Обява

Свий
Няма добавени обяви.

По добрия избор при БГ условия: Дясна дирекция и Промяна или Нормална дирекция

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: По добрия избор при БГ условия: Дясна дирекция и Промяна или Нормална дирекция

Първоначално публикуван от madcop
    Отговорът е "ДА", полицай съм, данъкоплатецо мил
    Лек ти ден, и работи повече за да внасяш повече данъци.
    Аве аз работя и доста данъци вкарвам, ама гледам те отиват за "обратен" Фрийлендър в дъното на веригата каран от "лудо ченге", а това не е особено стимулиращо. Добре, че имам свестни познати полицаи, щото иначе само на базата на такива като теб, много тежки изводи щях да заключа за полицията в БГ.

Много офтопик се получи. Накратко най-добрият избор при БГ условия на тесните ни пълни с турски тирове пътища си е стандартната дирекция. Преправянето на "обратна" в нормална струва вече повече от разликата в закупуването. Карането с обратен волан е опасно по нормален път. Без проблем е единствено в гората и на черно.
    Vitara 2.0 V6
    Honda CRV (Gen 1)
    Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
    ВАЗ 2131

Коментар

До: По добрия избор при БГ условия: Дясна дирекция и Промяна или Нормална дирекция

[QUOTE=ixeos;1056117]Аве аз работя и доста данъци вкарвам, ама гледам те отиват за "обратен" Фрийлендър в дъното на веригата каран от "лудо ченге", а това не е особено стимулиращо. Добре, че имам свестни познати полицаи, щото иначе само на базата на такива като теб, много тежки изводи щях да заключа за полицията в БГ.

Повярвай ми, не ме познаваш, не се изхвърляй неподготвен.
      Бог обича смелите, но води разумните....

Коментар

Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнение
        Преправянето на "обратна" в нормална струва вече повече от разликата в закупуването.

Ти колко дирекции си обръщал ,колега та си толкова осведомен...?
        БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
        TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
        Съби Радев А(-) 0895745706

Коментар

Първоначално публикуван от jeepman13
          Ти колко дирекции си обръщал ,колега та си толкова осведомен...?
          Само една нова рейка е от 1400-1500 нагоре. Трудът е минимум 1000 при съмнителен майстор. Да продължавам ли? Имам няколко познати дето си бият главите сега с тоя обратен волан. На всичките сметките им излизат повече, ако си бяха взели с нормална дирекция. Не успяват и да ги продадат. Само на един от тях не му пука, но той е с пикап и кара главно по черно. И тъжното е, че си взеха колите с мисълта да обръщат ако евентуално имат проблем с дирекцията.

Не бих се хванал да обръщам. Въпреки, че имам познат майстор със завидни умения под ръка. С много добра репутация, кадърен. Човекът обаче бяга от такива манипулации поради многото неизвестни. А методът Нагодяев в случая е твърде опасен.

И все пак който иска и му се струва лесно, да купува и да обръща. Никой не го спира. Парите са си негови.
          Vitara 2.0 V6
          Honda CRV (Gen 1)
          Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
          ВАЗ 2131

Коментар

Няма нищо по добро от оригиналното
            Вярно извън града е по трудно с обратния волан но нее невъзможно да се кара. Дори и на задната седалка да е волана пак бих го карал стига да ми харесва. Колкото до обръщането - в никакъв случай , те хората в завода допускат грешки....
            С парите за обръщане си купуваш една кола за извън града и готово
            Audi a4 2,5 tdi
            Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.Руски форум: питаш нещо и теб те питат.Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп
            Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Първоначално публикуван от plamensolakov Преглед на мнение
              С парите за обръщане си купуваш една кола за извън града и готово
              Интересно, какво ще купиш за 2000лв, примерно. Някой дръгел, дето на 100-иа километър ще спре???
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Интересно, какво ще купиш за 2000лв, примерно. Някой дръгел, дето на 100-иа километър ще спре???
                Имах предвид скъпа кола на която и обръщането и е скъпо
                То на такава дето ще струва 2000лв няма сми
                По добре си я вземи с ляв волан
                Аз си купих Мицубиши с десен волан защото е MMС (Японска сглобка)
                Това е моето мнение
                Audi a4 2,5 tdi
                Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.Руски форум: питаш нещо и теб те питат.Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп
                Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнение
                  Само една нова рейка е от 1400-1500 нагоре.
                  Кой казва ,че трябва да е с нови части?Все пак и джипката е на старо.(а и не всички джипки са с рейки)Наистина на някои модели не си струва...много,и все пак...и ако си го правиш сам...
                  БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
                  TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
                  Съби Радев А(-) 0895745706

Коментар

Първоначално публикуван от jeepman13 Преглед на мнение
                    Кой казва ,че трябва да е с нови части?Все пак и джипката е на старо.(а и не всички джипки са с рейки)Наистина на някои модели не си струва...много,и все пак...и ако си го правиш сам...
                    Морги има колкото щеш. За по-разпростренените джипки можеш да намериш части от морга.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Допускам огромна вероятност дори само из горите да искаш да караш - пак да имаш немалко километри по шосе. Ако има някакъв друг начин - дайте идея за кола "само в гората"!

Коментар

Сещам се поне за петима мои познати,които си купиха "обратни" коли и жипки с твърдото намерение да обърнат дирекцията,като преди това обаче не бяха навлезли по-подробно в проблема...впоследствие всичките се отказаха,и си карат колите,както са излезли от завода...и чат-пат твърдят,че нямало проблем,свиква се,не било лошо...!
                        много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                          Сещам се поне за петима мои познати,които си купиха "обратни" коли и жипки с твърдото намерение да обърнат дирекцията,като преди това обаче не бяха навлезли по-подробно в проблема...впоследствие всичките се отказаха,и си карат колите,както са излезли от завода...и чат-пат твърдят,че нямало проблем,свиква се,не било лошо...!
                          Човек много рядко си признава на глас, че се е прекарал. Особено пред други хора. Често е склонен от девет кладенеца вода да докара за да те убеди в нещо, което знае, че не е така.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X