Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota Hilux или Isuzu D-Max

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Toyota Hilux или Isuzu D-Max

Здравейте Целта на темата е да се съпоставят тези два пикапа. Основно ме интересува поведение по пътя и извън него , надеждност , цена на резервните части, слаби места, разход на гориво. Поствам два линка с конкретни обяви и коя бихте избрали.
    https://www.cars.bg/offer/6772b561e2f1aab2500af7a5
    https://www.mobile.bg/obiava-2173340...3-toyota-hilux

По спомен на Исузуто дизеловия мотор нещо го плюеха.

Коментар

Isuzu са най големият производител на дизелови двигатели на планетата и се славят с много високо качество.

Коментар

• Даниел Цветков
        Даниел Цветков коментира
        Редактиране на коментар
        Баш,най големия-PCA e един от големите,ама пък Исузу....

Здравейте, преди време тук във форума коментираха, че в БГ няма кой да ги обслужва/диаггностицира двигателите на Исузу и ходеха до Гърция за тази услуга, нещата може да се подобрили от тогава тези мотори.

Коментар

Toyota с две ръце, но зависи от бюджета ти разликата е над 10к годините на производство са еднакви.

Коментар

И аз клоня към Toyota . Възможностите за избор на двигател са две .2.5 и 3.0 ,кой е по надежден и непретенциозен.

Коментар

Off
            Извинявай, за какво ти е такъв затворен пикап? За какво ще го ползваш? Чисто любопитство.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

• icerunner
              icerunner коментира
              Редактиране на коментар
              За какво ще го ползва колегата не знам, но аз имам поне 2 категорични причини, които ме пратиха там…
              1. Работния обем на багажника с хардтоп на пикапа (Land Cruiser 79 double cab) е точно 2 пъти повече от обема на багажника на Patrol Y60 дълга база…
              2. Прахоляка от багажника не е в купето.

Пп иначе за дължината, че понякога пречи си прав, но доста рядко… като цяло с еднакви гуми 255/85r16 проходимостта на Патрула и Тойотата е идентична с лек превес за Тойотата

• drukman
              drukman коментира
              Редактиране на коментар
              Аз затова попитах. Защото ако не ти трябва да возиш мръсни и прашни и обемисти неща, пикапа е безсмислен и далеч по-неудобен от кой да е джип.
              ПП И, не е вярно, че Наварата ще мине от там където ще мине Патрула или Тераното.

• icerunner
              icerunner коментира
              Редактиране на коментар
              Наварата не е сравнима конструктивно с Патрул или 7 серия, нито пък с Терано по габарити…
              Проблема на повечето пикапи е, че изначално са проектирани за баничарки. Правилните пикапи не отстъпват на правилните джипки…

Лов , работа на пчелина и за всеки ден.

Коментар

• drukman
              drukman коментира
              Редактиране на коментар
              Не знам дали си карал пикап по черно. Ако не си, да знаеш че е гола вода. Прекалена е дължината.
              ПП за 50к лв. можеш да вземеш пълноформатен хАмериканец 17-18г под 100к км.

Какъв е този пълноформатен хАмериканец .

Коментар

Ram,tundra,f150 и т.н.
              Няма страшно в умирачката...
              Страшното е да си жив!...

Коментар

• drukman
                drukman коментира
                Редактиране на коментар
                ....Нисан, Шевролет и....с по смислени мотори.
                ..а, и с по-достъпни като цена и качество части, колкото и смешно да изглежда.

Ако имах 50К лева, бих си купил Амарок 3.0 литра, автоматик, те и почти нямат ръчни...10 годишен, екстра автомобил. И това ще е следващия ми автомобил, със сигурност!

Коментар

• drukman
                drukman коментира
                Редактиране на коментар
                Е, няма да дам 50 бона за подобен покойник, та ако ще емблемата отпред да е 1м в диаметър.

Има хора сектанти харесват си ги тия "джипове".
              Не знам кое нали...ама им харесва.
              Но за тези пари може да се вземе пълноразмерна машина на километри около 200К и с ресурс поне още толкова...ама не са на европейски производители със сигурност.
              Няма страшно в умирачката...
              Страшното е да си жив!...

Коментар

Лошото е, че изобщо не са покойници, но хора всякакви, мнения различни Сравнявам 3.0 Амарок с Хайлукс и Д-макс. Не говоря за американските пикапи. Те са извън класа на посочените.

Коментар

Зависи от разбиранията. Ако емблемата на предната решетка може да ти компенсира 10-15 бона разлика в цената и това, че и тойотския мотор и тоя на исузото са по безпроблемни, да.
                  Мерцедес още от смяната на ОМ611 с ОМ646 вече не е това което беше. Да не говорим за OM651. .... и за това как в представителството ми продават "оригинални" шарнири за Спринтера по 95лв. в жълта найлонка с надпис Марцедес, а втре TRV. Изкараха 2500км.
                  Последно редактирано от drukman; 16-02-25, 19:54.
                  Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Кое е проблемното на мотора на VW? Дори и 4 цилиндровия е достатъчно здрав. Справка - специализираните форуми в Австрали и Южна Африка. Там не е като да не ги карат офроуд.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X