Извинявай. Грешката е моя. През цялото време мисля за Мерцедеса. X clas е голяма веселба. От VW мотори не разбирам.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Toyota Hilux или Isuzu D-Max
Свий
X
-
Аз имам наблюдения над един Амарок под ръка. Не е мой но го ползвам отвреме на време и се возя редовно. Вози добре . Върви като лека кола. Добре се справя извън пътя . 2018 е с 3 литра мотор. Сега го тествахме по заледените баири около Варна и се справя добре. Мисля че е с торсен междинен диференциал.Sent from my Nokia s fenerche
- 1 like
Коментар
-
Имам наблдения над Хайлукс 2010 година който е, не е зле пикапа вози добре , добре върви магистрално 200 км преходи не е дразнещ, извън пътя ако е комплектовка със заден блокаж пак е много проходим. Окачването му е много здраво. Незнам какво още да кажя. Вътре простее всичко е пластмаса, ама тая кола е правена да върши работа и да е здрава. Та ако искаш удобства S klasa , ако искаш здрав работен кон Тойота.
- 1 like
Коментар
-
Аз в Амарок не съм се возил, но Руси Русев на времето дойде в гората с един. Обут със страшни гуми, надъхан, подготвен ... и не повтори.
До сега съм сменил 5 пикапа. Не стават за офроуд. Правени са за возене на тор, тухли, боклуци и пр. по черен ПЪТ. Това, че са 4х4 не намалява безсмислената дължина. Дори 400те коня на Силвио не я компенсират.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
- 2 likes
Коментар
-
То зависи най-вече от шофьора, все пак ако си умен и разумен, няма да се буташ там, където усещаш, че ще закъсаш, щото не си пропускал часовете по физика, примерно
Под off-road аз разбирам - извън пътя, по черен път, сравнително проходим, не толкова екстремното катерене и завиране в дълбока кал или пясък, за там са късите бази и щурите глави.
Коментар
-
Гледам,че се пише за офроуд,навремето когато тук правехме разходки,редовно идваше един пичага с едно L200,ми минаваше си навсякъде безгрижно,даже и е турал в джоба доста наточени джибки.Та не пишете,че пикапите не ставали за офф.
- 1 like
Коментар
-
То и аз съм минавал с Лада Нива дълга база, без включен блокаж и бавни от места дето някои се начукват с доста по - модерни и проходими джипки, късмет или усет. А пикапите едно че са си дългички и от зад ако са празни, ако преди препятствие не се пусне каквото трябва от системите които имат и са само на задно, и ако няма внимателно каране са по - зле от Жигула комби само на задно, само дето са малко по-високи.
-
Амарочето с лек лифт и правилни гуми е учудващо проходим, стига водача да знае какво прави. На няколко екстреми дето се пускат само патроли с рошави гуми и други подобни техники амарочето ни засрамие при това с гуми МТ и 4 цилиндровия мотор. Така че за проходимост не го мислете.Land Rover Discovery
Където е текло пак ще тече ...
Коментар
-
А, стига с тоя Амарок на офроуд, де.
Написах ви горе. Руси Русев (човек с пари, офф състезател и доказан карач, който никога не е жалил никоя кола) дойде с една такава, със страшни гуми и надъхан ....и не повтори с нея.
Повече от 15г карам пикапи. Сегашния ми е пети. 420 коня. 4х4, блокирано или фул тайм. НЕ СТАВА ЗА В ГОРАТА. В гората карах късо G. Няма НИЩО общo, макар, че Гегата беше само 150 коня.
Пикапа е измислен да си закараш тор на лозето по не асфалтиран ПЪТ. Ако някой някъде е успял да мине през някоя локва с пикап, да, може, но това не е офроуд а локва.
На пътя също не се държи като лека кола. Всяка Хондичка, над 150 коня, ще качи Шипка по бързо от кой да е пикап.Та aко ще TRX да е.
С шМорхел, фланци, ледбар за 65лв. и боди повдигнат е трепач за пред кафето.
Въпреки, че и това не е съвсем. Приказката, че легена сам се пълни с мацки също не е вярна. Личен 15 годишен опит.
Порше върши повече работа, а дебел портофел, още повече.
вЕрвайте ми!Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
- 3 likes
Коментар
-
Добре че съм бил с тоя амарок на 4-5 разходки само тоя сезон та видях на какво е способен. Иначе и аз щях да повярвам на форумния разбирач дето го е виждал само на снимка, обаче разпалено убеждава всички че не ставал за оффроуд.Land Rover Discovery
Където е текло пак ще тече ...
Коментар
-
Специалистите, е това е офроуд. Не да качиш предно дясно колело на тротоара пред кафето, като вас.И да даваш акъл по форумите, без да си строшил ни една истинска джипка ... или пикап в краен случай.
ПП като стана въпрос за снимки, е ви снимка на моя пикап който НЕ става за офроуд. вЕрно не е толко страшен и мощен като Шматарока, но все пак.
Последно редактирано от drukman; 17-04-25, 18:19.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар