До: Варианти за ниско бюджетен джип ?
И Самурай и Витара и Нива са добър избор, не робувай на марка и модел потърси и пробвай различните автомобили за да имаш база за сравнения. И най-важното за което аз не послушах колегите, не си давай всичките пари само за покупката и прехвърлянето, остави поне 1000 по-добре 2000лв за разходи след покупката. Като си купиш джип и започват едни мишки в главата, пружини, амортисьори, гуми, изнесени джанти, брони и ...................... до безкарай.
И Самурай и Витара и Нива са добър избор, не робувай на марка и модел потърси и пробвай различните автомобили за да имаш база за сравнения. И най-важното за което аз не послушах колегите, не си давай всичките пари само за покупката и прехвърлянето, остави поне 1000 по-добре 2000лв за разходи след покупката. Като си купиш джип и започват едни мишки в главата, пружини, амортисьори, гуми, изнесени джанти, брони и ...................... до безкарай.
(знаете защо).За виенето при еди какви си килиметри не е вярно-тя си вие без значение от скороста единствено гумите започват да вият при определени километри.Но като цена за подръжка няма спор, че тя е най-евтината, но за тези пари значи, че ще си взимаш на старо което вече си е на късмет.И все пак направи това което ти казах по-горе, защото няма да получиш отговор от съфорумниците, незнам колко си разглеждал форума, но може да си забелязал, че всички такива теми отиват на доказване на джипки или глупави спорове (то заглавие си води до това не казвам нищо лошо за форума или участниците
Та и аз да препоръчам "Джимни"-то. Здрав като "Самурай", но за разлика от него - тих, не друса и е идеална градска кола.

Коментар