Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Закупуване на Jeep Grand Cherokee III

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Според подготвяна нова евродиректива от 2023 г. акцизът за всички горива, използвани в транспорта, ще се смята според енергийно съдържание, а не на литър, както е в момента. Само от тази промяна косвеният данък за бензина ще се увеличи с 50 ст., за дизела – с 1,40 лв., за пропан-бутана – от 18 до 40 ст., а за метана, който се използва като моторно гориво – до 76 ст.
    Ай честито ЕСъ,да го ева!

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Цветков Преглед на мнение
      Според подготвяна нова евродиректива от 2023 г. акцизът за всички горива, използвани в транспорта, ще се смята според енергийно съдържание, а не на литър, както е в момента. Само от тази промяна косвеният данък за бензина ще се увеличи с 50 ст., за дизела – с 1,40 лв., за пропан-бутана – от 18 до 40 ст., а за метана, който се използва като моторно гориво – до 76 ст.
      Ай честито ЕСъ,да го ева!
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:273651013_627201328545122_7927572908860784820_n.jpg
Прегледи:362
Размер:97.4 КБ
ID:6825187
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
        Сега вълшебната нафта е 3,30, простата 3,15
        Преди малко заредих обикновен дизел на 2.89. На бензиностанциите покрай които минах беше между 2.77 (навалица и вече затворена бензиностанция) и 2.89
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Някой нещо е казал и за това народа се е юрнал да пълни до горе.

Коментар

Към 17:30 опашки нямаше, цената около 2.70 на обикновен бензин и дизел. 2 часа по-късно вече имаше опашки и цените с около 5ст нагоре.

Аз си поддържам резервоара пълен още от началото на тая гадост. Ще дозаредя като се поукротят опашките.

Новото явно ще го подкарвам от самото начало със скъпо гориво. Такъв ми бил късмета. Но и честно казано цената на бензина ми е най-малкия дерт в момента. По-важно ми еда минем само с подобни "жертви".
            Последно редактирано от sparkybg; 02-03-22, 21:12.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• cecoa1
              cecoa1 коментира
              Редактиране на коментар
              Доколкото помня, Вятърния войн ми обясни, че у нас не може да се променят цените по бензиностанциите в рамките на един календарен ден. Това, за разлика от Германия, където си се променят по няколко пъти на ден.

Преди час заредих нафта на 1.80евро и бензин супер плюс на 2.06 Евро.
            Няма никакви опашки.
            Това в Фрайбург.

Коментар

• BENZBOSS
              BENZBOSS коментира
              Редактиране на коментар
              Преди 3 дни заредих 8 тона и 200 литра на около долърче литърчето в долно Мексико,тия имат от къде да помпят

• MFr
              MFr коментира
              Редактиране на коментар
              И тая информация с какво точно е полезна?

• sonda
              sonda коментира
              Редактиране на коментар
              С нищо...Ама важното е да се дрънка от другия край на света....

Лукойл Нефтохим затварял. Двама ми го казаха днес. Пуснато е сигурно из фейса.
            Ford Maverick II 2.3 XLT
            Ford Mondeo MK5

Коментар

Ако се разтърсиш из интернет, почти всяка година аха да затвори. Не казвам че това в момента е партенка, не казвам и че не е. Наивно е да не очакваме проблеми с горивата при сегашното положение.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• BENZBOSS
                BENZBOSS коментира
                Редактиране на коментар
                Акциите са им се сринали на борсата та няма да се изненадам ако се снишат да изчакат бурята да отмине / тая нова студена война обаче няма да ми е за седмица /.

• sparkybg
                sparkybg коментира
                Редактиране на коментар
                Акциите може и да са се сринали, но обективни причини за спирането на Нефтохим Бургас така или иначе все още няма.

• Asen Kushlev
                Asen Kushlev коментира
                Редактиране на коментар
                То е така, но вече има и срокове, нещо като до края на седмицата. То сякаш е бакалия това, дърпаш шалтера и затваряш.

А дали някой не организира в момента паника???
              Ние не сме неутрални!

Коментар

• Asen Kushlev
                Asen Kushlev коментира
                Редактиране на коментар
                Това е сигурно, обаче хората се връзват и някой пак прави кинти от това.

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение

А дали някой не организира в момента паника???
              Естествено, че организира...Щом чак Кирил се развика, че има преднамерена инсинуация в тази сфера...Но е в служба на петролопродаващите всичко това..,да използват ситуацията докрай...
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Момци, къде му е на това чудо VIN-а? Имам предвид наистина начукания релефно на шасито, а не това, дето се вижда през прозорчето на предното стъкло.

Коментар

• Чавдар (V93)
                  Чавдар (V93) коментира
                  Редактиране на коментар
                  На WJ имаше един отзад вдясно в багажника, под мокета

Вдигаш пластмасовия праг на дясната врата ,той е закопчан и трябва да е там някъде.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                  Ще ме насочиш ли? Линк нещо ?
                  Сетих се! Имаше един с ник "Toper" който щеше да купува моето "Хеми", идва да го гледа даже, но си купи някакво газифицирано неизвестно къде и с какво "Хеми" и нещо се оплакваше от гаснене... Явно не го оправи, щото си купи "Track Hawk" Похвали се тука във форума, но-о-о-о беше посрещнат с такова попарващо злобно студено мълчание че се скри и не е влизал повече.
                  Та, значи имаме един - една пролет фтички прави ли ?
                  Гагич, чЕкай сега малко... Не подвеждай така хората. Купих си газифицирано HEMI (беше известно с какво и къде - беше с течна фаза на Vialle). Оплаквах се не от гаснене, а от трудно палене. Оказаха се запушени дюзи на газта, които бяха баснословни скъпи и нямаше налични. Но не подвеждай хората, че не съм го оправил. Махнах течната фаза и сложих нормален инжекцион, с който го карах безгрижно доста километри. Продадох го миналото лято в перфектно състояние на едно момче от Хасково, който продължава да е доволен от покупката
                  Иначе към питащия - съгласен съм с колегата Гагич, че 5.7 е най-добрият избор. Аз го карах 4 години и бях много доволен.
                  И последно за протокола - купих си не Track Hawk (дай боже и това някой ден), а GC IV SRT. A студеното мълачние от страна на съфорумците го приемам като наздравица с бира
                  Jeep Grand Cherokee WK2 6,4 SRT

Коментар

• BatGeorgeone
                    BatGeorgeone коментира
                    Редактиране на коментар
                    Честито, я дай малко впечатления и опит с този двигател?

Мерси предварително.

• Bogoljub Gagic
                    Bogoljub Gagic коментира
                    Редактиране на коментар
                    Студена бира

Дай и някоя снимка да приплакнем окото

Коментар

BatGeorgeone, за кой двигател говорим? За 5.7 или за 6.4?
                    Jeep Grand Cherokee WK2 6,4 SRT

Коментар

• BatGeorgeone
                      BatGeorgeone коментира
                      Редактиране на коментар
                      За СРТ, мерси предварително

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X