Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип за лов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джип за лов

Здравейте,

Търся джип за лов, 4 врати който да се ползва и за семейна кола когато другата е в бокса или атмосферните условия не са хубави. Винарите не ги харесвам. Заглеждам черокитата 2001 - 2003-4, също и фронтерите б. Мнения за тях или предложение за друг модел?

Не бих си возил семейството зимно време с джипка парт тайм (Опел Фронтера)
    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
    Из "Златния телец"

Коментар

• novatech
      novatech коментира
      Редактиране на коментар
      И защо? Да не би задноприводните да не се карат зимата?

• drukman
      drukman коментира
      Редактиране на коментар
      Г класата ми беше пар тайм. Бих искал да видя СЕМАЙНАТА кола (фул тайм) с която ще минеш след мен.

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
    Парт-таймът е на път да остане единствената 4х4 система. Всичко друго минà на фрикционни муфи вместо междуосеви диференциали, които при две пробуксувания изключват и оставаш само с предно. Затова ако сте забелезàли яко почнаха да се карат пикапи от хората, на които им трябва "пълноприводен" автомобил.
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

• drukman
      drukman коментира
      Редактиране на коментар
      Точно "пълноприводен". За лов и разходки е ненадминат. За офроуд не става.

Зависи колко пари ти се дават. Зависи и колко далече ловуваш. Аз го направих с GC WK2.
    иначе и Лада Нива става

Коментар

• drukman
      drukman коментира
      Редактиране на коментар
      Извинявай, за какво става Лада Нива, че не разбрах. За семеен или за офроуд?

• v_0
      v_0 коментира
      Редактиране на коментар
      За лов става Нивата, не за тежък офроуд.
      Изцяло по критериите - Черок, Терано, Дискавъри, Тойоти. Всичко зависи от бюджета. Аз тръгнах от 5-6к , през 10-12к, сега съм около 10 к само за ремонти, обслужвания и подобрения. Затова казвам, че зависи от бюджета.

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
    Ти сериозно ли го казваш това, останал съм с впечатление че си печен и сериозен с джипки от много години , карал съм две Фронтери - първата ми беше, А къса база и Б дълга база - от 8 години вече сме с Фронтера Б, дълга база за семеен автомобил с две деца сме, зима и лете ни служи безупречно.

Фронтерата е превъзходна джипка във всяко едно отношение, за съжаление заради старата си възраст 23 годишна е и се сблъсквам с читави и дефицитни части спрени от производство, като изключим това си една истинска джипка която става за в гората с правилните гуми и е прилично комфортна при пътувания по магистралата, за мен е перфектната семейна джипка доказала се над 10 години опит с Фронтерите ни.

Бившата ми Фронтера А:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5.jpg
Прегледи:0
Размер:631.9 КБ
ID:7015330

И сегашната ни семейна Фронтера Б, вече 8 години я караме и е супер за семейство с две деца като нас:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1214.JPG
Прегледи:0
Размер:529.4 КБ
ID:7015331
    Последно редактирано от Еделвайс; Днес, 07:36.

Коментар

Първоначално публикуван от velio89 Преглед на мнение
      Здравейте,

Търся джип за лов, 4 врати който да се ползва и за семейна кола когато другата е в бокса или атмосферните условия не са хубави. Винарите не ги харесвам. Заглеждам черокитата 2001 - 2003-4, също и фронтерите б. Мнения за тях или предложение за друг модел?
      Най добрия вариант е в твоята дружинка се качваш и караш няколко коли, около теб все ще има и офроуд запалянковци повози се и с тях, то тук както е типично по булгарбулгар ще се изметне темата и няма да разбереш как си станал космонаФт.Успех с избора и да е според ТВОЙТЕ нужди и възможност да си я подържаш количката.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 1 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X