Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да продам ли Terrano II за да си купя Джими

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да продам ли Terrano II за да си купя Джими

E защо, ще си замени Тераното със Модерен Самурай, ще хвърли още 6-7 000 лева отгоре за китове от Кламини, гуми и джанти (а може и повече да отидат парите) накрая и още 2-3000 като се усети че и двигателя му не може да върти гумите и в крайна сметка ще си има джобен монстър горе долу с размерите на Тераното но по проходим.

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
      Единственото, което ми идва на ум в момента и отговаря на всички поставени изисквания е УАЗ-469. Ще останат и достатъчно пари за тунинг, газова инсталация, нови гуми и "поливане" на колата..
      Или 452 Б-тъкмо няма да си разглобяваш пушките и въдиците.Иначе е граничещо с анормалното това решение-да слизаш от кон на магаре.То в Джими-то има място за ръкавици и среден размер чадър....
      МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Мерси на колегите за мненията - бяха ми много полезни
        Помислих за Джимни, защото е новичко и окачването му е на цели мостове и предната броничка му е много късичка, има климатик и повечето дето се продават не са били в гората, а цената му е като на Тераното. Обаче ходих да видя едно на живо и не вярвах, че е толкова тясноооо нема ич багажник, даже незнам как ще си возя пушката и въдиците и се отказах от идеята. Вече съм взел решение - или Дефендър къса база или Toyota пак къса база.
        А на Тераното нищо му няма
        Лошото е, че фирмичката ми позакъса сега и трябва да отложа намерението си ... продажбата се отлага
        Благодаря на всички пак
        Последно редактирано от bojinzaikov; 26-01-10, 22:36.

Коментар

Първоначално публикуван от bojinzaikov Преглед на мнение
          Мерси на колегите за мненията - бяха ми много полезни
          Помислих за Джимни, защото е новичко и окачването му е на цели мостове и предната броничка му е много късичка, има климатик и повечето дето се продават не са били в гората, а цената му е като на Тераното. Обаче ходих да видя едно на живо и не вярвах, че е толкова тясноооо нема ич багажник, даже незнам как ще си возя пушката и въдиците и се отказах от идеята. Вече съм взел решение - или Дефендър къса база или Toyota пак къса база.
          А на Тераното нищо му няма
          Лошото е, че фирмичката ми позакъса сега и трябва да отложа намерението си ... продажбата се отлага
          Благодаря на всички пак
          OFF: Как "фирмичката" закъса за пет дни?

Коментар

Първоначално публикуван от jashi1 Преглед на мнение
            OFF: Как "фирмичката" закъса за пет дни?
            Отказаха да ми платят два обекта, а няма нови поръчки, ако се занимавате с нещо свързано с строителството ще ме разберете
            Последно редактирано от bojinzaikov; 26-01-10, 23:02.

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
              Не гу бутай човека. Той е разбирач! Даже знае как се пише "Оф Роуд".

е ти си се научил как се пише........явно си по-разбирач
              и сигурно, така и караш в гората ......с речника

Коментар

Първоначално публикуван от ТЕРЗИЙСКИ Преглед на мнение
                е ти си се научил как се пише........явно си по-разбирач
                и сигурно, така и караш в гората ......с речника
                Каква гора? То Тераното е само за жълтите павета. От време на време по булевард "България" и обратно в гаража.

Коментар

Каква гора? То Тераното е само за жълтите павета. От време на време по булевард "България" и обратно в гаража.
                  Е, колега, не така де! От три години карам Терано 2 и то дълга база. Не съм сериозен offroader, но не съм и паркетен лъв. Доста баири съм обиколил и доста локви съм прегазил. Никога не ме е оставяло. Може да не е най-железната джипка, но си го бива, така че по-кротко с определенията за жълтите павета.
                  Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Забелязвам една две тенденции. Едната е, че колкото хора толкова вкусове. Другата важи за хората с по-висок бюджет и почти винаги е Тойота. Аз се придържам към първата, и съм на собствено мнение което не е по темата.

Коментар

Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнение
                      Е, колега, не така де! От три години карам Терано 2 и то дълга база. Не съм сериозен offroader, но не съм и паркетен лъв. Доста баири съм обиколил и доста локви съм прегазил. Никога не ме е оставяло. Може да не е най-железната джипка, но си го бива, така че по-кротко с определенията за жълтите павета.
                      Колега Зиппел, аз лично притежавам Терано от 3 годинки и това е най-железната машина която съм притежавал. Возил ме е на какви ли не места. Доволен съм от автомобила и не преставам да се учудвам от качествата на автомобила.

Думите ми бяха продиктувани от дадени подмятания и нямат за цел да представят модела в лоша светлина. Може би не сте прочел цялата тема и за това сте се заблудил.
                      Последно редактирано от Kalinkata; 31-01-10, 17:25.

Коментар

Колега Зиппел, аз лично притежавам Терано от 3 годинки и това е най-железната машина която съм притежавал. Возил ме е на какви ли не места. Доволен съм от автомобила и не преставам да се учудвам от качествата на автомобила.

Думите ми бяха продиктувани от дадени подмятания и нямат за цел да представят модела в лоша светлина. Може би не сте прочел цялата тема и за това сте се заблудил.
                        Да, бе Калинка. Така става като бързам. Не съм вникнал в контекста на твоите постове и затова не съм уловил справедливата ирония в тях към онези, които подценяват Тераното. Извинявай. Но щом сме от един отбор, моля, нека не си говорим на "Ви".
                        Що се отнася до Тераното, това ми е първият джип и съм доволен. Единствено си мисля, че Патролът го превъзхожда от машините със сходен бюджет. Да си ги караме със здраве !
                        Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Единствено си мисля, че Патролът го превъзхожда от машините със сходен бюджет. Да си ги караме със здраве !
                          Е, сега, дайте да не прекаляваме. Има много джипки, дето го превъзхождат в едно и са по-зле в друго. Пълното щастие пак не измислихме.

Една супер подготвена за в гората джипка често на асфалт е такъв куц кон, или толкова шумна, бръмчаща и неудобна, че пътуването с нея без прекъсване на повече от 100км си е чист мазохизъм. В гората обаче на тая същата можеш само да и дишаш прахта/калта.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да, бе Калинка. Така става като бързам. Не съм вникнал в контекста на твоите постове и затова не съм уловил справедливата ирония в тях към онези, които подценяват Тераното. Извинявай. Но щом сме от един отбор, моля, нека не си говорим на "Ви".
                            Що се отнася до Тераното, това ми е първият джип и съм доволен. Единствено си мисля, че Патролът го превъзхожда от машините със сходен бюджет. Да си ги караме със здраве !
                            Това вече е приказка За мен, както вече споменах, надминава очакванията ми! Със здраве!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              Е, сега, дайте да не прекаляваме. Има много джипки, дето го превъзхождат в едно и са по-зле в друго. Пълното щастие пак не измислихме.

Една супер подготвена за в гората джипка често на асфалт е такъв куц кон, или толкова шумна, бръмчаща и неудобна, че пътуването с нея без прекъсване на повече от 100км си е чист мазохизъм. В гората обаче на тая същата можеш само да и дишаш прахта/калта.
                              Спарки, имах педвид тези със сходен бюджет. Не говоря за Landcruiser-а например. Но си прав, че пълното щастие още не е измислено. В този ред на мисли Тераното е едно добро съчетание между offroad качества и комфорт. Пък нали и ти си от отбора?...

Коментар

В твоя случай бих ти препоръчал един Grand ZJ - бензинов. Има обяви по 6-7 и с още 2-3 ще имаш лифт и тн ...
                                Цели мостове, голям, луксозен, lsd на задния диф ...
                                Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X