Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Lada: Качеството ще се повиши шест пъти

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Lada: Качеството ще се повиши шест пъти

http://spisanie.mobile.bg/avtomobili...hest-pyti.html Ето една интересна статийка която ме разсмя сутринта, лада щели да правят по качествени коли от западните производители
    0 8 76 36 8 542

От: Lada: Качеството ще се повиши шест пъти

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
    http://spisanie.mobile.bg/avtomobili...hest-pyti.html Ето една интересна статийка която ме разсмя сутринта, лада щели да правят по качествени коли от западните производители
    Напълно възможно, но дали ще стане, е друг въпрос
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Я камила,я камилар до 2020година,може да няма АвтоВаз.Хладилник може да се модернизира Лада не,обедил съм се в това-Шеви Нива.Поздрави

Коментар

Трябва да вдигнат качеството 10 пъти за да стане нещо
        Калин 0886 117877, Mercedes ML 270 cdi,Mercedes E250 CDI

Коментар

Първоначално публикуван от kabak Преглед на мнение
          Трябва да вдигнат качеството 10 пъти за да стане нещо
          Съмнява ме, че могат да вдигат каквото и да било от доста години насам.
          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Сигурно ще използват 6 пъти по-големи болтове.
            Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

HTML Код:
              ще превъзхождат по качество всички аналогични по цена западни автомобили.

Ами то има ли такива-като цени?
              И как го изчислиха пък точно "шест пъти"?
              Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!

Коментар

Aз пък не видях ще-то в заглавието веднага и си рекох, че някой се шегува, пък то се оказа, че даже и шега не е, а фирмена политика

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                  Aз пък не видях ще-то в заглавието веднага и си рекох, че някой се шегува, пък то се оказа, че даже и шега не е, а фирмена политика

Или по-скоро фирмен мерак, ама не ми е ясно как ще догонят за 10г. фирми които са градили качество и "добри производствени практики" много по 10г.
                  Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!

Коментар

Те и за една година могат да вдигнат качеството поне 2-3 пъти, щото е довлоно ниско. Но това означава поне да харчат повече пари за материали, а дори и нови машини, по-високи заплати, за обучение на специалисти, да наемат дори хора с опит от други компании. Също няма да е зле и за дизайн да инвестират повече. Това са пари предимно, не време. За 10 години могат поне 2 поколения да обучат на най-високо ниво. Могат да правят много опити, които да им донесът нужната практика, за по-кратко време.

Коментар

Първоначално публикуван от l.m Преглед на мнение
                      Или по-скоро фирмен мерак, ама не ми е ясно как ще догонят за 10г. фирми които са градили качество и "добри производствени практики" много по 10г.
                      И кои са тия производители дето правят коли на цената на ладите че ми стана интересно

Коментар

Ами незнам да има такива, това и написах в пост №7.

Коментар

Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнение
                          И кои са тия производители дето правят коли на цената на ладите че ми стана интересно
                          Да де, ама цената на ладите е такава, щото на друга няма да се продават. Това е тънкия момент.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз пък чакам Ники-скрапа да вземе отношение...
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Аналог на ладата по пари е ТАТА,та може и по-евтина да е.Руснака е "скаран" на тема модернизация."Новите" модели ниви-о по-големи огледала,с ръчно управление от вътрешната страна на купето,докато други марки,може и автоматично регулиране на огледала да пуснат,спраямо позицията,която е заел шофьора.О да и оголемените предни мигачи,придават на нивата вид на марсианче .Нивата е просто едно недоразомение,но пък е недоразомение с характер.За да караш нива трябва да имаш чувства към нея.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X