Возията с въздушното окачване е голяма работа, само мога да го препоръчам,колеги.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Jeep Grand Cherokee WK2
Свий
X
-
Много е трудно да се кликне на предходната страница:Първоначално публикуван от A.Georgiev Преглед на мнениеПонеже е трудно да проверявам по ВИН, някой разполага ли с търсачка по ВИН, за да мога да проверявам.
Примерно съм загледал ето този 1C4RJFCT0CC139240.
Overland 5,7 2012 - Автомобила е на 84 000 мили реални.
Добавям PDF-файл.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
VIN-номера тука: https://fcacommunity.force.com/RAM/s/equipment-listing и ще излезне комплектацията. .
Пак са променили нещо диференциалите: преден 195 мм, заден 230... при мен са 200 мм отпред и 213 отзад. Може би за да не криви короната (както се случи на моя
) са увеличили размера?
Прикачени файловеВ БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Гагич, не пише кой знае колко интересно на тоя линк. Аз тоя линк го знам.
Искам да знам с какво задвижване е и с точно какво окачване е.
Да не се окаже, че ще си купя джип на задно примерно или да не е QD2, или да е на пружини (което също не искам).
Ето за тоя ще се бориме:
1C4RJFBT5DC523565
Коментар
-
Чети бе, човек! Като искаш да знаеш - чети! Знаел си линка, пък явно не си прочел какво излиза от негоПървоначално публикуван от A.Georgiev Преглед на мнениеГагич, не пише кой знае колко интересно на тоя линк. Аз тоя линк го знам.
Искам да знам с какво задвижване е и с точно какво окачване е.
Да не се окаже, че ще си купя джип на задно примерно или да не е QD2, или да е на пружини (което също не искам).
Ето за тоя ще се бориме:
1C4RJFBT5DC523565
Въведох VIN, който си дал, във въпросния линк и прочетох, между другото
STANDARD EQUIPMENT
...
Quadra-Trac II (R) 4WD System
...
Quadra-Lift (TM) Air Suspension
...
А сега продължавай да питаш дали Quadra-Trac II не е "на задно" или Quadra Drive 2, и дали Air Suspension не е пружинно окачване!
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Гледаш старият код.
Под новият код излиза Standart и Optional оборудване, което е интересното. Това което пише в optional има ли го наистина в този автомобил?
Или просто тоя линк дава стандартните неща които има автомобила.
Често срещано е американците да търсят Лимитед версия, в която добавят неща които са стандартни за Overland или Summit.
Не е изключено и този 1C4RJFBT5DC523565 да има въздушно окачване.
Коментар
-
И за новия пак си пишеПървоначално публикуван от A.Georgiev Преглед на мнениеГледаш старият код.
Под новият код излиза Standart и Optional оборудване, което е интересното. Това което пише в optional има ли го наистина в този автомобил?
Или просто тоя линк дава стандартните неща които има автомобила.
Често срещано е американците да търсят Лимитед версия, в която добавят неща които са стандартни за Overland или Summit.
Не е изключено и този 1C4RJFBT5DC523565 да има въздушно окачване.
Quadra-Trac II (R) 4WD System
Това, в стандартно оборудване
Доколкото не пише air suspension, приемаме че е на пружини
Други въпроси?Ние не сме неутрални!
Коментар
-
....кой, аз ли? Дайте телефон ....ако искате ,може и на ЛС....Първоначално публикуван от A.Georgiev Преглед на мнениеМоже ли да ме потърсите на вайбър
Коментар
-
Колега, да ти е честита новата придобивка и да го оправиш за малко пари. Дано нямаш и проблеми с регистрацията в България и да се заяждат с теб разни митничари.JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
Тел: +359 887 847261
Коментар
-
Живи и здрави след 2 месеца, когато оправиме тая строшена предница и имаме късмет ботуша да е здрав, ще почерпя
Като цяло колата идва около 15-16к в България готова за регистрация с платени мито/ддс/техно тест.
От там нататък сигурно едни от 2 до 5 ще отидат в ремонт и газ. Но готиното е, че поне ще знам, че тая кола съм я правил аз и ще е здраво всичко отпред и по мотор (надявам се).
и тей !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар