Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Grand Cherokee WK2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Возията с въздушното окачване е голяма работа, само мога да го препоръчам,колеги.
    JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
    Тел: +359 887 847261

Коментар

Понеже е трудно да проверявам по ВИН, някой разполага ли с търсачка по ВИН, за да мога да проверявам.
      Примерно съм загледал ето този 1C4RJFCT0CC139240.
      Overland 5,7 2012 - Автомобила е на 84 000 мили реални.

Коментар

Първоначално публикуван от A.Georgiev Преглед на мнение
        Понеже е трудно да проверявам по ВИН, някой разполага ли с търсачка по ВИН, за да мога да проверявам.
        Примерно съм загледал ето този 1C4RJFCT0CC139240.
        Overland 5,7 2012 - Автомобила е на 84 000 мили реални.
        Много е трудно да се кликне на предходната страница:
        Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение

VIN-номера тука: https://fcacommunity.force.com/RAM/s/equipment-listing и ще излезне комплектацията. .
        Добавям PDF-файл.
        Пак са променили нещо диференциалите: преден 195 мм, заден 230... при мен са 200 мм отпред и 213 отзад. Може би за да не криви короната (както се случи на моя ) са увеличили размера?
        Прикачени файлове
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Гагич, не пише кой знае колко интересно на тоя линк. Аз тоя линк го знам.
          Искам да знам с какво задвижване е и с точно какво окачване е.
          Да не се окаже, че ще си купя джип на задно примерно или да не е QD2, или да е на пружини (което също не искам).

Ето за тоя ще се бориме:
          1C4RJFBT5DC523565

Коментар

Гагич, не пише кой знае колко интересно на тоя линк. Аз тоя линк го знам.
            Искам да знам с какво задвижване е и с точно какво окачване е.
            Да не се окаже, че ще си купя джип на задно примерно или да не е QD2, или да е на пружини (което също не искам).

Ето за тоя ще се бориме:
            1C4RJFBT5DC523565
            Чети бе, човек! Като искаш да знаеш - чети! Знаел си линка, пък явно не си прочел какво излиза от него
            Въведох VIN, който си дал, във въпросния линк и прочетох, между другото

STANDARD EQUIPMENT
            ...
            Quadra-Trac II (R) 4WD System
            ...
            Quadra-Lift (TM) Air Suspension
            ...

А сега продължавай да питаш дали Quadra-Trac II не е "на задно" или Quadra Drive 2, и дали Air Suspension не е пружинно окачване!
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Гледаш старият код.
              Под новият код излиза Standart и Optional оборудване, което е интересното. Това което пише в optional има ли го наистина в този автомобил?
              Или просто тоя линк дава стандартните неща които има автомобила.
              Често срещано е американците да търсят Лимитед версия, в която добавят неща които са стандартни за Overland или Summit.
              Не е изключено и този 1C4RJFBT5DC523565 да има въздушно окачване.

Коментар

Гледаш старият код.
                Под новият код излиза Standart и Optional оборудване, което е интересното. Това което пише в optional има ли го наистина в този автомобил?
                Или просто тоя линк дава стандартните неща които има автомобила.
                Често срещано е американците да търсят Лимитед версия, в която добавят неща които са стандартни за Overland или Summit.
                Не е изключено и този 1C4RJFBT5DC523565 да има въздушно окачване.
                И за новия пак си пише

Quadra-Trac II (R) 4WD System

Това, в стандартно оборудване

Доколкото не пише air suspension, приемаме че е на пружини

Други въпроси?
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Standart и Optional какво значи? Кое по точно го има в този автомобил или всичко?

Коментар

Доколкото линкът е за Build Sheet от Jeep, би трябвало това, което е изброено, да го има в комплектацията. Сега са го направили на самообслужване. Преди време аз изрично им исках такава информация и ми я пратиха на мейла
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Тоест джипа който гледам е с Quadra drive II защото го пише по надолу в Оптионал?
                      1C4RJFCT0CC139240
                      Искам да съм наясно какво точно да гледам за да не си чупя тиквата после.

Коментар

Може ли да ме потърсите на вайбър
                        ....кой, аз ли? Дайте телефон ....ако искате ,може и на ЛС....

Коментар

https://www.copart.com/lot/57914180/...rth-charleston

Спечелих

Коментар

• Bogoljub Gagic
                            Bogoljub Gagic коментира
                            Редактиране на коментар
                            Със salvage title как ще я регистрираш в Клета Майка? Или ще го караш с някакви фалшиви номера?

Не си чел достатъчно.
                          Тва не е шрод споко :*. Ще те повозя, ако си сипеш бизина

Коментар

Колега, да ти е честита новата придобивка и да го оправиш за малко пари. Дано нямаш и проблеми с регистрацията в България и да се заяждат с теб разни митничари.
                            JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
                            Тел: +359 887 847261

Коментар

Живи и здрави след 2 месеца, когато оправиме тая строшена предница и имаме късмет ботуша да е здрав, ще почерпя
                              Като цяло колата идва около 15-16к в България готова за регистрация с платени мито/ддс/техно тест.
                              От там нататък сигурно едни от 2 до 5 ще отидат в ремонт и газ. Но готиното е, че поне ще знам, че тая кола съм я правил аз и ще е здраво всичко отпред и по мотор (надявам се).
                              и тей !

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X