Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво е DISCO 2,5 200 TDI,2,5 300 и 2,5 TD5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Майстор ме отказва от Диско.Питане

Първоначално публикуван от dimo777 Преглед на мнение
    Абе така и не ми стана нещо ясно дали има друго място на което да погледна или чалъм чрез който да разбера ако километрите са връщани.А някой би ли споделил колко е годишният данък на Диско 1?
    Ами на мен за Варна ми искат 140 лева Диско 1 94 година 200 ТДИ
    Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      За 150 лв. ще си купиш нов кардан с карета. Или там някъде ще е цената. Ей сега ще се появи Петьо.
      А ако са само карета, може и по-малко.
      http://www.paddockspares.com/sp/cat/...ropshafts.html
      http://www.famousfour.co.uk/new_part...-sec-psax.html
      Прикачени файлове
      Land Rover Discovery:
      - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
      Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Въпреки, че някой ми изтри поста по непонятна за мен причина (вероятно Диското е негово) , отиди да го гледаш с човек които е в час с пълноприводните автомобили, да няма после теми: "Търся за...."
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
          Струва ми се, че колегата имаше съвсем друго предвид...

По темата за връщането на километражите - предполагам, че компа си ги помни и някъде другаде, но доколоко наистина е невъзможно да се избъзика системата? Ако някой знае и не му свиди, да сподели с няколко думи, че и на мен ми стана интересно.
          Прав си tef4o, но чувсвото за хумор не работи при всеки. Затова си замълчах.
          А километрите /реалните/ за Диско 1 произведено преди 20 години не трябва да са повече от 150 000, по 7000 на година, поне аз не съм виждал по българските автокъщи други километри.
          Как пък всички търговци се наговориха бе...............
          Тази земя, по която тъпча сега,
          тази земя, която пролетен вятър пробужда,
          тази земя – не е моя земя,
          тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Все още не съм взел така желаното Диско и то благодарение на Лазар,който на два пъти ме спасява от погрешната покупка,за което много му благодаря.Това което искам да попитам е следното: гледам че има модели с допълнителни 2 седалки отзад и такива при които седалките ги няма и понеже аз много държа да е 7 местна джипката и тези 2 седалки да ги има но не знам дали просто са премахнати от собствениците или е така фабрично.Питах в една автоморга и ми казаха че разполагат с такива седалки на много прилична цена при това.Не знам обаче ако взема такива седалки дали могат да се сложат на модел в който ги няма по принцип.Някой знае ли как стоят нещата?

Коментар

Добавянето на двете последни седалки не би трябвало да е проблем при положение, че за модела се е предлагало фабрично. Единствено гледай дали годините на модела отговаря на вида седалки, макар че не мисля при Диско да са се променяли.
              ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
              lre-bulgaria.org

Коментар

dimo777,
                Не знам дали не си свалил прекалено ниско летвата от към цена.
                Просто навлизаш в прекалено рисков клас. Вярно е, че си се ориентирал към десен волан, които вървят по-евтино, вярно е че е криза, но все пак бъди внимателен.

Коментар

Мисля че си прав.Имено заради това се отказах от десния волан,а също и качих значително летвата нагоре.Интересувам се понеже доста сносни,скъпи и запазени модели,са с липващи седалки в багажника.На тяхно място има нещо като пластмасови джобове.Но си мисля че ако трява да разпробивам нещо и да ги пригаждам-изобщо не си струва да се занимавам цялата тази галимация и е по-добре да си търся направо такъв със 7 места.Лошото обаче е че предлагането на пазара е доста слабо в момента откъм Диско машини

Коментар

Предполагам си видял темата за моето : http://www.offroad-bulgaria.com/show...AA%D0%A0%D0%98
                    Сега бих го дал за 4500 без лебедката и 5000 със нея.
                    С фабрични 7 места е , 7 местно е и ПО ТАЛОН. Външния вид е , хм , със следи от гората , технически - ОК. Ако се вмества в цената нямам проблеми да го прегледа който искаш ( във Варна де ).
                    Километражите СЕ ПРЕВЪРТАТ ЕЛЕМЕНТАРНО . Има възможност и за ДДС фактура - на фирмата ми е.
                    Само дето сега не е с БОРБЕТА , а с другите джанти.

Коментар

Пластмасовите джобове също са си фабрично, просто не всички Дискавъри 1 са седем местни.
                      Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Моля за съвет.

Здравейте колеги, имам нужда от съвет за ланд роувър дискавари 2,5 тди 1995г. Почти нищо незнам за марката, прочетох тук там за нея и много се чудя дали да си го купя. Ще съм ви благодарен да ми кажете плюсове и минуси за този модел, като окачване, разход на гориво, надежност, проходимост и тн., ще го използвам за лов средно тежък офф роуд и малко градско каране.

Коментар

От: Моля за съвет.

От шест години карам едно Д-1 и съм сменил само амбреаж, накладки, предни дискове и ремък. Пали при минус 28 градуса, пробвах го в голямият студ преди две години, а забравих и акумулатор и в момента е на 213к километри.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X