"Ob Arm, ob Reich, im Tode gleich“
Русофилия: Тежка, наследствена незаразна болест, която не се лекува и от която за съжаление не се умира. Същата е дефиницията и за шизофрения.
За това казвам да я пробва. Размера е почти на японските "кей-кар", а вътре аз сядам удобно. Дали е грозна - това е индивидуално усещане. Важното е, че минава през места където минава мотоциклет и се паркира на мястото на кофа за боклук.
5-те стинки...
Не че имам сериозен опит, ама да си кажа.
Yaris Cross за мен е пръчка.Дето се кръстя в Тойотите.Скъп е.Ако е 4х4 Hybrid - по-бива.Ма и цената е друга.
Ако държиш на ново 4х4, Toyota не ти е марката...Става ненормално скъпа.
Ако си склонен на втора употреба-предното поколение RAV4 HSD за мен би те задоволило.
Доколкото от Форума съм те чел-хард изпълнения извън пътя липсват, искаш по-проходим автомобил за асфалт.Смятам, че това ти е колата.
Миаля, че ме разбра.Успех с избора!
P.S.
На твое място щях да взема нЯщо от рода на:
Dodge Charger
Ford Mustang
Chevrolet Camaro (Corvette e моят избор)
Някакви Поршета винаги са в графика...
Майкъле, Весели празници, и успех!
Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
0887/осемпет 66 4осем
Всяко едно БМВ ги оставя замислени тия пръчки,лично мнение само рентал съм карал от тия и за рентал става ма да го плащам за моя кола съм твърдо ПРОТИВ
Не разбирам, вкъщи влизаш и се изпльоскваш нашироко на дивана, че и краката на масата качваш. Защо трябва влизайки в колата да се сгърчваш като рибарски &&&...?
Няма спор за новото, а относно размера.
За 12 години, вече се наситих на голяма по размер кола.
Доджа е 5 метра дълъг и почти 2 широк.
Обичайно го карам сам и разкарвам 2 тона железа насам-натам.
Трудно се намира място за паркиране.
Напоследък дори ползвам градския транспорт, в Пловдив,
отколкото да се размотавам да търся къде да спра.
Това имах предвид, като се захласнах по малката кола!3
Не си ли мислил да си запазиш Доджа за дълги пътувания и да си вземеш отделно малка кола само за града, аз така съм решил вече да направя, запазвам си джипа за извънградски пътувания и се оглеждам за втора малка градска кола, само за града?
Обаче доколкото разбрах се чака 3-4 месеца ред за тази кола, както едно време стана.
Опитах се да разбера по телефона дали е така, но в Пловдив и Бургас не отговарят
Все още съм на етап проучване!
Една позната си купи нов Jeep Renegade Септември месец.
Не търсеше точно него, а просто СУВ-че някакво. След обикаляне на всички дилъри - навсякъде казваха - "Има проблем с доставките - чакане 6 месеца". А неин познат в Шкода и каза, че я записва за след 6 месеца, но реално да си го чака след Юли месец догодина.
Та взе Renegade, защото беше налична бройка в шоурума в София, която горе-долу покриваше нейните критерии. И въпреки, че беше налична - го мотаха 3 седмици, докато и дадат ключовете.
Та навсякъде се чака, заради кризата с чиповете. И дори да ти дадат срок, почти сигурно няма да го спазят.
П.П. Можеш да го загледаш това СУВ-че. Сравнително компактно е. Вътре, поне на мен ми се стори удобно. Има версия 4х2 и е по-евтина.
То това си е преоблечен Фиат 500Х
Колкото за моткането с доставките.... за мен е вятър работа. Плацовете на няколкото автозавода, които виждам често, са пълни.
Вярно че е на базата на Фиат 500х. Но версията Trailhawk си има истинско 4х4 и бавни. Има си тунинг китове за повдигане на окачването. Има доста клипчета как ги тормозят по доста лоши терени.
Само че Майкъл,до колкото разбирам, си търси по-височко возило и не е нужно да е 4х4.
И аз споделям мнението, че трябва да ходи, да сяда и да види кое му е удобно. Да прави тестдрайв преди да купува.
