Обява

Свий
Няма добавени обяви.

C-class или E-class

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: C-class или E-class

Това за тесните Цедки е малко мит. Не знам как е при 203, но при 202 хич не ми е тясно - 180 см. и 105 кг. Само външно изглеждат по-малки, а и возията си е като на МБ отвсякъде. Аз лично например не виждам никаква разлика между 202 и 210 във возията, а съм карал и двете, а едната й я имам. Сега за ускорението-зависи от двигателя, то е ясно. Да, Е класата е по-висок клас, но това няма нищо общо с качеството на изработка, използваните материали и т.н. При моята 16 вече годишна 202-ка, няма троп, няма лоп, няма шум, няма скъсано, няма протрито. Все що е МБ, по принцип все е качествено...или поне така се предполага, особено за новите модели.
    Но иначе, Е клас бие в избора, при еднакви двигатели и изпълнение.

Коментар

Имам Ц-клас 220 цди комби 2003та г. от 3 години и половина. Не бих казал че е тясна, а по скоро трябва време да посвикнеш. Изминал съм над 120000 км. вече с нея и нямам сериозни проблеми и оплаквания. Накладки съм сменял 2 пъти а на дисковете ми предстои 2ра смяна. В момента колата е на 270000 км. Мога да направя сравнение с Е-класа, тъй като баща ми има такава 200 цди 2003та г. - разбира се е по-комфортна и представителна кола е, но и по тромава. Мога да обобщя , че и двата модела са много високо качество, икономични са, сериозните проблеми са по-скоро рядкост. За мен е въпрос на твой личен избор и на това коя ти пасва. Съветвам те да не купуваш кола с джамбазки произход.

Коментар

Колеги,благодаря за отговорите и препоръките.Спрял съм се на E-class 270CDI мотор след 2003та година.

Коментар

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
          Колеги,благодаря за отговорите и препоръките.Спрял съм се на E-class 270CDI мотор след 2003та година.
          Не те знам кьде ги четеш тия работи,но много правилно четеш.

Кьсмет с избора,вземи го черен
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Босе, аз не съм останал с впечатлението, някога да си карал нещо различно от бензинов МБ, та как сега изведнъж ЦДИ

Коментар

Добро решение, успех и късмет с покупката, пази си огледалата и лайсните с парктрониците:-)
              :evil:Не се ослушвай, аз съм, идвам от където най-малко очакваш:twisted:

Коментар

Първоначално публикуван от balkanpower Преглед на мнение
                Босе, аз не съм останал с впечатлението, някога да си карал нещо различно от бензинов МБ, та как сега изведнъж ЦДИ

Няма лошо да е нафта,лошото е кофти нафта..............Аз искам дизел ма няма.Е има де ма на цената на 3 бензинови,а аз сьм беден и скрьндза.И бензин да е няма лошо,те не харчат много.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

А освен това, проблема със скъпите дизели при вас май се корени в това:"San Diego CA" от подписа ти. Или по-точно в изискванията, които тези от "CA" са поставили като норми при автомобилите и в частност при дизелите. Поздрави!
                  Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                  First impression is not always true. Get inspired.
                  Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                  Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Проблема е,че дильра на час взима 130 кинта и всичко живо тьрси яка и удобна кола,а това е 140 модела с 300 дизел.Няма зима,няма високи скорости..... И ако не си нервак и 170 коня ти стигат.И не мога да се преборя с Руснаци,Сьрби,Румзнци,нашите.......
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
                      А освен това, проблема със скъпите дизели при вас май се корени в това:"San Diego CA" от подписа ти. Или по-точно в изискванията, които тези от "CA" са поставили като норми при автомобилите и в частност при дизелите. Поздрави!
                      Проблема е, че при нас дизела е като бяла лястовица и затова е на двойна цена. Как да дадеш за нафта 300D W140 двойно на същото купо ама с М119 /S500/? И понеже сме бедни и няма $ за нафта, караме М119. Ама това не важи за България. Там ако подкараш тоя фургон с 320 /май толкова бяха/ коня и ще ти се израдват бензинджиите. Тука и на газ никой не кара. Само лашкаме галоните в резервоара... Добре, че поне като коли са евтини /W140 имам в предвид/.
                      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

NIKSD
                        Само лашкаме галоните в резервоара...
                        А покрай кризата как бяха нещата при вас? С мои близки коментирахме /живеят в San Jose, California/, че всички са се юрнали да търсят икономични или Hybrid vehicle. Не бяха си карали Mercedes ML-а с месеци и търкаляха само някаква Toyota /малолитражка по вашите стандарти/. Поздрави!
                        Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                        First impression is not always true. Get inspired.
                        Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                        Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
                          NIKSD
                          А покрай кризата как бяха нещата при вас? С мои близки коментирахме /живеят в San Jose, California/, че всички са се юрнали да търсят икономични или Hybrid vehicle. Не бяха си карали Mercedes ML-а с месеци и търкаляха само някаква Toyota /малолитражка по вашите стандарти/. Поздрави!
                          Кризата е хубаво нещо. Всички готини коли станаха без пари. Народа мина на Prius, ние минахме на осмаци.
                          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X