Карал съм и 124, но я разкарах заради слабия мотор - Е230. Не съм имал други ядове. Но и служебната 210 е карана като служебна и до последно нямаше ядове, освен с ръждата. Оставиха ми я за части за моята, но освен брони и една бобина друго не се е налагало. Беше на около 800 000. Проблемът е когато е пипана от талибани с талибански части...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кола автоматик до 3000лв
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеПроблемът е когато е пипана от талибани с талибански части...
Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Аз моята си я чета в по-голямата част с Делфи и засега няма ядове. Веднъж не можах да прочета една кан шина и ми я прочете Румен (Картест). Иначе си правя сам колите, но с внимание и правилни части. На този етап не бих я сменил. Просто не ме занимава със себе си, а това ми е важно. Не я и пазя особено.. Не ми пука за нея."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеПросто не ме занимава със себе си, а това ми е важно.
Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
- 1 like
Коментар
-
Така постегната е вече и една идея по-прилича на кола. Застудя и опрях до акумулатора, старият е орион 74 ач. Който мерцедесджия и да питам даже и от Силвър Стар все ми казва за моя варта 100ач, варта100ач. В магазина ми викат, че по каталог за моята им е излизало 77ач и ми предлагат Банер... Единственото, което ме притеснява за вартата е, че 35см на дължина а сегашният е 28см..., но мисля, че ще влезе....
Коментар
-
Големия акумулатор върви с голям алтернатор и е екстра.
Тавата за монтаж е еднаква.
Слабо вероятно е да си така от завода. Това по отношение на "мерцедесаджиите".
Няма лошо да сложиш най големия акумулатор който се събира физически. Даже за стар кош е силно препоръчително.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеГолемия акумулатор върви с голям алтернатор и е екстра.
Тавата за монтаж е еднаква.
Слабо вероятно е да си така от завода. Това по отношение на "мерцедесаджиите".
Няма лошо да сложиш най големия акумулатор който се събира физически. Даже за стар кош е силно препоръчително.Последно редактирано от Josko; 13-12-21, 11:17.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Josko Преглед на мнение
и мене не ме бърка да се изръся малко повечко за читав акумулатор, но се чудя как ще му дойде на алтелнатора....И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
Няма значение какъв е алтернатора. Нищо няма да му стане.
Коментар
-
Първоначално публикуван от mikivt Преглед на мнениеПо повод ам`кулаторите, добре си спомням как една умряла цетка с 2,2 "вентилиран"дизел - ом604 - изкипя един 74ан на ексайт, най високата серия при тва. И после при проверка по шаси се оказа, че тая фабрично била със стотица
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеС грес се мажат"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
- 2 likes
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар