Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Toyota Hilux или Isuzu D-Max
Свий
X
-
Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеСпециалистите, е това е офроуд. Не да качиш предно дясно колело на тротоара пред кафето, като вас.И да даваш акъл по форумите, без да си строшил ни една истинска джипка ... или пикап в краен случай.
ПП като стана въпрос за снимки, е ви снимка на моя пикап който НЕ става за офроуд. вЕрно не е толко страшен и мощен като Шматарока, но все пак.
Three witches watch three Swatch watches.
Which witch watch which Swatch watch?
- 1 like
Коментар
-
Кога в тоя форум пишеха и хора които карат. Не като сега. Един чел, друг се возил.
На тия снимки Гелендера е още с оригиналния мотор 85 коня. После му додадох малко силица.
-
Да, и идваше от Пловдив чак, да се включваш в “разходките” 👍
-
Легенда си е вече Mercedes-G, няма спор... Но кой е този двигател с 85 к.с.?
-
Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеКога в тоя форум пишеха и хора които карат. Не като сега. Един чел, друг се возил.
На тия снимки Гелендера е още с оригиналния мотор 85 коня. После му додадох малко силица.Three witches watch three Swatch watches.
Which witch watch which Swatch watch?
Коментар
-
2.5 атмосферен дизел. G250GD. 1988-9г. мисля беше. Мотора още ми седи в гаража, ако на някой му трябва. 6.14 или 6.16 бяха дифовете.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Абе хубаво е да коментираме неща дето сме видяли.
Тия работи кой колко джипа е счупил ала бала са кръчмарски моабети.
Ето едно гифче на амарочето, всеки да прецени колко става за офроуд и колко не. Нямам нерви повече да се боря с тоя форум, за това линк.
https://drive.google.com/file/d/17o7...Bdl5Fga9z/viewLand Rover Discovery
Където е текло пак ще тече ...
- 1 like
Коментар
-
И двата съм ги карал от нови до около 150к км. С Тойота е малко по скучно, но безпроблемно. Исузото с 2.5л двигател, мисля че беше 140к.с. се усещаше по пъргаво. Също беше с охладител на обратната нафта, който зимата замръзваше. От Тойотите най-добре ми пасваше модела от 2004г- с торсионите отпред. 102к.с. 😀 и големият надпис TOYOTA на багажника, не знам защо не ги виждам..
0+
Коментар
-
Вальо, ти след толкова години тук, още ли спориш на тема офроуд и кое колко е проходимо…
ЦСКА или Левски?
БМВ или Мерцедес?
Жълтия или синия?
…
Пикап с празен леген- зор. Пикап с пълен леген, още по-голям зор. Аз съм за жълтия!
- 1 like
Коментар
-
То, че се избяга от темата, така е. Но, безсмислен е спора за "офроуд качествата" на пикапите изобщо като концепция. Тези коли, както се знае в цял свят, като конструкция, са създадени да пренасят товар, и да влачат, а никъде не се придобиват, за да се "офроудства" с тях като цел. Универсална кола няма естествено. Стремежа към употребата им в гора и баир без път е изключение, което повечето собственици не предприемат, естествено. Сега, че у нас Рам и Тундра се ползват за "имиджови" и кафеджийски коли, а не за каквото са създадени, си е нашенска черта, в синхрон с много други.0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
- 1 like
Коментар
-
Така, така е..И в легена три газови бойлера за икономия, иначе гъзари..И свиркат на лево на десно, че колите им пречат да се изпаркират...Имаше един шашкънин с Рам с вайпъров в10 ръчка, на задно само, караше го като порше. Обиколи сума сервизи , че бавно набирал след 230...Смениха му целата карантия на мотора..
-
Убедихте ме.
Утре тичам при Руси и купувам един лед бар 1.2м за 65.40лв, поръчвам шМорхел и едни кобри. Фланците ще си ги направя сам а обеци за ресорите имам от Зил.
Газова бутилка 230л съм намерил. Очила имам само Джулбо, стар модел, алпийски, ама за други нЕма да останат кинти. Хай джак имам. Тре'а ми само стойка на тавана, да се вижда.
Явор беше обещал да внесе картонени лебедки, че са по-леки. Трябва да проверя дали има.
...ми аз съм готов.
събота идвам.
Няма да се смеете. Виждал съм хай джак закачен на Тойота 120ка стандартна от всякъде. Не се сдържах и попитах как се ползва. Къде точно го подпира.
ПП
В сервиза:
-Бавно набира след 240. Да смениме свещите.
-На вас какви свещи? За здраве или за упокой?Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
- 3 likes
Коментар
-
Каубойски ботуши имам,че и шапка имам,газ тука няма иначе да съм си сложил - по-добере 5 литров на газ от колкото 1.5 на бензин,Джулбо и аз имам,планинарски,за сняг,хай Джак нямам,че скочиха цените на хидравличните ARB…….ма па съм за Тойота,че почвам да им свиквам.
Има неща които няма смисъл да се купуват,е в Канада съм в момента,по-дърта кола от 10 годинки не намирам,че гният на варел за нула време,ако живея тук и аз няма да дам грешни парици за Тойота,тя ще изгние преди 10та смяна на масло,за чий ми е,тук и електричка става,докато си скапе батерията и се е разковала на щайга
-
Пикапа освен да си возя кучетата, когато сме в природата друго приложение за тежък офроуд няма. Колегата с хвалбата на амарока нищо не показа с тва клипче.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар