Добър вечер!Колеги,ето идва време за мен да си избирам превозно средство.Твърдо съм решил да е Мерцедес,но се двоумя какъв да е.Не съм запознат нито с C-class,нито пък с E-class.Та въпроса ми е,кой от двата модела е по-надежден и предлага повече екстри-става въпрос за моделите след 2002ра година.За подръжка,няма смисъл да питам,все пак е мерцедес.До сега не ми се е налагало да се "сбъсквам"с германския гигант,ако може някой запознат да каже,какво означава буквеното обозначение на дадените модели мерцедес.Благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
C-class или E-class
Свий
X
-
От: C-class или E-class
http://mercedes-bulgaria.com/modeli.html
А ето и моделите.
Внимаваш с тия години,че дадени модели са добри,други са с леко странни скорости,а после им слагат и леко странен мотор който има един скьпоструващ проблем най-кратко казано.
Пиши повечко за какво ти трябва тая кола за да те посьветваме по-точно,но като цяло Ц класата е малко Мерцедесче,Е класата е среден клас кола,а лимото го знаеш кое е.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Колата ще се ползва,като ежедневен авомобил+патувания на дълги растояния,който също спадат към ежедневието.Ориентирам се за дезелов мотор E220 CDI или C220 CDI,предпочитам ръчните скорости пред автоматика.За смесено каране?,достра градско и доста извънградско,но по къси разтояния от порядака на 150-200км,кой от двата мерцедеса е по-добър и задоволяващ.
Коментар
-
Еднозначно Е клас.
Не бягай от автоматика, това е един голям плюс, особено при Мерседес.
Търси Avantgade - това е най-високото ниво на оборудване.
Преди покупката се посъветвай с някой, дето разбира от марката, или поне питай тук.
Успех!
Коментар
-
Re: C-class или E-class
Е-класата е по-добрата кола, а Мерцедес с ръчни скорости не е хубаво.
Обаче Е-класата 2003-2005г е доста проблемна. Гледай да е максимално нова. Вече след фейслифта през 2006 променят много части и става доста здрав автомобил."Човекът е човек тогава, когато е на път!"
Коментар
-
Защото автомата на Мерцедес дьржи много,лесно се диагностицира и сравнително лесно се прави.Имаш една смяна на масло за около 300 лева и караш 60-80 000 километра до следваща смяна.Цели кутии гледам продават по 1000 лева вече,а да рьчкаш из града не си е работа.
Малко ОФФ от темата - Вени прати ми на лични малко снимки на колата ти,малко данни за нея и какво е правено и какво има да се прави,че имам много мой човек за тая кола.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
E-клас, задължително.
Ц-класата е тясна и вози значително по-некомфортно.
Мой близък кара е220 дизел 2000 г. автомат, т.е. по-стар от този който ти възнамеряваш да си вземеш и съм изумен как тази 10-годишна кола вози.Повечето коли от среден клас на 2-3 години са много по зле от нея.
И както казаха колегите, автомата е много по-добре.Само зимата е леко тегаво.
Коментар
-
Намери една 123 което е Е класа или поне размера е тоя.Гледай да е преди 1980та,че да закрьглиш на 30 години.Качи се и виж как вози.Може и над половин милион километри да е.
Голямата кола вьрши работата на малката,обратното НЕ.Бях ти пуснал един линк с инфо по класи,но беше кьм друг форум и са ми го трькнали колегите.Ако много те влече ми свирни едно лично и ти го пращам.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение...Бях ти пуснал един линк с инфо по класи,но беше кьм друг форум и са ми го трькнали колегите.Ако много те влече ми свирни едно лично и ти го пращам.
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар