Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чисто Нов Ford Ranger Raptor

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнение
    Едно друго нещо - отначало аз карах моя без покривало на легена, да де ма кат доиде есента и ми писна да махам листа ,а после пък като заваля сняг и дет се вика , по улицата се е стопил .а в моя леген си седи снегът.
    Така че помисли и по тоя въпрос- аз сложих капак ,които може да се маха, при мене проверих и канопи ама тва не се маха или се маха много тегаво и е 2 пъти по скъпо.
    Разглеждах дренажната система при легена на Раптора. Не е супер, щот май са я измисляли в най-последният възможен момент - едни две маркучета. Също така, изглежда носещата конструкция при Раптор е някак по-жилава?! Гледах из нета , как като премине през някоя бабуна на скорост ролетното покривало се усуква и излиза от жлебовете. Раптора е само на ръчна ролетка, не е ел. механизъм. Съответно при дъжд в легена влиза вода Приел съм го.

Гледах някакви твърди капаци за леген на пикап отварящи се настрани и нагоре. Те няма ли да ме спасят от сняг?

Баси, не може да има само плюсове, каквото такова Ще рина и чистя сняг

Коментар

Първоначално публикуван от VanDzaMin Преглед на мнение

Разглеждах дренажната система при легена на Раптора. Не е супер, щот май са я измисляли в най-последният възможен момент - едни две маркучета. Също така, изглежда носещата конструкция при Раптор е някак по-жилава?! Гледах из нета , как като премине през някоя бабуна на скорост ролетното покривало се усуква и излиза от жлебовете. Раптора е само на ръчна ролетка, не е ел. механизъм. Съответно при дъжд в легена влиза вода Приел съм го.

Гледах някакви твърди капаци за леген на пикап отварящи се настрани и нагоре. Те няма ли да ме спасят от сняг?

Баси, не може да има само плюсове, каквото такова Ще рина и чистя сняг
      Аз съм с твърдо покривало , отваря се като капак на мотора и е с 2 амортисора .
      отдолу са го направили да има гумено уплатнение та даже и почти и прах не влиза в легена .
      е да не си помислиш че е херматично - - няма такъв филм ,ама е супер щото например може да послелеш едно одеяло и си лягаш на него като стои та гледаи.
      при мене ако трябва да го махна да превоя бахаж - махането е лесно - отвиват се 2 ръкохватки и 2 клипа на амортисоирите и тва се маха ,даже е леко .
      Чепа е като го слагаш че се лежи и при мене се слага в затворено положение и падат бая псувни - не съм на 25 г да се въргалям лесно насам натам.
      Но ако приемеш че това не се прави многократно ,поне през зимата - си е супер.

естествено че няма пълно щастие - винаги има някъкъв компромис.

Но като човек живеещ в Америка пак съветвам - стои на страни от американските возила и ще си караш японеца с кеф.

Коментар

• VanDzaMin
        VanDzaMin коментира
        Редактиране на коментар
        "Но като човек живеещ в Америка пак съветвам - стои на страни от американските возила и ще си караш японеца с кеф."

Уффф, разбирам всичко от написаното, знам за надежност при Японските коли , как не са само легенди!

Ама, много, много ме дразни мястото и интериора им на тез Японкии ,някак са ми счупени и извратени на визия. Най-вече Тойота, Лексус опитвам, да се надмогна, но супер ме дразнят точно Тойота и Лексус.

Иии, трудно се сгъвам в Японка към 2м човек съм! Тва са си коли за дребни Азиатчета - нищо лично!

От Японските коли най-харесвам Хонда и Мазда /тясно ми е в маздите/, ама не правят пикапи и offroad превозни средства, нали?

До дни ще представят ford ranger raptor 2022 модела... Все ще ме изкара едни 4-7г макс

Иии Ford-a кефи, как изглежда вътре, вън.
        https://m.youtube.com/watch?v=jg9V5Q_rRQc

Намерих едно Taco, след две седмици ще ида го разгледам, ще направя всичко по силите ми съм обективен

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Правят пикапи те,Хонда прави,но но я харесват много,то и Мазда прави ма там пък съвсем.

Такото е просто та просто и вътре и вън, типична Тойота залагаща на стара изпитана технология,осмукано от всякьде и да му се чудиш защо е тия пари ма пък след десетина години се сещаш защо,вървят без проблем тия.

