Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво е DISCO 2,5 200 TDI,2,5 300 и 2,5 TD5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Майстор ме отказва от Диско.Питане

Много са му големи шпилките в главата...да-м..на майстора в главата...и за 900 лв хапове няма да могат да го оправят....сменяй го..майстора, не Диското...то, хайванчето си драпа по баирите и по асфалта и не мрънка.....
    00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Да сменя майстора!?
      Имам приятел с автосервиз. От дете е или отгоре, или отдолу на колите. Прави всичко със завързани очи и за норматив. Факир е, по добър от него не познавам. Само че, джипове не прави. Не му се хамалува и сътветно подемниците са му за леки коли.
      Та, ако му зададем и на него същия въпрос, и той ще каже или каквото е чул, или "незнам". Тоест, не го интересува кой джип с какъв мотор е. Обаче, това изобщо не значи, че като конструкция не са му ясни отвсякъде.
      Човека каза, че майстора се "справя перфектно" с Акорд-а!

Коментар

Не го свързва с VM, а с бензиновия мотор на ровър, те са с безобразни дълги болотове на главите.
        Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
          Да сменя майстора!?
          Имам приятел с автосервиз. От дете е или отгоре, или отдолу на колите. Прави всичко със завързани очи и за норматив. Факир е, по добър от него не познавам. Само че, джипове не прави. Не му се хамалува и сътветно подемниците са му за леки коли.
          Та, ако му зададем и на него същия въпрос, и той ще каже или каквото е чул, или "незнам". Тоест, не го интересува кой джип с какъв мотор е. Обаче, това изобщо не значи, че като конструкция не са му ясни отвсякъде.
          Човека каза, че майстора се "справя перфектно" с Акорд-а!
          Така е ,Андро!Но евала на твоя приятел,че ще каже че незнае!На моята каручка,с двигател на БМВ,и се е разтегнала ангренажната верига...Единия от трите блокажа не ми работи(предния) и немога да го карам на заден мост,защото не ми работи малкото лостче...
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
            ...
            На моята каручка,с двигател на БМВ,и се е разтегнала ангренажната верига...Единия от трите блокажа не ми работи(предния) и немога да го карам на заден мост,защото не ми работи малкото лостче...
            За двигателя, че е БМВ може да се хване, ама за другото не разчитай.
            Между другото, наште джипки са много по прости машини от леките коли, дето влизат сервизите.

Коментар

Между другото, наште джипки са много по прости машини от леките коли, дето влизат сервизите.
              Прав си Андро.Никой да не взима под внимание горния ми пост.
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

И за да си смениш свещите, няма нужда да се вадят задните носачи и колекторите. Примерно.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от dimo777 Преглед на мнение
                  .....и от изчетеното по форума реших да .....
                  ...ми дойдеш на гости да си клюкаме за жипки (ако си от Сф-то и околностите разбира се)
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Тоя майстор прави ли разлика между Дискавъри и Фрилендър, защото това за шпилките важи за фрилендъра там има едни такива

Коментар

Първоначално публикуван от dulo Преглед на мнение
                      Тоя майстор прави ли разлика между Дискавъри и Фрилендър, защото това за шпилките важи за фрилендъра там има едни такива
                      Какво сте се захванали с тия шпилки ? Това да са ви проблемите. По железариите има шпилки по метър дълги с различно фи. Кеф ти шестица, кеф ти осмица, за "майстори специалисти" има и по-дебели. Като ги млатнеш по тиквата да не се огъват.
                      Тази земя, по която тъпча сега,
                      тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                      тази земя – не е моя земя,
                      тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от sapporo Преглед на мнение
                        Не го свързва с VM, а с бензиновия мотор на ровър, те са с безобразни дълги болотове на главите.
                        Май с тоя майстор сте от една махала.
                        Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Много ви благодаря за съветите.Вече е решено.Няма да го слушам и ще се мятам на някой Ланд Ровър.Сега обаче друга дилема ми яде главата.Бях на един купон в Септември и един пич тук беше с Реиндж Ровър.Имах възможност да го разгледам и покарам за малко.Много ми хареса.Диско за жалост не съм имал визможност да разгледам отблизо.Гледам че цените им в мобилето са едни и съща.Кое от двете да предпочета за среден офроуд,без зверски натоварвания.Разбрах от форума че РР е без ръчни блокажи,а с някакво автоматично разпределяне,докато Диското май си има.Но пък Рр бил доста по комфортен и удобен.И изобщо има ли голяма разлика.Моделите към които съм се насочил съм РР от 1990-1994 и Дискавъри от 1990 до 1997.Моля ви посъветваите ме.Благодаря предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
                            Какво сте се захванали с тия шпилки ? Това да са ви проблемите. По железариите има шпилки по метър дълги с различно фи. Кеф ти шестица, кеф ти осмица, за "майстори специалисти" има и по-дебели. Като ги млатнеш по тиквата да не се огъват.
                            Може ли да не ни разваляш приятелския "мохабет"!?
                            Другия път като ти избие негативизма си пий хапчетата, вместо да "млатиш" някой от екрана!
                            Между другото, такива простотии не трябва ли да се трият.

Коментар

От една махала сме, тя е като една човешка длан.
                              Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Мене ми се струва, че по-големия (от дългите шпилки) проблем на Дискъвъри 1 е дългият багажник, който стърчи след задния мост толкова, че опира в терена при преминаване през дълбоки канавки и дерета. А за да е по-сигурно, че ще опре в брега, е добавен и як теглич.
                                ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X