Първоначално публикуван от Майкъл
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Последната кола
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Emilppp Преглед на мнение
Напоследък се старая да не надхвърлям 150-200 км на ден.
Долу-горе същите километри правех като ерген през далечната 1973 год.
с един бял полски фиат. Ех времена
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
Значи все се чудя по колко километра карате на денיעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
Аз лично по около 100 километра средно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от vasil lazarov Преглед на мнениеАз до работа и обратно 260 на ден.
- 3 likes
Коментар
-
Като я купих беше на 2 км. Вероятно са я тествали в завода.
Вече е на 20 дни и съм навъртял 640 км.
Обаче ходих първия ден до Несебър и обратно в Пловдив.
От едната ми къща в Стария Несебър до другата в Стария Пловдив са точно 282 х 2 = 564 км.
Другите 76 км. се чудя къде съм ги направил.
Коментар
-
Първоначално публикуван от vasil lazarov Преглед на мнениеАз до работа и обратно 260 на ден.
Първоначално пътуваше с ауди авант дизел, но понеже беше много лакомо го смени със стария си опел кадет на газ. Сега не знам с какво пътува, но нали кариерата е най-важна...Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеДо тук - добре. А снимки?
Чакай да ги закръгля на 1000 км. и тогава.
Смятам това да стане до Нова година
- 1 like
Коментар
-
Майкъл, след 10-15 години като решиш да я сменяш за нова кола, пише ме първи в списъка с мераклиите да я купят. Просто няма да има друга в такова състояние и на такъв пробег..
Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от cnc82 Преглед на мнениеМайкъл, след 10-15 години като решиш да я сменяш за нова кола, пише ме първи в списъка с мераклиите да я купят. Просто няма да има друга в такова състояние и на такъв пробег..
70 хил. км., като нов е, но с повредена скоростна кутия
Коментар
-
Тоя додж води ли го до Бат Стоян SSSPEED (в Пловдив ти е под носа). Той със сигурност ще го отремонтира за цена която никой от лъскавите супер дупер сервизи няма да ти дадат. Друг е въпроса дали кутията е поправима или чАо, но както описваш симпромите в другата тема, все ми се струва че ще я съживи без сериозни драми...
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар