Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Евтин на 2 или 3 години джип,но от Дубай!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Евтин на 2 или 3 години джип,но от Дубай!

Добре де. Тези дубайските коли нали нямат европейско типово одобрение как става регистрацията в КАТ.
    Още ли върви през хранилката Технотест работата.
    only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Нека се гледа и за ръжди, щото "произведено за Дубай" няма никакво антикорозионно покритие, доста примери има в нашите сайтове "нов внос Дубай" с изгнили ламарини немедленно след вноса им на родна земя..., за невъзможната регистрация- отделен проблем...
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
        Нека се гледа и за ръжди, щото "произведено за Дубай" няма никакво антикорозионно покритие, доста примери има в нашите сайтове "нов внос Дубай" с изгнили ламарини немедленно след вноса им на родна земя..., за невъзможната регистрация- отделен проблем...
        Напротив, антикорозионната защита е доста висока, защото влажността на въздуха е голяма. Повечето от колите не само в Дубай, а и в целия залив (т.нар. Gulf specs) са намазани отдолу с черен шагран. Това предпазва както от пясъка, така и от влагата.

Коментар

Имало някакви врътки през Англия и Германия да се спестят някои такси и плащания.
          Ще ми обясните ли точно как стоят нещата . Намерих една кола в Дубайски сайт и колата се оказа че се кара в Кипър .Не мога да разбера каква е цялата схема с Кипър ,защо коли от Дубай и Америка първо ги вкарват там и после ги продават.Ще съм благодарен за всякаква информация.За да не остана изненадан.
          Ясни са нещата ако колите се вкарат в БГ какви са разходите
          -10% Мито
          -20% ДДС
          -Транспорт
          -Технотест

Ще съм много Благодарен.

Коментар

. Имало някакви врътки през Англия и Германия да се спестят някои такси и плащания.
            Ще ми обясните ли точно как стоят нещата . Намерих една кола в Дубайски сайт и колата се оказа че се кара в Кипър .Не мога да разбера каква е цялата схема с Кипър ,защо коли от Дубай и Америка първо ги вкарват там и после ги продават.Ще съм благодарен за всякаква информация.За да не остана изненадан.
            Ясни са нещата ако колите се вкарат в БГ какви са разходите
            -10% Мито
            -20% ДДС
            -Транспорт
            -Технотест

Ще съм много Благодарен.

Коментар

Как се минава в КАТ след като в Дубай е взет талона на колата, но има издаден от тях сертификат за износ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X