Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип за кал: Паджеро или Патрул?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от balkan1 Преглед на мнение
    ..... Патрула, но от друга страна казвате - дългата база е обратнопропорционална на проходимостта - не мога да разбера къде е тогава логиката? ......
    Никой не ти го каза по напреде ама дълъг Патрул не е офроуд звяр чисто геометрично е мнооооооого гоУем автобус (а чисто физически и е с огромна маса) и става само за трансконтинентални пътувания.

Всичкото написано по горе е за къс Патрул, народа обикновено сравнява къс Патрул със дълъг Пахерос (чеки_жия на испански)
    Land Rover Discovery II, V8 4.0
    VW Golf VI variant
    Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Честно казано започвам да се разочаровам от този форум. Очаквах повече експертни мнения, а не теория на "общия лаф" с каквито теми изобилства впрочем. За съжаление откривам вече и един парадокс. Смислените теми с детайли са около 10 годишна давност и нагоре. Идеята ми беше да разбера повече практическа информация за конкретни модели по години и модификации на Паджеро и Патрул, които имат здрави мостове и добре сметнати раздатки ( в противовес на Баба Нива), за да мога да катеря с лекота тежките терени до вилата и развъртам агресивни гуми. Ако тук няма дори един човек, който да се изкаже по същество, моля дежурните модератори да заключат темата. За спам и общ лаф има достъчно други теми като гледам.

Коментар

• Чавдар (V93)
        Чавдар (V93) коментира
        Редактиране на коментар
        Честно казано, все повече започваш да ми звучиш като някой, който си е регистрирал поредния дублиращ профил и се опитва за н-ти път да се прави на интересен. Хайде приятна почивка.

• Кольо
        Кольо коментира
        Редактиране на коментар
        Ти искаш информация, но дай и ти някоя.
        Например колко кубика успя да натовариш на супер УАЗа и колко дълго той работи без да се счупи. Също ми е интересно как успя да насочиш отворите на щуцерния болт да гледат към тръбичките.

Мостовете са ясни.

Колега , това за което питаш го има писано във форума и то много подробно в много теми. Не е имало марка и модел жип за който да съм се интересувал и да не съм намерил информация !
      Ама иска малко търсене...аджаба...
      Но направи ми впечатление думите които използваш -тежки терени , агресивни гуми , развъртане (за човек без Хабсолютно никакъв опит )....Нормално е момчетата от форума да не обръщат сериозно внимание към темата , когато ти четат писаниците. Айде лека от мен .
      Който търси , намира !
      Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X