Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква кола за безпът по плаж?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каква кола за безпът по плаж?

Ходя за риба в Гърция. Преди няколко години ни падна моста и достъпът до мястото сега е само по див плаж, на който редко идват само рибари. Разстоянието по пясъка е около 3 км, на места се гази в морето, а вълните често са големи. Вече съм дърт и екипировката почна да ми тежи. Може ли някой да ми препоръча устойчиво на сол и фин пясък возило? Ще носи 2 човека и екипировка. Пътят до плажа е добро шосе, 7-8 км. Няма да пътува другаде. В селото ползвам навес с вода и ел-ток.
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Май едно подходящо голямо плажно АТВ или по-добрe UTV с широки гуми, би трябвало да ти свърши работа само за тази отсечка по плажа, но предвид и вълните за които споменаваш че ги има на места на плажа, задачата си остава високо рискова ....

Ако ще е джип, трябва да е нещо леко от типа на Витара, много повдигната, с много широки гуми и напомпени на 1 атмосфери, заради пясъка и задължително шнорхел за в случай че затънеш в морето, все ще си е риск с тези вълни за които споменаваш че ще трябва да газите....

Трябва ти нещо такова UTV като на снимката:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:12.jpg Прегледи:2 Размер:444.0 КБ ID:7052028
    Последно редактирано от Еделвайс; Вчера, 20:47.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
    X