Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам нужда от компетентен съвет

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Имам нужда от компетентен съвет

В резюме - има проблемни места с които трябва да се внимава Бих ти препоръчал дизелов агрегат (малко по-скъпи са но...), с полеви тест на комплекса раздатъчна кутия - виско - заден кардан. Не е лошо да минеш и през сервиз за измерване на компресията и за проверка на маслото в раздатъчната кутия. Това са му най-честите проблеми.
    Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
    „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
    LZ1EMS

Коментар

И като се строши раздатката има вече отработен вариант как се маха пиньона и задния кардан и си имаш Фри само на предно. При раздатката на Фри-то въпросът не е дали, а кога. Тъпото на тая раздатка е, че се продава цяла, не се продават части за ремонта и.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Момчета, няма смисъл да се 'абите. Момата май е забравила адреса на форума.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Ами аз като видя мома и аз забравям къде съм. Вальо, честит ти имен ден! Да си жив и здрав!
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
            И като се строши раздатката има вече отработен вариант как се маха пиньона и задния кардан и си имаш Фри само на предно. При раздатката на Фри-то въпросът не е дали, а кога. Тъпото на тая раздатка е, че се продава цяла, не се продават части за ремонта и.
            Аааа, имаше тук една тема. Колега й беше намерил цаката с отремонтирането за около 800 лв
            Последно редактирано от emanuilis; 14-02-10, 20:58.
            Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
            „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
            LZ1EMS

Коментар

Ако е някой лагер, да. Но яко е пиньон и корона, както са всички счупени който аз съм виждал. Отде тия два чарка?

Коментар

Неее не съм забравила адреса на форума той ми беше така горещо препоръчан от една приятелка, че няма как да се случи това.
                Благодаря ви за изчерпателната информация не че съм се затръшкала точно за този модел на rover, но не е много голям не че бих отказала на огромен джип, но за в града предпочитам да е помалък.
                Сестра ми има сузуки витара и с негооо се размазваме и на офроуд ходим, но тои ми е маничак искаше ми се не6то по голямо разглеждах из мобилето и ми попадна фрилендера и доста ми хареса, но определено смятах да го пробвам в гората а той не бил за там това не е добре.
                И вместо да слушам някой уж компетентен реших да се допитам до вас.
                Да си призная това ще ми е парвия джип и искам да направя правилен избор за марка и модел.

Коментар

Колежке,що се не огледаш за Хонда-CR-V.
                  И не забравяй една стара поговорка,(слушай хората но от твоя акъл се недели)
                  Успех в търсенето,и като купиш джипка,да не забравиш да пуснеш снимки.
                  0осем9осем7шест0осем7едно
                  Миро

Коментар

Здравейте,
                    Аз също си търся Джип и един от моделите които харесах беше Фрилендъра, но днес цял следобед се рових на темата "Гранд Чероки" чесно да си призная не очаквах да открия такива достойнства.
                    Не зная за Вас но едно от нещата които са важни за мен е колата да не ми позволи ако реша да направя някоя глупост или грешка. А тук конструкторите на този автомобил са свършили много добра работа!
                    А смятам че е важно колата да ти дава сигурност особенно в някой крайни ситуации когато например си уморен и разсеян /удряман/ или детето някак е успяло да си цепне веждата...и трябва да се бърза за доктора, и тогава последното нещо дето човек се сеща е да щади возилото...
                    Успех в избора

Коментар

Хм, ти ако чакаш колата да мисли вместо тебе, по-добре си вземи такси... И ако смяташ, че като е бъкано с .....троници, не можеш да се пребиеш или да утрепеш някой друг, в дълбока заблуда си.
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от zvezdi4ka Преглед на мнение
                        Да си призная това ще ми е пЪрвия джип и искам да направя правилен избор за марка и модел.
                        Така,вече си дойдохме на думата,че ще се избира между много марки и модели...
                        За целта е добре,да споделите точно за какви условия на експлоатация ще се ползва джипа.Какви средства сте предвидили за покупката,и евентуално някакви други Ваши специфични изисквания.

Тази информация ще е от полза на хората,които решат да Ви дадат съвети,респективно ще се улесни и Вашия избор.

P.S.Не бързайте при писане,Форумът няма да избяга,обръщайте внимание на правописа...(не се обиждайте за последната забележка,и аз съм я получавал понякога,а правилата на Форума,го изискват..)
                        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Re:Хм, ти ако чакаш колата да мисли вместо тебе, по-добре си вземи такси... И ако смяташ, че като е бъкано с .....троници, не можеш да се пребиеш или да утрепеш някой друг, в дълбока заблуда си

...Под това возилото да "мисли" изобщо не отменя факта че най опасното нещо в колата е шофьора, а колкото до електрониката и тя си има ресурс но като си вземеш 7-8 годишен автомобил, повечето хора не се сещат че този ресурс е заминал или близо до края си.

Коментар

Ей там е цялата беда. Електрониката все още не е достатъчно надеждна, а като се скапе нещо, в БГ на много малко места могат да ти помогнат. Не, че няма да опитат, но обикновено това започва с чесане по главата... Оттам нататък вероятността за сполучлива намеса е неизвестна величина.
                            Така, че моят съвет на този етап е : минимум електроника.
                            Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

...лошо е и че липсата на много електроника върви ръка за ръка с дълбоката прагматичност и като седнеш в един ми ти ренесансов салон... и почвам да си тананикам ...на на най на, тука във комбайна...

Коментар

Е, не е съвсем така. Никой не се ражда на пухени възглавки. По-добре в кабина от "комбайна" но колата да върви, отколкото супер лукс, ама да викаш пътна помощ...
                                Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X