Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да продам ли Terrano II за да си купя Джими

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да продам ли Terrano II за да си купя Джими

Ми върши ми ама има неща, които ме дразнят
    ъгълът между предната броня и гумата е малък и закачам като слизам по деренцата
    тежичък е и в кал си затъвам и залепвам
    за да сложа по сериозна лебедка ми трябва некакво приспособление
    искам да знам че мога да го кача на големи гуми, а бая зор ще видя с него
    и не на последно място малко ми е омръзнал - ще ми се да пробвам нещо друго

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
      Тойотата на Явор е много добро предложение. Прост и много здрав джип. Спазарявай я.
      С Патрула обаче не си имал късмет. Не стоят така нещата.
      Говориме по принцип.
      Виждам, че доста са доволни от Патролите и не съм се отказъл от тях съвсем.
      То и без туй като продам моя ще е хубаво да има два три модела джипове, които да търся.
      Благодаря, че помагате в избора

Коментар

Дано му вземеш добри парички!
        "Ако спечеля, печели цял народ,
        Ако загубя, губя само мене си." Васил Левски

Коментар

В тази криза дето е налегнала целия свят в момента едва ли ще вземе хубави пари колегата. Аз на негово място бих купил няколко истински неща на този джип вместо да купя някой и да започна новия списък за привеждане в добро техническо състояние отново. И за да се базирам на нещо аз съм същото положение само че с кола. На мен дилемата ми е за колко назад да я продам за да взема джип. В моя случей обаче дилемата е разбираема. Всеки тук знае какво е да искаш, но да нямаш джип. Аз мисля като евентуален купувач на някакъв джип(фронтера не някакъв) че за такова Терано повече 5500-6000лв няма да дам. Ясно е че на собственика си струва много повече, но такова е положението защото има избор. Цялата ми идея, че ако собственика го даде за толкова, и реално успее да ги вземе....мисля че за да се изкефи от следващия си джип той ще трябва да даде над 9000лв за да получи ефекта който търси. Е и ако всичко е по силите му мога да кажа само давай колега .

ПП - Тераното ти изглежда хубаво, изпънато. Има си хубави гуми като гледам....дано вземеш повече от посочените от мен суми.

Коментар

до човека с Тераното..
            даваиго без да мислиш !!!!
            за нештата,който пишеш...33-ки, лебетка.....и по принцип понятието Терано –оф-ролд няма !

Коментар

Първоначално публикуван от ТЕРЗИЙСКИ Преглед на мнение
              .....и по принцип понятието Терано –оф-ролд няма !
              И защо да няма???

Коментар

Първоначално публикуван от rsv Преглед на мнение
                И защо да няма???
                Не гу бутай човека. Той е разбирач! Даже знае как се пише "Оф Роуд".

Коментар

Не си продавай Нисана заради Сузуки

Коментар

Първоначално публикуван от IvanVG Преглед на мнение
                    В тази криза дето е налегнала целия свят в момента едва ли ще вземе хубави пари колегата. Аз на негово място бих купил няколко истински неща на този джип вместо да купя някой и да започна новия списък за привеждане в добро техническо състояние отново. И за да се базирам на нещо аз съм същото положение само че с кола. На мен дилемата ми е за колко назад да я продам за да взема джип. В моя случей обаче дилемата е разбираема. Всеки тук знае какво е да искаш, но да нямаш джип. Аз мисля като евентуален купувач на някакъв джип(фронтера не някакъв) че за такова Терано повече 5500-6000лв няма да дам. Ясно е че на собственика си струва много повече, но такова е положението защото има избор. Цялата ми идея, че ако собственика го даде за толкова, и реално успее да ги вземе....мисля че за да се изкефи от следващия си джип той ще трябва да даде над 9000лв за да получи ефекта който търси. Е и ако всичко е по силите му мога да кажа само давай колега .

ПП - Тераното ти изглежда хубаво, изпънато. Има си хубави гуми като гледам....дано вземеш повече от посочените от мен суми.
                    Колега много си прав за покупката ама дай боже да имам късмет че аз съм конструктор и мен кризата ме съсипва.

Коментар

Ако го сменяш само заради това да си с нещо друго тогава нещата са ясни, гледаш пробваш и избираш каквото ти е на сърце и по джоба. Ама инак гледам твойта е бая "опъната". Не можеш ли да направиш нещо с бронята дето те дразни?. наистина ли много затъва, смени с по широки гуми и намаляй налягабето в тях. мен твойта ме кефи, само дет сега пари нямам мамка му
                      -------Honda CR-V 128к.с.--------
                      "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

Az директно по въпроса на автора на темата.За мен Джимни е по добре от Терано 2 при положение че са в еднакво техническо състояние.
                        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Като се звеме напредвит колко са различни двете машини, както и да го гладам Тераното е по-добрата машина като цяло. В еднакво техническо състояние пак Тераното ми се струва по-добрия избор.
                          ПП - Много харесвам Сузуки даже Витара исках да си купя преди време. Но Джимни с малките си размери е една доста "особена" машина с оглед на чиста практичност. Когато се каже карам "джип" аз поне си представям нещо с размерите на Фронтера. А Джимнито е някак доста по малко.
                          Аз бих посъветвал колегата вземи който ти е на сърце!!! .....Веднъж се живее

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                            Az директно по въпроса на автора на темата.За мен Джимни е по добре от Терано 2 при положение че са в еднакво техническо състояние.
                            И кое именно му е по-доброто? Кибритена кутийка със слаб двигател, малки гуменца и т.н. Лъскав самурай на пружини. За да стане нещо, трябва да хващаш флекса с 2 ръце (което важи и за тераното, но поне без да го пипаш побира 31-ци, и си ги върти безгрижно и по магистрала със 140).

За предната броня има какво да се направи, разбира се. Надявам се това лято да го направя на мойто. За лебедка - също. От това, което съм измислил (аз лебедка засега няма да слагам), предния свес, или по-точно ъгъла отпред ще се промени доста, а централната част на предницата, в долната и част, ще стане толкова корава, колкото на всеки по-стар и железен джип. То железата си ги има, ама просто са скрити под разни ламарини и пластмаси.

А тойотата на Явор си е супер предложение, тъй че помисли сериозно по въпроса.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

колега имаш варианти 1 продаваш Терано, взимаш Джимни , неизгодно според мен, 2 продаваш Терано, взимаш Тойота, добър избор, но сигурно ще се наложи да додаваш пари, и 3 караш Терано със или без подобрения. Най неизгодно е 1 според мен. А ма ти си знаеш де , най-добре.

Коментар

Колега,май не казваш всичко.Тераното е по-голямо ,по-джип,познато ти е, защо да го сменяш ?Какво печелиш -проходимост,мощност,обем ,надежност?
                                Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X