Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво е DISCO 2,5 200 TDI,2,5 300 и 2,5 TD5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Майстор ме отказва от Диско.Питане

Ходовата част е еднаква. Горе долу. Аз съм за Диското. РР обаче е по-удобен. А сега де.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
      Мене ми се струва, че по-големия (от дългите шпилки) проблем на Дискъвъри 1 е дългият багажник, който стърчи след задния мост толкова, че опира в терена при преминаване през дълбоки канавки и дерета. А за да е по-сигурно, че ще опре в брега, е добавен и як теглич.
      При Класика е същото. И при дългия Дифендър. при всички дълги бази въобще.

Коментар

Вече съм убеден че искам Дискавъри.Най-малкото като го видя по улиците ми се струва много красив.За другото трябва сам да се убедя.Тези съм си уговорил няколко огледа.Искам обаче да ви питам какво значи като пише в обявата че има печка.Нещо по различно ли е от обикновната духалка за топло,която има всяка една кола.Другият ми въпрос е:Вярно ли е че не могат да се връщат километрите на Дискавъри и Рейнджа,понеже се записвали на 3 места в колата и ако е така наистина,някой може ли да ми поясни за какво става дума

Коментар

Първоначално публикуван от dimo777 Преглед на мнение
          ......Диско за жалост не съм имал визможност да разгледам отблизо.......
          Писал съм ти по нагоре, звънни и ела, ще разгледаш, а печката е отделен отоплителен уред който изгаря гориво и затопля колата когато мотора не върти. Има две големи групи, "сухи" които топлят въздуха в купето и "мокри" които загряват водата в двигателя и парното.
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
            Писал съм ти по нагоре, звънни и ела, ще разгледаш, а печката е отделен отоплителен уред който изгаря гориво и затопля колата когато мотора не върти. Има две големи групи, "сухи" които топлят въздуха в купето и "мокри" които загряват водата в двигателя и парното.
            И струват едни безобразни пари. А си е много полезна екстра.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
              Може ли да не ни разваляш приятелския "мохабет"!?
              Другия път като ти избие негативизма си пий хапчетата, вместо да "млатиш" някой от екрана!
              Между другото, такива простотии не трябва ли да се трият.
              Струва ми се, че колегата имаше съвсем друго предвид...

По темата за връщането на километражите - предполагам, че компа си ги помни и някъде другаде, но доколоко наистина е невъзможно да се избъзика системата? Ако някой знае и не му свиди, да сподели с няколко думи, че и на мен ми стана интересно.
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Не всички единички имат комп.Жокер-скоростна кутия...
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Абе така и не ми стана нещо ясно дали има друго място на което да погледна или чалъм чрез който да разбера ако километрите са връщани.А някой би ли споделил колко е годишният данък на Диско 1?

Коментар

На Диско1 можеш да видиш километрите освен на километража и на .... боб. Хвърляш боба и квалифициран човек гледа.
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Ето какво ми се случи вчера.Звъня на тази обява и човека,който се оказа че е от Драгоман ми обяснява на дълго и широко как всичко е в перфектно състояние,без течове от двигателя,няма ръжди по купето и мостовете,изобщо всичко е приказка.Докато не се стигна до момента,в който му казах,че искам да я закараме в сервиз при мой майстор.Той категорично отказа и предложи майстора сам да дойде и да огледа.Питах го дали има някав проблем с номерата,понеже е внос от Англия и за това да не иска.Каза че нямало проблем с придвижването,но не му се занимавало,имал си достатачно работа в сервиза и бил по голям майстор от всички които познавал и не познавал.Бил имал сервиз навремето в Мюнхен.Изобщо започна да го удря на чест и достойнство,да се препира по телефона,след което ми затвори.На мен ми се стори много странно така леко човек да махне с ръка и да откаже веднага 3800 лева и директно го отписах.Ако някой обаче мисли че това може да е нормално или приемливо поведение за автотърговец,нека сподели опит,за да не съм и аз толкова критичен,понеже нямам много опит в тези неща.

Коментар

Това е естествено поведение на търговец който знае реалното състояние на скрапа си.
                        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

И аз така си помислих,въпреки че в началото ми предложи да доийда и да я покарам,имал бил крик,ако искал майсторът да дойдел и да я погледне на място.Според мен колата най-вероятно е с дефект който се проявява като се покара повечко километри.Щото едно е да покараш около къщата му 3-4 километра,друго е 60-70 км,за да загрее хубаво двигателя.Не знам ,може и да не съм прав,но в случя се доверих на интуицията си и го отписах като вариант

Коментар

Ако ти откажат обстоен преглед-баира, още повече в тези умрели пазарни условия ти е отказан такъв.
                            По-добре презастраховка и парите в джоба, отколкото пр@@бавка и N брой финикийци, хвърлени в боя с купчина лъскави тенекии и последващи изненади.

Коментар

Току що се обадих по една обява за едно Диско 90г,от Русе,което макар и старо е с всички екстри.Човека обаче ми каза че има проблем с предния кардан и двете карета.За каретата каза че са 150 лв двете,но за кардана не знаел.Някой знае ли доколко е сериозно това и колко приблизително може да излезе ремонта на такава повреда с частите.Иначе за Диското иска 3500 и предполагам ще може да падне до 3000 лева.

Коментар

За 150 лв. ще си купиш нов кардан с карета. Или там някъде ще е цената. Ей сега ще се появи Петьо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X