Аз съм с алумиева щора, отгоре е с някакво гумирано покритие.
      При отворено положение губиш около 15см от дължината на легена, в горната част.
      Вода и прах единствено може да влезе от задния капак, там няма уплътнение, но съм добавил такова (от врата на Лада
      0+

Коментар

Да, определено като ви чета постовете нямам притеснения, как ще покривам пикапа

Коментар

Днес на бензиностанцията на съседната колонка зареждаше Раптор! Готин е! И голям! Хареса ми.
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

• Dilyan Zagorchev
            Dilyan Zagorchev коментира
            Редактиране на коментар
            Аз колкото и да чета не мога да разбера последно за кой Раптор се говори. Според заглавието е европейския, ма се намесват разни американци и кафяви японци и не вдявам, а чета вече трети път, ноо съм зле

Пикап не съм имал, но имам предостатъчно лични впечатления от собственици на такива.
          Най-важното е да ти трябва такова.И да си се примирил с всичките му недостатъци.
          Щом си го направил-хората са ти казали как са нещата:
          TOYOTA
          FORD
          RAM/CHEVROLETTE
          NISSAN/GMC/MITSUBISHI
          За щатските личните ми впечатления са малки...
          Други пикапи за мен са трудни.
          Иначе казано-ако искаш ново в Европа:
          HILUX
          L 200
          RANGER
          AMAROK
          NAVARA
          STEED-ако го има още.
          Aко изпускам нещо, дето още се предлага-някой да не допълва.
          Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
          0887/осемпет 66 4осем

Коментар

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            В средния клас е Такомата,това е пикапа според мен / опит с други кекави нямам,много ме съмнява обаче едно Мицу или Амарок да му стъпи на боя който Тойотата може да отнесе /.

Във високия боя е жесток ма там той не цели та е лесно

Огледах и аз разни класации по продажби, практичност + други.
          Да, изглежда, избора ще е между Тако trd pro, или Раптор

По мое мнение Раптор-а е повече "кола" от Тако-то

Честно, оставям с впечатлението, че което и да си избера ще е прекрасен избор, и наистина няма се замислям много какво е състоянието на пътя за където съм тръгнал. Намирам тези два пикапа за прекрасно транспортно решение в моят случай

https://m.youtube.com/watch?v=cS_NF-CB5Jw

Коментар

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            Е ти от ТРД Про и Раптор ако не останеш доволен след леки доработки то имаш сериозен проблем

С кеф ще си карам пикапа. Поне едно 2000 км на месец ще му правя.

Даже и да има нещо , ще е дребно. Следващото ми возило ще е пикап

Благодаря на всички Ви за съветите и времето за мен, и моята чуденка.

Ще пиша , когато направя избор.

Вече се чувствам доста по-уверен и ми е ясно какво търся и какво "гледам"

Благодаря

Коментар

Вече има яснота относно новият Ranger Raptor, изглежда че дори за Европа ще бъде с бензинов мотор (3.0 biturbo)
            Повече инфо тук.

Коментар

Тук има снимки и спецификации.

Коментар

Да ама с гаранция 6 така с би турбото няма да е на цената на 4 цилинровия.
                Отделно не знам колко колегата е финансиялен (дано да е ) но разхода на бензин и на нафта при прогнозиране на 2к км на месец ....
                И пак си мисля че форданела с изтискан бензинов мотор ще изкара много по малко отколкото япоката с нафтов мотор.

Коментар

120 000 мили ще извади за десетина години,той едва ли повече ше я кара
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Да, вярно го изкараха и много го харесах!

За съжаление, Путин ме притесни и ще изчакам да се разбере, какво ще се случва с БГ и ЕУ.

Пък и , едва ли, ще е възможно го поръчам от форд България преди Началото на 2023.

Лекоо се замислям и над 3ти вариант 500 квадрата фотоволтаици + добра ел. инсталация + батерия за къщата. Ииии после Revian R1T, или Hummer EV /не ме питайте каква гарнция и как ще се поддържат тези ел пикапи/

Коментар

Поредните празни приказки.
                      8)

Коментар

Първоначално публикуван от tola Преглед на мнение
                        Поредните празни приказки.
                        Дано са поредните празни приказки!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X