Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Последната кола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Коя седмица?
    Извинявай Майкъл, не се стърпях.
    Просто ти пожелавам възможно най-скоро да я получиш и да шофираш дълго и безаварийно!
    В миналото ще остане, каквито сме били...

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
      ...Това е цялата сага.
      Последно ми казах че до края на седмицата ще е тук
      Нали не си пешеходец. Когато дойде - тогава. Няколко дни повече едва ли са решаващи...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
        Нали не си пешеходец. Когато дойде - тогава. Няколко дни повече едва ли са решаващи...
        Пешеходец съм
        Написах на бележки номерата на пловдивските автобуси
        и така движа през последните месеци.
        Старата кола, която ми служи вярно 12 години, когато спрях един ден пред нас в Несебър
        и повече не можах да мръдна.
        Оказа се прецакана скоростна кутия.
        Искаха ми разни цени да я оправят, като се почне от 5 хили. и стигне до 10 хил.
        Реших да не се занимавам с тази история и разни изнудвачи.
        Викам си ще взема нова и това е.

Коментар

Поне не си решил някоя тесЛа.

Ето да видиш, че твоето забавяне не е чак такава драма :

https://youtu.be/yjD8yboSAJk

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
            Поне не си решил някоя тесЛа.

Ето да видиш, че твоето забавяне не е чак такава драма :

https://youtu.be/yjD8yboSAJk

Това не биваше да го казваш.
            Тези здрави младежи нямат моя проблем.
            В семейството имаме възрастен човек на легло с инсулт и почти всеки ден
            се налага да търсим доктори, лекарства и други неща.
            Това наистина е драма от моя гледна точка.
            От твоя, да си жив и здрав.

Коментар

• vasil lazarov
              vasil lazarov коментира
              Редактиране на коментар
              Няма, не пишат срокове, поръчах тука Ярис хибрид през декември. Първата дата за получаване беше края на май, после края на август, и сега последно ще я получа края на ноември. На търговеца сега му е по изгодно да ти върне капарото, и да се откажеш от поръчката. Дал съм 3х Евро, предлага ми 5 да се откажа.

• Венци- малкия
              Венци- малкия коментира
              Редактиране на коментар
              Е не съм споделил клипа с цел да ти се подигравам. Здраве да е.

• noname12
              noname12 коментира
              Редактиране на коментар
              Това си е бизнес ниша! Поръчваш 20 коли и с заработваш за цяла година без да си мръднеш пръста!

"Няма, не пишат срокове, поръчах тука Ярис хибрид през декември. "
            Оня ден дилъра ми разправя, че пристигат 10 автовоза с Ярис хибрид и затова пратката Рав 4 ще се забави.
            Дано ти дойде по-скоро

Коментар

• noname12
              noname12 коментира
              Редактиране на коментар
              Април месец поръчахме Rav4 Hybrid, затова и следя темата с интерес. Даже съм писал в темета по-рано, когато още не съм знел, че ще поръчаме тази кола.
              За сега от представителството ми казаха, че има смисъл да проверяваме, чак след 4-тия месец.
              Срока който обявиха беше около 6 месеца, така че, ако дойде до края на Октомври ще е добре. Все се надявам, че до Коледа ще дойде. Поръчката сме направили с 1000лв, което според мен е много добре.
              Колкото до личните несгоди имаш моите искрени съчувствия!

• blackfirefly
              blackfirefly коментира
              Редактиране на коментар
              Егати.... значи ако отида в Тойота и кажа какво става с моя Хайлукс сигурно ще ми отговорят "пристигат 10 автовоза с Ярис хибрид и Рав 4 и за това пратката Хайлукс се бави..."

На мен не ми искаха капаро. Направо сключихме договора и това беше.
            В понеделник, оня ден, като ходих да видя какво става с колата,
            един пич си получи Toyota Highlander, а беше я поръчал през месец април.
            Въобще истории колкото щеш.

Коментар

Не знам вас ли лъжат, те ли се самозалъгват с тия измислени срокове. Плацовете на няколко автозавода се пукат по шевовете, а ви казват срокове, за които Илон ще прати някой на Марс 😄
              "Ob Arm, ob Reich, im Tode gleich“
              Русофилия: Тежка, наследствена незаразна болест, която не се лекува и от която за съжаление не се умира. Същата е дефиницията и за шизофрения.

Коментар

По-важното е с какво са пълни плацовете на производителите - със завършени автомобили или чакащи за някой модул...

И коментаторите...

