От няколко дни се чудя дали да си сложа окачване 5" на Terrano -то или да си го продам и да си купя някоя по-сериозна джипка. В момента Тераното е с 2" лифт и с гуми 30". С джипката искам да ходя на лов и риболов,лек offroad, меката возия не е важна, повече от 100 км/ч няма да вдигам,не ми трябва голям багажник, иска ми се да не е много шумна, разхода на гориво да не е над 11 л/100км извън градско, да мога да сложа гуми 31" 32" инча, лифта на новата джипка да не е много скъп до 2000лв без гумите, новата да е с цели мостове. Ще ми се и да не си взимам джипка под 94-95, че ме е страх от по-старите(освен ако не е на някой колега от форума).
Загледах се в една тема на един колега как с много любов си е направил Сузуки Джими-то и се замислих за него като вариант
Като продам Тераното ще разполагам с около 8000 лв за джипа без тунинг
Моля за съвет има ли смисъл в продажбата на Тераното за нуждите които имам и ако да дайте съвет какъв друг джип да си взема
Предварително благодаря!
Загледах се в една тема на един колега как с много любов си е направил Сузуки Джими-то и се замислих за него като вариант
Като продам Тераното ще разполагам с около 8000 лв за джипа без тунинг
Моля за съвет има ли смисъл в продажбата на Тераното за нуждите които имам и ако да дайте съвет какъв друг джип да си взема
Предварително благодаря!
Коментар