Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota Hilux или Nissan Navara

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Toyota Hilux или Nisan Navara

В Турция сглобяват 16 или 18 вида марки автомобили. Може и да ви е смешно но има и Турско Субару и Тойота. Тук не се продават защото "шапката" не им зачита гаранцията за евро зоната. Отговора е в ниското качество. Рено сглобяват "клио" и "канго" има Фиатове, фордове и какви ли не още по-ниско бюджетни колички. В самата Турция има доста наляти пари и при тях стои въпроса както при Китайците. Не важно кой го сглобява, а кой го контролира. Кайена до колкото знам и той не се сглобява у Фашистко, но това не му пречи да струва две кофи пари.
    Тъй че дайте да не залитаме в тая насока че само се объркват хората.
    На новите по серийния номер им пише къде са сглобявани осбено на японските. Ясно е че вече няма кой да мъкне коли от там насам
    Наварата на мен не ми харесва защото наистина е по пластмасова и това че е 170 коня е просто по голяма възможност да я обърнеш по таван на някой завой. Ненужно огромна е за нашите условия и е бъкана със скъпи части и щуротии. Общо взето голяма ламарина оборудвана като лека кола. Тойотата е определено дърварска и спартанска. Не съм се докосвал отблизо до новия Хайлукс, но като ровя гледам че доста успешно можеш да го приведеш в бойна готовност.
    Тъй че ако ще е камионче, да е хайлукс....
    Последно редактирано от bliss-stick; 16-09-09, 21:29.

Коментар

Първоначално публикуван от shotgun600 Преглед на мнение
      На последния модел Патфайндър и Навара ,двигателя 2.5dci е на Рено.
      Аз не виждам нищо лошо в това,защото съм повече от доволен от двигателя....
      Двигателят колега въобще няма нищо общо с Рено,чист Нисан е.

Коментар

а и още нещо се сещам ...
        на колелото на 4-ти километър в София се намира филиала на "Джонсън Контрол". Там наши генийчета програмират части от софтуера на Ситроен, Рено, БМВ, Мерцедес и тн.
        Недейте да ги купувате тия марки че в България са пипани

Коментар

по принцип доста марки имат български не само софтуер ами и хардуер - много чипове за разни марки си се правят в Ботевград и в Горубляне, ама това не означава нищо...

Коментар

точно това се опитвам да кажа ...
            ...че в днешни времена е недопустимо да заклеймяваш качеството на даден продукт по този начин

Коментар

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
              ......Може и да ви е смешно но има и Турско Субару .......
              Ако може малко повече инфо.
              (сори за спама )
              Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

ще питам каква беше историята и ще пиша, но понеже инфото засяга един от основните вносители за Бг не смея да пускам партенки и да подлъгвам хора.

Коментар

Колега и двете ако са нови са добри но тойотата с големия мотор 3.0тд е за предпочитане а и на пръв поглед мисля че е по голяма от наварата, а и нисана друса повече от тойотата, но вкрайна сметка вкус приятел няма, такаче вземай това което ти е на сърце. Успех с покупката защото жена, кола и прасе се вземат на късмет.

Коментар

Здравей Колега. Аз карам Hilux от 2002 година като съм сменил 2 до момента. Старият модел до 2005 на мен лично по ми харесва, помеже е с 20см по къс, а в същото време е с по голям просвет и съответно доста по-проходим. Изцяло е Японско производство. Сегашният ми е новият модел със 2,5D4D мотор 120к.с. Малко по-комфортен е от вътре, но е станал по "пластмасов" отвън, което с по-дългата база е проблем. Предната броня вече я прежалих, понеже често го ползвам извън пътя. Специално този модел е правен в Южна Африка, което се отразява на качеството, сравнено със стария модел. Иначе серийно си идва с ел блокаж на задния диференциал. Сравнено с Наварата, мисля че Hilux-а е по-добрия избор ако залагаш на здравина и Offroad възможности.
                    Experienced on Toyota Hilux and VW Amarok

Коментар

Първоначално публикуван от bitterman Преглед на мнение
                      Коя от двете да избера.Може ли отзад да се събере атв кавазаки брут форце
                      Провери ли и други алтернативи:L200 примено на Мицубиши

Коментар

здравейте ,колеги. до преди година с баща ми бяхме пред същата дилема-HILUX или NAVARA.Е накрая се решихме и взехме Тойотата и направихме правилния избор според мен .не робувам на марки ,но държа автомобилите в семейството да са японски.не съм управлявал и не съм се возил в NAVARA,така че ще се въздържа от коментари,но ми се струва,че за работна кола е прекалено лъскава и с доста електроника

Коментар

Аз пак съм пристрастен.

Новото Л200 си е фул-тайм със супер селект, блокаж на централен и заден диф.

За двигателя не съм 100% сигурен за произхода, но мисля че си е разработка на митсубиши 136 к. Този двигател след 30-35 хил км. полудя направо.. дърпа си като влак до 140-150, на магистрала съм го карал със 190 по равно и съм стигал 200 по лек наклон. До 130-140 харчи 9/100.

Вози по-комфортно от другите пикапи, возил съм се и в 3те.

Минуси - легена е 1 идея по-малък от предишния; произведен е в Тайланд от което малко страда качеството. За разлика от модела от 2005 (който пак имахме и продадохме на 1 приятел) и който до ден днешен няма ни 1 проблем, новия имаше болести по климатика, кормилния прът и скърцане на ресорите - всичко оправено гаранционно.

Поздрави
                          Mitsubishi L200, 2.5 TDI (2006) Intense, Mitsubishi Outlander 2.4 MIVEC CVT ( 2008 ) Instyle +

Коментар

Е колега направили правилнят избор вече?

Коментар

Преди около година гледах сравнителен тест между Toyota Hilux ,Nissan Navara i L200 ... знаете ги тези от 5 предавка мисля че бяха...Накрая след доста анализи Hiluxa взе първото място като надежден пикап с най голяма товароподемност
                              ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
                                ... надежден пикап с най голяма товароподемност
                                Това за камиони ли беше тест бе?

Ама не, не го правят за пари. ......никога..
                                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X