Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LJ70 или Y60

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: LJ70 или Y60

Първоначално публикуван от дако Преглед на мнение
    ... останах с впечетление че главата на патрула е почти като консоматив ...
    Не знам защо, но аз оставам с впечатление, че най-много приказват такива неща хора, които не са карали Патрул.

Не че не се случва, но не мисля, че е по-голям проблем, отколкото пукането на глави на мицубишита или тойоти с малките дизели.

За 9,999-ти път ще кажа, че за мен проблемите с прегряването и пукането на глави на малките японски дизели се причиняват на първо място от лоша поддръжка и неправилна експлоатация, към които следва да се добави и фактът, че говорим за коли на по над 10-15 години и с пробег над 200,000 км.

За мен изборът между Тойота с 2LT и Патрул с RD28T е категорично в полза на Патрула! Освен ако някой не ми предложи Патрул с голям американски V8-ак де ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

останах с впечетление че главата на патрула е почти като консоматив.

Няма такова нещо.... Цялата истина е там, че си купуваме коли от някакви негодници, коите не са си поддържали колите.....

След първоначални инвестиции аз не знам човек, който да е спукал прясно монтирана глава на Патроля.....

ПП. Пробвай да намериш глава за Витара 1,6, 16 вентила.....
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

...
        но от четене из форума , а и от мнени на познати останах с впечетление че главата на патрула е почти като консоматив...
        Вярно е. Става консуматив 15/20 г. след закупуването му.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          И ZD30 също се слави като проблемен, поне в първите си години.
          Нисан караш,само Нисански негативи посочваш
          За колегата които пусна темата,пробваи което "ти легне на сърце" вземаи,щтом ти е първиа,няма да ти е последния.Не се лекува
          "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
          Кольо.

Коментар

Първоначално публикуван от hunter vl Преглед на мнение
            Нисан караш,само Нисански негативи посочваш
            За колегата които пусна темата,пробваи което "ти легне на сърце" вземаи,щтом ти е първиа,няма да ти е последния.Не се лекува
            Ми не. Тераното е с TD27Ti. Глави не пука. Случва се да хапне някой бренер, ама глава не. Сигурно защото е чугунен.

...ама пък тежи...

А всякак бих взел терано със ZD30, но след 2003г., когато му излекуват детските болести.

А пък върху всички изброени без никакво колебание бих предпочел Тойота с 1KD-FTV двигател.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Везните и при мен наклониха към патрула (като няма пари за повече) още веднаж благодаря колеги.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X