http://spisanie.mobile.bg/avtomobili...hest-pyti.html Ето една интересна статийка която ме разсмя сутринта, лада щели да правят по качествени коли от западните производители
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Lada: Качеството ще се повиши шест пъти
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Lada: Качеството ще се повиши шест пъти
Напълно възможно, но дали ще стане, е друг въпросПървоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнениеhttp://spisanie.mobile.bg/avtomobili...hest-pyti.html Ето една интересна статийка която ме разсмя сутринта, лада щели да правят по качествени коли от западните производители
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
-
Съмнява ме, че могат да вдигат каквото и да било от доста години насам.Първоначално публикуван от kabak Преглед на мнениеТрябва да вдигнат качеството 10 пъти за да стане нещо
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
HTML Код:ще превъзхождат по качество всички аналогични по цена западни автомобили.
Ами то има ли такива-като цени?
И как го изчислиха пък точно "шест пъти"?Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнениеAз пък не видях ще-то в заглавието веднага и си рекох, че някой се шегува, пък то се оказа, че даже и шега не е, а фирмена политика
Или по-скоро фирмен мерак, ама не ми е ясно как ще догонят за 10г. фирми които са градили качество и "добри производствени практики" много по 10г.Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!
Коментар
-
Те и за една година могат да вдигнат качеството поне 2-3 пъти, щото е довлоно ниско. Но това означава поне да харчат повече пари за материали, а дори и нови машини, по-високи заплати, за обучение на специалисти, да наемат дори хора с опит от други компании. Също няма да е зле и за дизайн да инвестират повече. Това са пари предимно, не време. За 10 години могат поне 2 поколения да обучат на най-високо ниво. Могат да правят много опити, които да им донесът нужната практика, за по-кратко време.
Коментар
-
И кои са тия производители дето правят коли на цената на ладите че ми стана интересноПървоначално публикуван от l.m Преглед на мнениеИли по-скоро фирмен мерак, ама не ми е ясно как ще догонят за 10г. фирми които са градили качество и "добри производствени практики" много по 10г.
Коментар
-
Да де, ама цената на ладите е такава, щото на друга няма да се продават. Това е тънкия момент.Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнениеИ кои са тия производители дето правят коли на цената на ладите че ми стана интересно
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Аналог на ладата по пари е ТАТА,та може и по-евтина да е.Руснака е "скаран" на тема модернизация."Новите" модели ниви-о по-големи огледала,с ръчно управление от вътрешната страна на купето,докато други марки,може и автоматично регулиране на огледала да пуснат,спраямо позицията,която е заел шофьора.О да и оголемените предни мигачи,придават на нивата вид на марсианче
.Нивата е просто едно недоразомение,но пък е недоразомение с характер.За да караш нива трябва да имаш чувства към нея.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар