чертожната дъска, а в материалите и реализацията. Така, че ако наистина подобрят тези две неща - ще уцелят джакпота.

А дано, но надали.
                      Ето ти от чертожната дъска: слаби мостове, слаб мотор, слаби скорости? При това нито едното от трите не е мислено от руснак. Мислено е за лека кола, и там се справя съответно.

Коментар

Тук върви една тънка линия - всичко правено и мислено от руснак е боклук.

Коментар

Тук върви една тънка линия - всичко правено и мислено от руснак е боклук.
                          Ми... не. Но за гражданската им автопромишленост важи с пълна сила.

Коментар

Съвсем случайно попаднах на темата.

Коментар

Няма нищо невъзможно...

[ATTACH=CONFIG]373772[/ATTACH]

Братче, такива Лади и аз искам .
                              Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                              Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X