Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Последната кола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Хубаво им слушай указанията като я взимаш, че моето купуване на кола от магазина приключи със свършил бензин по средата на натоварено кръстовище.

Бяха ми казали "От тук на първата бензиностанция да заредиш!", ама беше минало транзит между ушите ми.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Хубаво им слушай указанията като я взимаш, че моето купуване на кола от магазина приключи със свършил бензин по средата на натоварено кръстовище.

Бяха ми казали "От тук на първата бензиностанция да заредиш!", ама беше минало транзит между ушите ми.
      Ами тя е хибрид
      Ще карам до бензиностанцията стотина метра на ток

Коментар

• s_s1
        s_s1 коментира
        Редактиране на коментар
        Като светне лампата за горивото винаги си мисля, ако свърши и двг. изгасне дали ще измине 1-3 км на ток или ще закове на място.

• piron45
        piron45 коментира
        Редактиране на коментар
        Зависи колко е пълна батерията в момента.

Хибрид с празен акумулатор и изпарения в резервоара не е съвсем невероятен сценарий. Затова - слушай ги внимателно.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• trapper
        trapper коментира
        Редактиране на коментар
        провери нивото на маслото в мотора - от личен опит

Ако утре действително ме викнат да си взема колата,
      съм предвидил следните действия:
      Салона на Тойота в Пловдив е близо до магистралата и направо от там
      директно в Несебър.
      Обмислям и втори вариант да мина по подбалканската, но се чудя дали пътя е хубав.
      Казват, че не бивало още първия ден на я юркам със 140км.ч.
      Та ща видим какво ще избера.

Коментар

• blackfirefly
        blackfirefly коментира
        Редактиране на коментар
        Последно минаване по подбалканския път миналата събота-неделя до Калофер и после обратно до София. Пътя е добър. Има и участъци със съвсем нов асфалт. Под добър разбирай, че не е и много натоварен. Има участъци на които спокойно можеш да караш над 100. Аз лично го предпочитам и препоръчвам.

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
      ...Казват, че не бивало още първия ден на я юркам със 140км.ч.
      Та ща видим какво ще избера.
      Имам добра новина - на магистрала може да се придвижваш и с по-ниска от 140 км/ч скорост. Е, трябва да е и над 50...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Dilyan Zagorchev
        Dilyan Zagorchev коментира
        Редактиране на коментар
        Тц, 65км/ч е законя

Подбалканският път не е лош и за мен е за предпочитане в момента спрямо магистралата. В силния летен сезон бягам от аутобана, като дявол от тамян..
      Който търси , намира !
      Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

• blackfirefly
        blackfirefly коментира
        Редактиране на коментар
        Аз съм така от години. Пътища като подбалканския са ми в пъти по-приятни, отклокото скучните магистрали...

Първоначално публикуван от cnc82 Преглед на мнение
      ...В силния летен сезон бягам от аутобана, като дявол от тамян...
      A няма защо. Не пътуваш в петък следобяд, събота сутрин и неделя вечер, и проблема ти е нулев. Практикувам това безотказно поне последните 15 години и винаги пътувам супер спокойно.

Подбалканският... ако не практикуваш отново горното, пак ще се нахендриш зад някой без шанс да изпревариш сума време.

Коментар

И ся? К'во ши го прайш тва Джимни? Като те знам, сигурно си му стопил лагерите от юркане.
        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
          И ся? К'во ши го прайш тва Джимни? Като те знам, сигурно си му стопил лагерите от юркане.
          а кажи какво да го правя Доджа.
          С повредена скоростна кутия седи в гаража.

Коментар

• Ако е на 70000 реални би-трябвало да си струва да се поправи. Дизел или бензин?

Иначе вероятно може да се продаде за 3-4000 както си е проблемен.

Коментар

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Ако е на 70000 реални би-трябвало да си струва да се поправи. Дизел или бензин?

Иначе вероятно може да се продаде за 3-4000 както си е проблемен.
              Дизел е и освен аз, никой не е сядал зад волана.
              Естествено, че километрите са реални.

Коментар

• Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение

Дизел е и освен аз, никой не е сядал зад волана.
                Естествено, че километрите са реални.
                Тогава, ако е добре гледана, разбирай с добър интериор и екстериор, лично бих търсил начин за поправка. Още повече ако е EURO 5. Иначе ще я продадеш на безценица за тия километри и състояние.

Коментар

• Майкъл, на твоето чакане му се вижда края, изглежда е въпрос на часове да ти честитим и много се радвам за теб.
                  Аз си поръчах мотор в края на юни тая година и тия нашите ми писаха в договора доставка до 30ти юни, ама 2023 година направо не е за вярване, че го докарахме до тук, Не са се сетили да почерпят социалистическия опит и да въведат вноските за кола и кой когато му дойде реда, ако е жив

Коментар

• Майкъл, за 70 000 км. точно ТИ да скапеш скоростна кутия, просто не ми се вярва. Освен, ако не е направена от тахан халва. Има нещо гнило в тая работа.
                    П.П. Ама, това е разговор за темата на Джърнито.
                    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

• Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                      Майкъл, за 70 000 км. точно ТИ да скапеш скоростна кутия, просто не ми се вярва. Освен, ако не е направена от тахан халва. Има нещо гнило в тая работа.
                      П.П. Ама, това е разговор за темата на Джърнито.
                      Ами темата за Джърнито май я няма
                      Не знам що изчезна. Имаше сантиментална стойност за мен.
                      Все пак, беше първата ми тема във форума и причина да се появя тук.
                      Ако я откриеш, дай знак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X