Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръка на джип с висока проходимост до 30000 лв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Препоръка на джип с висока проходимост до 30000 лв

Здравейте!

Нуждая се от помощ при избор на способна машина, която ще може да ме отвежда на по-трудно достъпни места сред природата (сиреч, колкото се може по-далеч от цивилизацията). Тепърва навлизам в офроуда и стигнах до следната опция по-долу, за която не съм сигурен дали е най-доброто за целта.

Малко предтекст: Идеята ми е да ползвам джипа както градско, така и планинско. Важно ми е да е простраствен, за да мога да товаря повече багаж, като планински велосипед и т.н., и да е надежден откъм поддръжка. Та, ето до какво стигнах: Mitsubishi Pajero IV (2010 - 2012)

Какво мислите? Струва ли си инвестицията в тази машина или да търся друго? Ще съм много благодарен за предложения.

Супер е машинката, щом отговаря на критерийте ти и ти харесва..Ако е здрава, ако ти е удобна, взимай..
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

И без това си робот и пъруваш виртуално, използвай YouTUBE, като машина, а парите ги пусни на някоя фондация ;-)
      ;-)
      Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
      нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

Двоумях се, но при следващия му пост ще разберем.

Коментар

Първоначално публикуван от ikristiqn Преглед на мнение
          И без това си робот и пъруваш виртуално, използвай YouTUBE, като машина, а парите ги пусни на някоя фондация ;-)
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:artstation.png
Прегледи:346
Размер:100.3 КБ
ID:7019404
          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Дишай Боголюбе ... не видиш ли, че все още не съм го ....
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Това е от портфолиото:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot 2025-12-23 211503.png
Прегледи:342
Размер:123.4 КБ
ID:7019422
              ;-)
              Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
              нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

Румба, внимавай с...
                Иначе търси джип : градско, планинско и много багаж. Не ти ли прилича на Скакауецо на Хънти.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо
                Silverado 1.3 i

Коментар

Брех, тука всички станаха хакери-експерти

Коментар

Доста дружелюбно посрещане. Че и цялостно проучване сте ми направили. Евала и благодаря за съдействието.

Коментар

Ето че си жив щом се ядосваш. Много ботове ни налазиха и затова хората станаха подозрителни. Паджерото си става, има и по-добри, и по-лоши варианти. Секи сам си преценя.

Коментар

Първоначално публикуван от sylqqmedin Преглед на мнение
                      Здравейте!

Mitsubishi Pajero IV (2010 - 2012)...Струва ли си инвестицията в тази машина или да търся друго? Ще съм много благодарен за предложения.
                      За Pajero IV чети тук:
                      https://offroad-bulgaria.com/forum/%...8-%D1%81%D0%B8
                      Но щом нямаш опит с тежки 4х4 опитай с LR Discovery II с Traction Control или с Range Rover с Terrain Responce system. Втора ръка са по-евтини от Мицубиши.
                      Поддръжката на кола на 10+ години си е на късмет.
                      Последно редактирано от trapper; 24-12-25, 13:26.
                      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

За да върви някой курник в гората и на асфалта, значи е компромис и на двете места. Т.е. няма да е добре на нито едно от тях. Или трябва да сменяш гуми след всяко излизане в гората. Това, без да се заиграваш с батковците. Няма значение какво ще купиш.

ПП Измислих начин за борба с ботовете. При съмнение го отпсуваме яко. Ако ни го върне, значи не е бот. Извиняваме се и готово.
                        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                        Вальо
                        Silverado 1.3 i

Коментар

• BatGeorgeone
                          BatGeorgeone коментира
                          Редактиране на коментар
                          Ааа, и в гаража се чупят, и за сметка на това често и частите са с платинено покритие и елмази вътре

• trapper
                          trapper коментира
                          Редактиране на коментар
                          Е, тия с Мерцедесите знаят:
                          https://offroad-bulgaria.com/forum/%...BC%D0%B5%D1%82

• BatGeorgeone
                          BatGeorgeone коментира
                          Редактиране на коментар
                          Ааа моля моля, моя мерцедес е на 330 000 КМ и предишния собственик (негър от Карибите) освен да окичва крадени(работи в Теско супермаркет) ароматизатори и гориво, друго по автомобила не е правил та е закономерно за в темата.

Пък аз съм възмутен, още никой не е предложил Тойота. Накъде отива тоя ФорумЪт, по Гагич.
                        Ford Maverick II 2.3 XLT
                        Ford Mondeo MK5

Коментар

Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
                          Пък аз съм възмутен, още никой не е предложил Тойота. .
                          Па те тия които стават за извън пътя нямат живи съученици. Отделно ергономията на Москвич

Коментар

• New hope
                            New hope коментира
                            Редактиране на коментар
                            Няма къде да си оставиш червилото

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                        X