Какво разбираш под "нормален за вида на превозното средство разход" ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Идеи за SUV/Джип
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Hristo1998 Преглед на мнениеНе, нищо подобно не ми трябва. Не търся бегачка. А мпс с обем за багаж и няколко човека, комфорт и нормален за вида на превозното средство разход.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Hristo1998 Преглед на мнениеНе, нищо подобно не ми трябва. Не търся бегачка. А мпс с обем за багаж и няколко човека, комфорт и нормален за вида на превозното средство разход.Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
Цр-в 1 генерация , ако не ти е много старо е добър избор .
Ако искаш нещо по-ново , Киа Соренто дизелак , малко по-“джип“ е от Хондата .Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
Нисан Х-трейл те устройва.
Вървят малко над бюджета - моя който е доста приличен и го спазарих за малко над 7000лв..Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеАко нèма да се бèгаш с голфовете м/у светофарите, барабар с жената и детето вътре, Галопера е перфектна оферта.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Владо М Преглед на мнение
А колко е разходът на Галопера с този мотор градско?Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
Галопера е хубав, ама не е за автора на темата.
Или търси някое SUVче или по-добре някой ван.Hyundai Galloper 3.0 V6
0885 44 60 16
Коментар
-
Имам двама приятели с А4 2003г. комби. Багажника на Х-Трейл е малко по-голям и по-удобен от този на А4, като реално в Х-Трейл може да се натовари доста повече от А4 комби. Трябва да отбележа, че моя няма щора на багажника, която е напълно излишна тъй като е доста ниско. Скоро товарихме разни обемисти неща и предпочетохме Нисана пред Алдито именно заради по-удобния багажник. Друго което трябва да отбележа е, че при евентуална газова бутилка на мястото на резервната гума, резервната гума на Нисана заема повече място в багажника тъй като е по-голяма.
-
Първоначално публикуван от Владо М Преглед на мнение
А колко е разходът на Галопера с този мотор градско?
Коментар
-
Колеги, какъв клирънс ?! Човека сменя Ауди с "нещо по-високо", ама не отдолу, а отгоре, че е модерно, с което ще си вози гъзЪ и семейството, в което известно време ще се ползва и детска количка за чието наместване също се мисли.
Относно разхода, какъвто и SUV (колкото и да е общо) да си вземеш, нафтовият разход ще ти е поне 10±1, а на газ от 18-20 градско и 15 на извънградско.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Това дето си показал не мога въобще да го погледна, щото иска да му потвърдя мераците да ми пуска реклами.
От джипките на шаси само Спортиджа е с бензинов двигател 2.0 и на мен ми изхарчи 15 газ смесени като съм напълнил две бутилки по 60 и малко литра само аз, с които съм минал около 800км и малко за около 2 седмици в края на ноември 2019.
Имам познат с първото CR-V, като при него градското е около 15. Приятел с Маверик 2.4 ми говореше за нещо около 10 газ на извънградско, но това беше отдавна. Скоро не сме говорили по темата, но пък е и повод да го чуя.
Всички други познати и приятели с бензинови джипове са от 3.0 нагоре, като посоченият разход от 20 градско и 15 извън е минимума.
На състезателите и магистралното им отива на 20÷25.
За печките е ясно.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
... имам и още един пример, но той е частен.
Преди 12-13г приятел си взе дълго Паджеро 2 дизел автомат да си влачи лодките, но като му секна далаверата с евтината нафта го разкара, че разхода му беше от 13÷14 навсякъде, а той не е по изваждането.
Взе си пак такова, но 3.0, като докато му сложи газ го караше на бензин и разхода пак му беше 14, само дето вървеше за разлика от дизеловият труп, с който му беше голяма мъка.
Сложи му просташка/о газова/во, че имаше няколко комплекта под ръка, с което докара разход към 20 и страшно мрънкаше, щото му било много !
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар