До: Toyota Hilux или Nisan Navara
Возил съм съм в Бургаски Хайлукс с офроуд тунунг за 20 хил. Няма такава проходимост...
Возил съм съм в Бургаски Хайлукс с офроуд тунунг за 20 хил. Няма такава проходимост...
) реших да взема нещо от по-градски тип с пружини отпред, а не с надлъжен торсион.Като начало се огледах в Л 200 имайки предвид новия 178 кс мотор и супер селект раздатката,както и 100% блокажа на задния диф.Взех от един приятел едно за тест,136 кс, на 50 хил км.За съжаление остахах супер разочарован.Пластмасата по таблото и вратите е от най евтината,вратите дефакто са тапицирани изцяло с пластмаса и при най нормално каране по павета всичко в него дрънчеше ужасно.От аудио системата има доста още да се желае.Седалката е ниска и имах чуството че седя на пода.Возията е доста твърда и като комфорт е по-зле и от Форда.Това окончателно ме насочи към Хайлукс 3.0 D4D и мисля (засега) че не сбърках.Този пикап има най-комфортната возия от всички и ускорява сравнително добре.За по-сериозен офроуд в оригинален вид според мен не става, но за средно трудни терени си е ОК.В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар