Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да продам ли Terrano II за да си купя Джими

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да продам ли Terrano II за да си купя Джими

Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнение
    ...Пък нали и ти си от отбора?...
    В отбора съм, и си ме кефи, но смея да твърдя че съм що-годе наясно до къде може и от къде нататък трябват много сериозни интервенции, със съмнителен смисъл предвид цената им. В една категория е с Паджеро и Toyota 90, например, само дето е по-леко, а 2.7TDI е с мощността на 2.8 литровия двигател на паджеро, при което дигателя му е елементарен, чугунен, класически предкамерен, съответно прост и непретенциозен, за разлика от проблемния до колкото чувам 2.8 на паджерото.

А моя фаворит в тая категория е Тоyota 90 с D-4D двигател, и все някога ще се сдобия с такава.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      А моя фаворит в тая категория е Тоyota 90 с D-4D двигател, и все някога ще се сдобия с такава.
      Пожелавам ти го от все сърце, но защо ще напускаш отбора? Кажи си аргументите за по-непросветените като мен.
      Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Пожелавам ти го от все сърце, но защо ще напускаш отбора? Кажи си аргументите за по-непросветените като мен.
        Аргументите са предимно субективни.

- малко по-широка (или с по-ниско купе, не знам)
        - побира малко по-големи гуми (заводски си е с 31-ци, което значи че вероятно без никакво пипване ще събере 33-ки.
        - има екземпляри със заводски твърд блокаж (макар че и LSD-то върши не лоша работа)
        - по-мощен и модерен мотор - 160 и нам колко си кончета, още от завода.
        - вероятно по-икономична, но това не мога да знам - не съм навъртял чак толкова километри, че да преценя.
        - малко по-красива. Да си го кажем направо - тераното не е най-красивата джипка отпред.

...ама, напускането на отбора надали ще е скоро, защото 3 джипки + кола не ми трябват. Трябва да продам някоя, а после да попадна на читав екземпляр, който след като преспя все още да ми се купува.

Идеала за мен е 70-ка с 3 литров двигател за в гората, и 90-ка с D-4D за всичко останало.

...а тераното си ме кефи все толкова, вече над година време. раздялата няма да е лесна.
        ...ако въобще се състои де...
        Последно редактирано от sparkybg; 01-02-10, 22:09.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Това нещо с гумите (стремежа да са по-големи) го дъвкахме в една тема и разбрах горе-долу за какво става дума, но нещо не мога да се убедя вътрешно, че искам да си сложа по-големи. Мисля си, че не ми трябват.
          Тераното наистина не е най-красивата джипка опред, но моята е с булбари и ми харесва. Скоро ще си я сложа за аватар, но нещо не мога да избера снимка все още. Затова пък профилът и особено изгледът отзад ми се нравят. Аз малко съм такъв - като свикна с нещо и с течение на времето ми харесва все повече. Колите имам предвид...
          Спарки, има Терановци с 3-литров дизелов двигател, които са по 163 коня. Знаеш ли нещо дали са читави тези мотори? Те и обикновено са по-нови от моето (което е 1998 г.).
          Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Спарки, има Терановци с 3-литров дизелов двигател, които са по 163 коня. Знаеш ли нещо дали са читави тези мотори? Те и обикновено са по-нови от моето (което е 1998 г.).
            Читави са, но от 2002-2003-та година нагоре. Преди това имат грижи с бутала и смазване. А пук след тия години все още са скъпи, пущините. Само за двигател с компютър ми искаха 4000лв. И тая муха ме хапа, ама засега съм я пропъдил, освен ако не излезе нещо супер изгодно.

...иначе се чипосва на 185 кончета, а има и чипове за повече дори. Късо терано с тоя двигател няма да има спиране.

...и не са 163 коня. 154 са. Има разлика между чиповете, дето слагат на патрола и тераното, както по отношение на мощност, така и по отношение на въртящ момент. Иначе двигателя е еднакъв.

Мойто е чипосано на 145, и с 31-ци. А ще цитирам Goldy като го подкара: "Я!!! Даже и гуми върти!!!"

Коментар

В крайна сметка тук някой продава ли Терано 2 2.7 тд след 98г.
              Тая тема може да се окаже неподозирано полезна и за още някой
              освен мен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X