Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трилема СУВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Все още бих си взел Бенц . Нямам забележки за цената , а за годината на производство -в моите очи приключиха некъде към 2009
    TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

• drukman
      drukman коментира
      Редактиране на коментар
      Когато критерия за надеждност се променя от 1 500 000км. на 300 000км. и "надеждността" на ОМ651 се покачва рязко. Така казва ИИ и така трябва да знаят и да вярват всички овце... без черните.

• r34c7
      r34c7 коментира
      Редактиране на коментар
      Критерия си е все същия, тия дето им въртят по милион не пишат по форумите, а си сменяват маслата на 8-10к, сипват някаква що-годе читава нафта и си карат колите. С ОМ642 също се навърта милион, има го и в бая бусове...с "малко" по-голям картер (оказва се, че много му удължава експлоатационния период, май всички се досещаме защо), но все пак.

• didooo
      didooo коментира
      Редактиране на коментар
      651 го поддържах , както всичките ми коли (а поддръжката му е особено скъпа) . Роди без никакви предварителни симптоми и без видими причини на 500к км и на 6годинки . Аз имам по-различни изисквания за возилата

ГЛК вози за мен като Ц класа = на каруца, Мерцедес и возия започват от Е клас нагоре, респективно МЛ, ГЛЕ и т.н. Радвам се че срещам човек на моето мнение след доста други марки и Гранд черокита, четейки темата на Спарки, често си казвам този човек качи ли се в Мерц , ще се проклина за изгубените години в Jeep. Макар, че сега карам ГЧ, но го използвам само за гората и нищо друго.
    Също ми е интересно ОМ642 в мерцедес менят маслото на 20-30 хил км, Същия мотор в ГЧ се сменя на 15 000. А в ръководството с определени критерии в които попада моето каране дори на 5000км за масло. Е едва ли някой ги спазва тези критерии на запад преди да дойде в нас такъв автомобил.

Коментар

Новите мерцедеси по препоръка от фирмата смяната е на 30 000км. .... после идват у нас. ...на 121к км. ..не повече.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо O888557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Масло се сменя между 5000-12000км зависи от мотора и карането (магистрала, град, гора). Всичко от тука нагоре е булшит на квадрат. Ако някой си мисли, че на прозводителят му пука какво ще стане с колата след гаранцията, се е объркал нещо. С тая смяна на 30000 колите зорлем добутват до първо голямо сервизно обслужване. Над 120-150к и минала гаранция са за Надин или карат на една честна дума или бомба със закъснител, която след като гръмне, може да те разори.
        Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
          Новите мерцедеси по препоръка от фирмата смяната е на 30 000км. .... после идват у нас. ...на 121к км. ..не повече.
          така са за жалост, макар че бях доволен от ом651 купен на 190реални и после в мен до 400. Сега шофирам по новия ом654, но едва на 50к със 2 смени в дилъра, като при мен ще се сменя на 8-10 макс , дали няма да изкара 800 хиляди не знам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
          X