МЛ 350 трябва да е след 2008, според запознатите.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гранд Чероки WK или МЛ 320 или 280?
Свий
X
-
"Ob Arm, ob Reich, im Tode gleich“
Русофилия: Тежка, наследствена незаразна болест, която не се лекува и от която за съжаление не се умира. Същата е дефиницията и за шизофрения.
-
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...77346823369397
това животно с какъв мотор е?
Питам ей така,не че ми харесва.ML W 164cdi
Коментар
-
Благодаря
отпред не изглежда зле,но отзад с тия раздути калници ми изглежда като кокошкаML W 164cdi
Коментар
-
Нали ти имаш SUV на Ситроен, който е и Пежо, и Митсубиши... Е, изненада - платформата я ползват още един куп возила, но и с други мотори. Включително въпросния JEEP от обявата горе, той и Додж Калибър, Фиат Фриймонт и...какво ли още не - https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_GS_platform
-
-
Имали сме Чисто нов Патриот с 2.0 на VW, супер Suv-че за парите си. 5-6години никакви проблеми освен ремонт на Турбото и смяна на заден Амортисьор който замина в една дупка и тампони по носачите, които тогава ги нямаше но от А6-ца ставаха. Евтино направен и евтин като пари нов, но все пак беше много приятен за каране. Не може да се сравнява с WK или ML, но пък с дизела на VW гореше под 6 спокойно и вървеше стабилно. Тогава в щатите струваше 17 000$ Тук 63 000лв.Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008
Коментар
-
Първоначално публикуван от Даниел Цветков Преглед на мнениеНа ГЧ с Бостън музика само с оригиналната навигация ли е?
И ако са само така,ако се смени плеара с обикновеното джипско радио или китаец с мултимедия губи ли се звука от Бостъна?
Аз съм с китаец 4/64GB и си ползвам оригиналния усилвател (който е отговорен за Boston звука).Последно редактирано от sparkybg; 01-03-23, 15:51.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
- 2 likes
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар