Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Lada: Качеството ще се повиши шест пъти

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Lada: Качеството ще се повиши шест пъти

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Да де, ама цената на ладите е такава, щото на друга няма да се продават. Това е тънкия момент.
    Е цената е малко по височка от качеството но става да се развозваш и даже някоя работа да си свършиш .

Коментар

Едно време, когато бях ученик, другарката по математика ми каза, че умножаване по "нула" дава резултат пак "нула".
      Та от тук си вадя и заключение за умножаване на качеството на лада по 6.
      0х6 = 0
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Колкото и да Ви е смешно, не е толкова и нереално това нещо. В Русия се произвеждат доста от водещите западните марки, да именно "произвеждат" а не сглобяват. Което включва и комплектоване с поне 30% части от местни, отделни от производствените мощности на концерна, производител. А отделно се сглобява с готови детайли почти всичко. Т.е. специалисти и работници готови, дал господ. Както и работещи технологии.

Отделно се произвеждат и куп остаряли коли, тип деу ланос, използвайки базата на бившите СОЦ машиностроителни заводи, които спокойно се борят в ниският ценови клас с ладите.

Въпроса е да се намешат заинтересовани хора, и да попритиснат едни други заинтересовани хора.
        Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
          Едно време, когато бях ученик, другарката по математика ми каза, че умножаване по "нула" дава резултат пак "нула".
          Та от тук си вадя и заключение за умножаване на качеството на лада по 6.
          0х6 = 0

Срещу математиката не може да се рита
          Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!

Коментар

Интересна тема! Ладите може да не са от най-качестените, но не са ли много по-корави от западните ?
            Дарин 0897042636
            ВАЗ 2105

Коментар

Първоначално публикуван от Dr1v7 Преглед на мнение
              Интересна тема! Ладите може да не са от най-качестените, но не са ли много по-корави от западните ?
              Пъти, по Великден все излизат борци при чукането с яйца - западните, американските и японските нали го нямат този обичай, клякат.

Коментар

Първоначално публикуван от Dr1v7 Преглед на мнение
                0 8 76 36 8 542

Коментар

Най-добрата НИВА е на старо -че предишния собственик да е пооправил проблемите иНа свекъра върха беше когато боята падаше от дъжда,във фара влезе вода,таблото се напука на вторат година и т.н..............
                  Тия само качеството на водката могат да дигнат а може и там да се изложат
                  Grand Vitra ddis 2008
                  SEAT Althea XL tsi 2010
                  Mitsubishi Canter

Коментар

[QUOTE=tanosliven;1649649] Най-добрата НИВА е ... [QUOTE]

ПРЕТОПЕНАТА или ПРОДАДЕНАТА. Сещам се за една от най-добрите пред гаража на Дядо Владо
                    П.С.
                    Тази тема... защо не е в хумора?
                    Руснаците могат да правят само деца, защото се правят без ръце, ама и там водката си казва думата.
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                      Аз пък чакам Ники-скрапа да вземе отношение...
                      [QUOTE=Scrapheap;1649654][QUOTE=tanosliven;1649649] Най-добрата НИВА е ...

ПРЕТОПЕНАТА или ПРОДАДЕНАТА. Сещам се за една от най-добрите пред гаража на Дядо Владо
                      П.С.
                      Тази тема... защо не е в хумора?
                      Руснаците могат да правят само деца, защото се правят без ръце, ама и там водката си казва думата.

Е това чаках...
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Проблема с качеството е на Световно ниво.Такава е политиката.
                        Никога вече няма да се произвеждат коли като Голф 2,Ауди 80,Мерцедес 124,Тойота Терсел и още мн.други качествени модели,защото ресурса им е по 500-600 000км. и 20-25г.А това на някои хора хич не им се харесва.
                        Пък Вие сте седнали да говорите за една Лада Нива.
                        Ми и при нея нещата са същите-за съжаление нищо общо със стария модел 2121.
                        С какво ще и се опре новата:с ресурс на мотора ли-/стария 1600 издъхва след 250 000км.,новите 1.7 приключват към 180-200 000км./???
                        С антикорозионна обработка ли:тук въобще не коментирам-ужас???
                        С често калпавата електроника ли:старата просто няма???
                        С калпава 5ст. ск.кутия ли:старата е с доказаната Жигулска???
                        П.П.Вярно има и много неща,които са в плюс за новата Нива,но като цяло от всички доработки и използвани нови агрегати надеждността с годините бе разклатена сериозно.

Коментар

Аз си мисля, че ако се върнат на моделите от 80-90 те години, но с 5 скорости и климатик ....друго не им трябва.
                          Всякаква електроника(модерна), инжекционно(модерни) , и компютърни команди само ще допринесат НИВА да се доближи по качество до западните джипове, което ще развали възможностите на колата в гората - а именно смело напред .
                          Сега нива предлага изживяването ТИ да управляваш, а не тракшън контрола или блокажа.
                          Кой джип след 2005 година го предлага това ?

Коментар

Може, като използват 6 пъти по-голям Чук! че е известна максимата, че винта Закован с Чук държи по-добре от пирона завинтен с отвертка

А ако сериозно то всичко е възможно, но 6 пъти по-качествените Лади, ще струват колкото аналогичните западни возила и тогава идва въпроса КОЙ ще си ги Купува???

Коментар

Пияни, не пияни и с какво правени, едва ли някой е светил на всичките милиони там. Ама в Европейската част на Русия е доста трудно да минеш на преглед с кола на 15-20 години, т.е. всичките масови Ауди80, Голф3, Пасати и т.н. които тук се движат срещу 30 кинта, без дори да ги поглежда някой. Защото наистина е трудно, да ви е перфектна колата. По-точно не е трудно, а скъпо. Съответно и алтернативата е по-евтината и за придобиване, и за поддръжка руска кола. Затова ги има, затова ги и купуват. Защото не е много сигурно кое е по-добро, по-нова руска, или по-стара западна, говоря за ТАМ, а не за ТУК.

Но не сте живяли там, и е трудно за разбиране. По лесно е пред клавиатурата, да заклеймим пияните и тъпи руснаци
                              Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Виждал съм какви коли карат и в какво състояние са, пък как (дали) са минали преглед не знам... и поне аз не твърдя, че са прости и тъпи. Напротив! Имам доста приятели сред тях и те споделят мнението ми за автопрома им.
                                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X