Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трилема СУВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Моето мнение за "другото" е: по-висок клас, по-малко км., по-голям мотор, та дори и по-стар модел (зависи от бюджета)
    Не пишеш какъв е мотива да гледаш на по-нисък клас кола.
    При европейските, и не само, коли по-нов модел = по-калпава.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Съединител - долен, ляв педал.
    Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

Ако въпроса е към мен и ,ако ГЛК е по нисък клас,то мотивът ми е,че не ми трябва вече толкова голям автомобил като размери.Мисля,че ГЛК е напълно достатъчен за двама души+някакъв багаж според пътуването.
      Иначе предпочитанията са за 3 литровия мотор ОМ 642 и автоматични скорости.
      По "нова кола"в смисъл фейсов модел с оглед изчистени проблеми от първите години.
      PS:-Сега видях, че един приятел с автокъща вкарва едно ГЛК макар и преди фейс,та като дойде ще го покарам ,ще се премеря да видя дали ще ми пасне и окончателно ще реша за модел.Тя разликата с фейса е малка.
      Последно редактирано от Даниел Цветков; 15-02-26, 12:19.
      ML W 164cdi

Коментар

Имаш на разположение G-Class (W463) с OM 642 -G 320 CDI или G 350 CDI / G 350 BlueTEC, съответно автоматици, имат и къса база, за да не ти големее.
        Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

G класата не ми допада вън и вътре-прекалено мутренско излъчване има освен това.
          ML W 164cdi

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Цветков Преглед на мнение
            Никъде не съм споменал колко ми е бюджета та да ми подхвърляте приказки!Темата е за друго,не е за пари.
            Никой нищо не "подхвърля", адаш..Казвам на колегите, които предлагат Г да не го предлагат, защото вероятно търсиш кола с цена съответстваща на да речем , споменатия от теб ГЛК 2013-та, т.е ок.10 Е. А Г от таз година е 5-6-7 ПЪТИ по-скъпо...Та за това. Но както и да е, сетне си споменал, че не ти харесват, та все тая..
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Аз аъм с Р 350 бензин от няколко години. Има и газ,така я взех. Да ти кажа като тръгна по на запад вземаме на жена ми бмв то. Елементарно 4 цилиндъра дизел 2 л мотор ръчка.Баба меца е комфортна голяма кочина с която въртя в града импонякога излизам навън,което е тъпо ,защото не търсиш паркоместо ами търсиш паркоместо за тебе из центъра . Извънграда ми е тромаво. Не изпреварваш как да е. Разпъвал съм седалките да ходя да Турция и Румъния ама те са за малки деца. Възрастен може да изкара 30 километра след като е псувал 20 от тях. Иначе обем има ,клаустрофобия няма.Карал съм е класа с 3.2 дизел и е доста по-пъргава според мен. Въздушното дразни и следващата кола на въздух ще е след 70 години. Иначе няма нищо екзотично . Всичко е мл 164. Освен тенекии и интериор. Всъщност следващото което ще карам е елементарно с 4 цилиндъра ,ръчка дизел. Без върхови постижения на техниката за времето си.
              Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Относно маслата-може да ви е смешно но с помпа за източване от лидъл, сменям само масло на 5000 км и масло и филтър на следващите 5000. Паленето на котела ми зимата е свързана с горяло масло ,само за разпалването иначе е дърва- 200 грама на палене И така си набавям количеството за зимата и винаги е свежо в двигателите.
                Забелязвам че ако отиде до 9-10к започва да го хапва и да чувам някви повдигачи. И с оригинално мерцедес масло и с всички останали прехвалени и незнайни. Понеже пък е тъп нетурбиниран мотор последно време чакаля в кауфланд за масло . Пускат редовно промоция 5-30 лонглайф за 50 кинта тубата грубо. Според етикета им е най високия стандартт за дпф турбини и .....всички спецификации на мерц бмв и фолксваген. Регистрирано е в сайта на мерцедес че си отговаря на спецификациите и бръмча с него.
                Иначе при нова кочина пак ще бъде оригинално вероятно . Както винаги става. В началото лъскаш,ремонтираш със скъпи части и масла и после става колата.
                Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 2 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                X