Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет при избор на 4х4 джип втора ръка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Моите 5ст : мицубиши паджеро V80 , има място най-джип от всичко изброено до сега, идеален за семейство а и ще буди респект .
    Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
    Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Първоначално публикуван от Juiced Преглед на мнение
      Моите 5ст : мицубиши паджеро V80 , има място най-джип от всичко изброено до сега, идеален за семейство а и ще буди респект .
      Калояне това не е ли 4 генерация ?
      Ако да, цените са доста над бюджета.
      Който търси , намира !
      Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

• Juiced
        Juiced коментира
        Редактиране на коментар
        Да 4-а е и се намират за около 13-14 след 2006-а година. след 2009 не се намират за тази сума. Ама ти си го писал в подписа си : Който търси , намира.

Първоначално публикуван от Juiced Преглед на мнение
      Мицубишито много ми харесва, но има 3 проблема:
      За до 12к трябва да е преди 2008г
      ЧЕ респектира респектира, но жената не знам как ще го кара Трето, виждам само 3.2D двигатели

Коментар

• Juiced
        Juiced коментира
        Редактиране на коментар
        След 2006-а са с 3.2 дизел - комънрейл. Кара се перфектно от жена- висок е и с добра видимост. Фултайма е още една екстра за жена, а за теб има бавни и принудителен блокаж на задният мост ако ти се забавлява в калта.

За KIA-та и Волвото какво мислите?

RAV4 и Витара отпадат заради размера?
      До колкото знам, те са също надеждни като Хондата.

Коментар

Рав4 търсиш след 2012г, което не се вписва в настоящия бюджет. Волвото вози много приятно на дълъг път, но на дълъг километраж почва да му личи дали е поддържано добре и от 150хил км нагоре почва да се нуждае от смяна на части, които не са съвсем "евтини". Кията е народна кола, не респектира, Витарата друса. Санта Фе има повече обезопасяване и електроника от ЦРВ.

Коментар

Ъъъ, тва с респекта ми е много забавно, даже една от първите реклами на Държавната лотария беше с един дето явно току що беше спечелил некой лев и, естествено, си беше взел бяла Тойота 120-ка, ама явно нещо се беше объркал и търчеше около Тойотата да не хапне шамарите от едни дето не бяха разбрали, че колата трябва да ги респектира.

... което пък беше пояснено в края на рекламата от Захари Бахаров, че парите не те правят по-различен, специално за тия дето са объркани.
          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

• artefekt
            artefekt коментира
            Редактиране на коментар
            Едва ли такъв респект имаше предвид човека. По-вероятно да не го пресират. Като съм с джипката или 7-та, ми отнемат предимство макс 1-2пъти в месеца. По миналата седмица карах Пунтото на зетя....ееее 100 пъти за ден...всеки втори. Един единствен му стана неудобно и след кратък размисъл пусна аварийните за извинение

• Джоу (x3mrjoe)
            Джоу (x3mrjoe) коментира
            Редактиране на коментар
            Подобна идея за респект може да е актуална там където като видят униформа все още се спичат, но ако си мисли, че "тарикатската" кола ше го направи нещо повече, не е лошо да се консултира със зъботехник, че подобни объркани ги дават по телевизията как се оплакват от неразбрали респекта.

Респектира прилично повдигнат, кален джип, на 33-ки, с мандахерцаща се кука на лебедката, висяща от силовата броня
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

• Кольо
            Кольо коментира
            Редактиране на коментар
            Трийсе и тройките не вървят вече, минават към аспирините.
            Поне 40.

• Kirilpm
            Kirilpm коментира
            Редактиране на коментар
            От всичко дето съм виждал по пътя най-много ме респектира челен товарач, препускащ с 20км/ч без свалени вилици.

• Джоу (x3mrjoe)
            Джоу (x3mrjoe) коментира
            Редактиране на коментар
            Абе оня ден некъв врачанец който респектира с ТИР, явно по навик не се беше респектирал от влак на прелез, та го даваха по телевизорите.

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
          Респектира прилично повдигнат, кален джип, на 33-ки, с мандахерцаща се кука на лебедката, висяща от силовата броня
          и нито една права ламарина ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Не, че си хваля стоката, но определено ix55 е "дълга база" и определено може да побере два велосипеда при сгънати 2-ри и 3-ти ред седалки... 300-те хиляди км мога да ги сваля на 150, ако си мислиш, че тия по обявите са на "реални километри"...
            За 10-12 х.лева, ако си намериш МПС, което отговаря на всичките ти изисквания, ще те призная!
            Аз си търся нещо до 5 години и не намирам, дори за 30х- лева...
            Последно редактирано от Тедо /LJ73/; 26-01-21, 15:14.
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Здравейте!
              Благодаря за всичките отговори!
              Коментарите за респектирането имат вече развеселяващ ефект
              Започва да ми се изяснява ситуацията и се радвам.
              Разбрах, че ще се наложи да се направи компромис, нормално е.
              Идеята е за тази сума да избера най-добрия вариант, пък ако ми е писано да попадна на свестна кола още по-добре
              CR-V, Santa Fe и коя от Киите?

Коментар

Относно километрите,специално на нов внос ,италианка може да се проверят-само трябва да разбереш регистрационния номер на колата,а него го има в италианския талон.
                Ползвам го постоянно и всичко излиза.
                Също може и да се провери на кола от Швеция,за други държави нямам инфо,защото са ме интересували италианки заради запазените купета.

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Цветков Преглед на мнение
                  Относно километрите,специално на нов внос ,италианка може да се проверят-само трябва да разбереш регистрационния номер на колата,а него го има в италианския талон.
                  Ползвам го постоянно и всичко излиза.
                  Също може и да се провери на кола от Швеция,за други държави нямам инфо,защото са ме интересували италианки заради запазените купета.
                  Това с проверката в Италия вече ми се вижда бошлаф работа...Имам сериозни съмнения , че джамбазите превъртат километража и тогава я минават на последен преглед там. До колкото знам там минават на 2 години ,а това със записването в системата и проверката е от по-скоро.
                  Последно редактирано от cnc82; 26-01-21, 18:29.
                  Който търси , намира !
                  Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Всеки има правото да си мисли каквото си иска.
                    А какво ще кажеш за пробег примерно от 2019г,а колата продадена тази?

Коментар

• cnc82
                      cnc82 коментира
                      Редактиране на коментар
                      Това казвам , че има случаи в които може да се направят машинации , но има и такива в които уж не може . По пътя на логиката след 2-3-4 години би трябвало да е невъзможно. Но има едно но , нашите джамбази са свръх интелигентни...

Всяко правило си има изключения.

Коментар

• cnc82
                      cnc82 коментира
                      Редактиране на коментар
                      Така е , мисълта ми беше да не приемаш тази информация за чиста монета .

То има ли смисъл въобще да проверявам километри?!
                    Има толкова много тарикати по цялата верига, което обезсмисля упражнението и затова не повдигнах въпроса.
                    По интересно ми е да споделите мнение за последните 3 коли, каква скоростна кутия и за някой сполучлив двигател.

Коментар

• cecoa1
                      cecoa1 коментира
                      Редактиране на коментар
                      Коя KIA имаш предвид?

• cnc82
                      cnc82 коментира
                      Редактиране на коментар
                      Май ставаше въпрос за Спортидж .

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X