Коментар

Завършени естествено и чакащи автовози и влакове.
                  "Ob Arm, ob Reich, im Tode gleich“
                  Русофилия: Тежка, наследствена незаразна болест, която не се лекува и от която за съжаление не се умира. Същата е дефиницията и за шизофрения.

Коментар

Първоначално публикуван от Dilyan Zagorchev Преглед на мнение
                    Не знам вас ли лъжат, те ли се самозалъгват с тия измислени срокове. Плацовете на няколко автозавода се пукат по шевовете, а ви казват срокове, за които Илон ще прати някой на Марс 😄
                    Плацовете са пълни с коли,поръчани преди 6 месецаКогато си поръчаш кола с 20 екстри,и... например лилав металик,трябва да ти я правят такава.После,един чип липства,и се забатачват нещата.На Хенри Форд му е било по-лесно-има само черни.Екстри-има 4 колела,волан,врати.Избирай сиИ си ги е изработвал сам,без да чака пратки от Китай

Коментар

Първоначално публикуван от Dilyan Zagorchev Преглед на мнение
                      Завършени естествено и чакащи автовози и влакове.
                      Кой ги знае колко са завършени. Преди около половин година приятел разправяше за негова позната работеща в чужбина, за голям автомобилен производител. Били и намерили ново амплоа - да обикаля страната и да търси подходящи плацове на които може да се складира готовата продукция чакаща някой електронен модул.
                      Само се чудя накрая кой ли ще плати масрафа по цялата логистика, транспорт, досглобяване и тест на автомобилите, плюс отстраняване на транспортни щети. Май няма да е производителя на автомобили.

И коментаторите...

Коментар

• Asen Kushlev
                        Asen Kushlev коментира
                        Редактиране на коментар
                        Преди 6-7-8 месеца идва доставчик, ново Рено Лагуна. Няма задна чистачка, физически е там, няма модула, който я управлява. Щели да му се обадят като пристигне да му го монтират. Скоро с сетих да го питам, монтиран е. Та за да не пълнят плацовете и това е решение, докато не вземат да ти я дават и без по-важни и необходими модули.

Има реален проблем с компоненти. Как е предизвикан е отделна тема. Борбата с проблема, обаче, е епична. Вместо съвсем естественото - да се опростяват, макар и временно автомобилите, то се набиват всевъзможни екстри и в най-базовите нива. Отделно, дилърите са надъхани да предлагат агресивно възможно най-високите нива, с ясното съзнание, че точно там има най-големи проблеми със сроковете. Кофти момент за фабрично нов автомобил.

Коментар

• sparkybg
                        sparkybg коментира
                        Редактиране на коментар
                        Не могат да се опростят толкова лесно. Това не е транзистор "SOKOL". Предполагам това с чиповете ще приключи малко или много към средата не следващата година. Доста срокове на доставка на липващи компоненти удивително съвпадат, клонейки към тогава.

В интерес на истината, дай Боже, някога ако имам възможност да си купя чисто нова кола от магазина, определено ще взема само такава която имат налична на "склад" па макар и с по-малки екстри да е, представям си да имам възможност да си купя чисто нов автомобил от магазина, накрая да ми скапят мерака че да чакам и то месеци, не благодаря, ще купя които имат вече налични или върнати от лизинг, тази тема ми даде повод за разсмисъл ако имам възможността да си купя нов автомобил от магазина

Коментар

• bullet_pk
                        bullet_pk коментира
                        Редактиране на коментар
                        Моя позната си взе нов Jeep Renegade от витрината миналата година. Тя е от Пловдив, а колата беше на витрината в София. Получи я около 2 месеца, след като подписаха договора ...

• Еделвайс
                        Еделвайс коментира
                        Редактиране на коментар
                        Искате да кажете че дори и да е налична пак ще се чака някой и друг месец, баси, в такъв случай дори и да имам някога възможност, вече тотално ми мина желанието и мерака да имам чисто нова кола от магазина, много им здраве на официалните ни представителства...

• Венци- малкия
                        Венци- малкия коментира
                        Редактиране на коментар
                        Брат ми си взе Хюндай Кона наличен, дадоха му го на следващият работен ден след подписването.

Последни новини:
                      Преди малко се върнах от автосалона на Тойота.
                      Колата е пристигнала в склада на фирмата и предстоят митнически действия,
                      разни прегледи и вероятно в сряда ще ме викнат да я получа,
                      ама не вярвам докато не се кача в нея

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X