Ок
Аз съм пуснал Терраното да се продава - дай боже Toyota-та да ме дочака
Всичко най-хубаво
Днес показах тераното на жената и тя го хареса Може и да ги бартеросаме. Можеш ли да ми изпратиш повече подробности за колата, гледам май и предната броня е ударена.
Днес показах тераното на жената и тя го хареса Може и да ги бартеросаме. Можеш ли да ми изпратиш повече подробности за колата, гледам май и предната броня е ударена.
Предната броня е издута заради лебедката под нея - така я скрих. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...239&f1=details това е което съм побликувал в мобилето ама ще ти копирам текста пак за секи случай
"Джипът е в перфектно състояние. Всички екстри за модела. Сменено окачване преди половин година с offroad-дово 2' лифт на trail master, гуми - 30х10хR15 МТ на един сезон + комплект зимни (на два сезона) 235х75хR15. Soni mp3 плеар. Лебедка на половин година (1500 кг) При оглед може да си го прегледате при ваш майстор или сервиз. Сменен фреон на климатика, рецилкиран основно стартер, нови предни лагери. Застраховка гражданска и каско до 11. 01. 2011г. Баретр само за запазена toyota lendcruizer година между 90-95"
Ако искаш да ти снимам още нещо по него само кажи какво
Предната броня е издута заради лебедката под нея - така я скрих. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...239&f1=details това е което съм побликувал в мобилето ама ще ти копирам текста пак за секи случай
"Джипът е в перфектно състояние. Всички екстри за модела. Сменено окачване преди половин година с offroad-дово 2' лифт на trail master, гуми - 30х10хR15 МТ на един сезон + комплект зимни (на два сезона) 235х75хR15. Soni mp3 плеар. Лебедка на половин година (1500 кг) При оглед може да си го прегледате при ваш майстор или сервиз. Сменен фреон на климатика, рецилкиран основно стартер, нови предни лагери. Застраховка гражданска и каско до 11. 01. 2011г. Баретр само за запазена toyota lendcruizer година между 90-95"
Ако искаш да ти снимам още нещо по него само кажи какво
Утре ще ти се обадя по телефона.
ЪЪЪ сега видях че си от София. На теб разхожда ли ти се до морето зимата?
Поради големия интерес към жълтата пускам актуални снимки и инфо
TOYOTATA e heavy duty с ресорно окачване + 2", монтирано преди около 6 месеца. Всичко по него е перфектно.
Лебедка монтиран вътре в метална броня, модела на лебедката е VROMOS 10 000Lb да е ползвана максимум 3-4 пъти, личи си по въжето
Надписите вече не са проблем за регистрация в КАТ от нова година не се вписват в талона
Гумите са на 80% KUMHO KL71 33"-12,5"-15" Фланци 38мм джанти MENGELS ET-20
Салона иска изпиране и малко внимание от новия собственик
Теглич
От дясната страна се е появила ръжда по веждите на двата калника
Шнорхела е оригинален ТОYOTSKI ръждата също
Ръчни хъбове
Двигателя е неразбиваем чук, 3В 90 К.С.на 3500 об.мин. въртящ момент 217 N·m още при 2000 об. мин.
Карах доста време такъв мотор на дългото говедо. Усещането е като на танк, драпа и минава наклоните с лекота, но мястото му не е на магистралата.
Акумулаторите са OPTIMA на 2 години
Всичко си работи като за боен автомобил в гората, не съм го карал аз и е възможно да изскочат малки проблеми за отстраняване, още докато го снимах видях две три дразнещи неща. Като планките на акумулаторите тиксото по въздухопровода
Коментар