Като почнете си знаете вашето, човека иска МАЛКА кола. Той голяма си има. Половината дето ги плюете малките коли сте ги гледали отвън само. Аз съм 182 см. , 130 кила. Имал съм Поло 96-та, 20 000 км. съм го карал. За двама човека вътре е идеално. Имаме служебен С2, цялата фирма все ме пита как го карам това, докато не ги кача вътре. Имаме и Ц класа W202, ми много извинявайте, ама едвам влизам и излизам от нея. За 12 години Майкъл е направил 70 х.км., смятайте годишен пробег. Майкъл, купи си каквото ти е на сърце. Покарай, седни вътре, и взимай. Почти всички марки вече имат малки СУВ-чета - Пежо, Ситроен, Киа, Форд, Мазда,VW, абе много са. Това с доставките в момента е вярно, обещават ти 3 месеца, идва след 8-9. Търси налично, а и цените им са добри при автомобили на склад.
И Слави съм го виждал да излиза от малко Фиятче ма едва ли ще твърди,че му е удобно.Аз съм 180 см и малко под 80 кила,сложи 50 килца горница и ме набутай в Поло,там ‘е ми е супер,а в Мерцедесче НЕ………глупости
Босе, това Поло даже и близо до него не си стоял, та ти приказваш глупости. Заповядай при мен, вадя С2 и Ц класата, после ми кажи от в коя се влиза и излиза по-лесно. Както казах в началото, тука сте едни и същи по темите за малки коли, дето си знаете вашето и друго мнение не може да има. Айде весела Коледа от мен!
Субару XV e много копактен отвън,а широк и удобен отвътре автомобил,купих такова на дъщеря ми,само че втора употреба от Канада 2018г,заслужава да го погледнеш.
П.П. Можеш да го загледаш това СУВ-че. Сравнително компактно е. Вътре, поне на мен ми се стори удобно. Има версия 4х2 и е по-евтина.
Подкрепям да се тества, на същата база е и Сузуки SX4, последното като цена е съпоставимо с тойотата.
пп
предвид малкия пробег, мисля най-добре рентакар Хюндай Кона с опции за смяна.
байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Като почнете си знаете вашето, човека иска МАЛКА кола. Той голяма си има. Половината дето ги плюете малките коли сте ги гледали отвън само. Аз съм 182 см. , 130 кила. Имал съм Поло 96-та, 20 000 км. съм го карал. За двама човека вътре е идеално. Имаме служебен С2, цялата фирма все ме пита как го карам това, докато не ги кача вътре. Имаме и Ц класа W202, ми много извинявайте, ама едвам влизам и излизам от нея. За 12 години Майкъл е направил 70 х.км., смятайте годишен пробег. Майкъл, купи си каквото ти е на сърце. Покарай, седни вътре, и взимай. Почти всички марки вече имат малки СУВ-чета - Пежо, Ситроен, Киа, Форд, Мазда,VW, абе много са. Това с доставките в момента е вярно, обещават ти 3 месеца, идва след 8-9. Търси налично, а и цените им са добри при автомобили на склад.
Като стана дума за обем, напоследък направих диети и свалих 25 кила.
Сега съм 75 килограма, при 1.70 височина.
Приличам на гимназистче от началните класове
Жена ми е 50 кила мокра, та думата ми е, че като сме толкова портативни,
това суфче ще е идеално за телцата ни
Ами ще чакам ред няколко месеца!
Парадокса е, че първата ми кола по време на комунизма не съм я чакал.
Беше Фиат125 и го взех без предварително записване. А беше 1973 год.
Сега обаче всички действия трябва да направя в Пловдив.
Гледам, че има опция запазване онлайн, но не съм сигурен, че работи.
Искам да е пловдивска регистрация и затова няма да ходя в магазина в Бургас.
Сега съм в Несебър до 1 март и това означава застой по идеята за нова кола.
Добра механика на много добра цена, но за мен СУВ е нещо с 4х4. За "малка" кола по-добре новото Айго Х, то е мини-вариянт на Ярис Крос, по-късо и по-лесно за паркиране пред Макдоналдс. Освен това хибридната част тук не върши кой знае какво, няма предимствата на пълния електрик, нито предимства за паркиране кой знае какви. Всъщност Ярис Крос харчи колкото бензиновото Айго Х, във возията нямат разлика, нито в комфорта на предните седалки, там е доста обширно. E, малко повече мощност е при Яриса, но пък ако караш твърде бързо пропускаш красотите на пейзажа Според мен за "последна кола", в смисъл преди да дойдат електрокарите, има смисъл нещо изцяло на бензин и 4х4, дори да е леко ползвано за да се впише в бюджета. Весели празници!
Защо не разгледш новия Спортидж 5. Миналия ден в Кия София чакаха 6 бр които ще са налични другата седмица. Имат и налична която може да разгледаш. Аз капарирах едната и ще мога да ти дам лични впечатления след няколко дни. Не е много голяма, но вътре е доволно широка и удобна.
Коментар