Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам нужда от компетентен съвет

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Имам нужда от компетентен съвет

Първоначално публикуван от zvezdi4ka Преглед на мнение
    Така и не разбрах, кое е по добрия вариянт бензин с газово или дизел.
    В много случаи,разхода в пари е еднакъв.
    Има обаче и проблемни коли и проблемни двигатели,така че като се спреш на нещо,пак попитай тук,за всеки случай.
    Иначе,съвета да покараш различни джипки,преди да вземеш,е много добър.Ако имаш време и възможност,го направи.
    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
      В много случаи,разхода в пари е еднакъв.
      Има обаче и проблемни коли и проблемни двигатели,така че като се спреш на нещо,пак попитай тук,за всеки случай.
      Иначе,съвета да покараш различни джипки,преди да вземеш,е много добър.Ако имаш време и възможност,го направи.
      Е,това е!Тест драйв!Мога да предложа дизелово Диско 300 ТДИОфертата е валидна за София,жипката не се продава!
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Да идеята е добра за тест драив само дето трябва да попотарся на кого да покарам джипката поне с витарата сам запозната, а само да набарам тойота и нея да пробвам.
        А дали да е бензин или дизел това ще остане с вапросителна за сега нека първо да хареса джипа.
        Благодаря за предложението, но аз сам от Варна.

Коментар

Тойота - в Бургас
          А, и за още нещо се сещам. Каквато сума имаш, задели едни 20% настрани за да си обслужиш машината като я вземеш.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Да идеята е добра за тест драив само дето трябва да попотарся на кого да покарам джипката поне с витарата сам запозната, а само да набарам тойота и нея да пробвам.
            А дали да е бензин или дизел това ще остане с вапросителна за сега нека първо да хареса джипа.
            Благодаря за предложението, но аз сам от Варна.
            Може да ми пробваш гранда ако искаш, макар да е за лек ремонт в момента си върви идеално.
            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

То и по обяви може, аз моята така отидох да я видя и покарам , без никакво намерение да я купувам , ама....вече два месеца и се кефя.

Коментар

Може и да го покарам, защо не до сега не съм карала такав джип така, че ето вазможност да пробвам .
                Благодаря за което.
                А от обяви не съм се сещала за това незнам дали е най - удачния вариянт за изпробване на джип, но е възмовно защо не.
                Вчера гледах за мицубиши пинин струват ми се добри и като големина и като данни ама ме притеснява двигателя износвал се бързо някой да знае нещо по въпроса?

Коментар

Мисля,че за посочените от теб нужди е най-удачна Опел Фронтера,къса база до 1998г.,бензин 2.0(115кс.)
                  sigpic
                  Land rover lightweight-series 3
                  Range Rover V8
                  Range Rover Classic Vouge SE V8
                  Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

Първоначално публикуван от ivan kerchev Преглед на мнение
                    Мисля,че за посочените от теб нужди е най-удачна Опел Фронтера,къса база до 1998г.,бензин 2.0(115кс.)
                    Вярно, че колежката спомена, че може да ремонтира, но чак пък да става професионален монтьор...
                    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Хайде, пак празни приказки ... Ми сравнете темите в подфорумите на прехвалените супер джипове, дето "не се трошат" и темите в подфорума на "скапаните" Фронтери. То е очевидно и не ти трябва да си велик разбирач, за да си направиш заключението за коя марка ще ти трябва и сериозен набор инструменти и технически познания. Ако ги нямаш-дебела пачка в портфейла за текущи разходи.
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Aз ако бях жена щях всичко да дам за един Вранглер. Скоро тук се продаваше един сладур и за един месец толкова неприлично му падна цената заради кризата, че се замислих дали да не го взема за жената, въпреки че не ми трябва...

Коментар

Ето една кола, която отговаря на повечето поставени изисквания -
                          Лада-Нива 1,7i (пълен инжекцион):
                          - цена 6-7000 лв. за кола на 4-6 години;
                          - лесна за предварителна техническа проверка - купуваш и караш;
                          - винаги 4х4, бързи+бавни, блокаж на раздатката;
                          - евтина поддръжка - става и с "джобни" (все пак зависи от "джоба");
                          - със серво и на волана - кара се лесно и с кеф;
                          - тотален респект на пътя и извън него;
                          - и лично мнение - създадена за война, лов, риболов и любов.
                          Единственото изискване за шофьора - тежки обувки.
                          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Здравеите решила съм да си копувам джип до сега сам карала само леки автомобили много съм си харесала Land Rover Freelander късата база, но на барзо ми потушиха ентосиазма като ми казаха, че няма да мога да го изкарам от сервиза. Постоянно се бил трошал и бил страшно голяма бракма.
                            Силно се надявам да не е така защото много сам си го харесала тоя джип.
                            И ако не е той какво друго бихте ми предложили.
                            Стотици видове автомобили 4х4.За всеки вкус и за всеки джоб.Аз също съм привърженик на няколко модела и няма да си купя никога други няколко,но то е свързано с моят вкус и моите разбирания.Харесала си си кола,като съотношение между цена външен вид и може би качество.Просто тази е твоята кола,ако не точно тази,то модела.Купи я ,като преди това заведи майстор,който да си каже мнението за техническото състояние на "твоята" кола.Ако темата продължи ще се затрупаш с информация за десетки возила от което нямаш нужда.Аз никога не съм искал съвет ,каква кола да си купя.Всеки знае по-много,а тези които не са карали джипове в кварталното кафе,знаят най-много .Успех с покупката.
                            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                              Хайде, пак празни приказки ...
                              Колега, освен Опел Фронтера 2.3 TDI 1993 г., от колко марки и модели имaте пряки наблючения и лични впечатления? Погледнете малко под Вашето мнение, дори Лада Нива предложиха... при това с описание, вероятно взето от рекламна диплянка.

Поне 10 пъти съм писал в подобни теми, че само хора сменили поне дузина джипки, или ремонтирали стотици, могат да дадат донякъде компетентен съвет.
                              Последно редактирано от giorgio; 21-02-10, 18:06.
                              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Колеги, почнахте да си ги мерите нещо май, аз като лаик аматьор ще ви предложа да оставим дамата сама да реши, дали с тестове, дали по женски(тоест според външния вид на колата) и след това да обсъдим решението и. Не за друго, а защото попринцип няма лоша кола, има скапана подръжка и лоши шофьори. Има не малко примери на хора с Г-класи, които са станали пълни варели, както и на такива с Фрилендъри в отлично състояние или Фронтери без ръжда и скапани двигатели. А откровено казано дори Лада Нива си има своя чар, така че всичко друго е СМЕХ.
                                Бог обича смелите, но води разумните....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X