Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идеи за SUV/Джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Идеи за SUV/Джип

Здравейте приятели!
    Нов съм. В момента карам Audi A4 газ/бензин, 1998,101 к.с. Вече ще се увеличава и броят на членовете в семейството. Та си търся високо проходим автомобил. Критериите са ми: комфорт, надежност, поносима поддръжка, поносим разход и най-вече обем. За количка, багаж.. Мисълта ми е възможно ли е да попадна на автомобил отговарящ на тези критерии до 6000лв. По-принцип ми е мерак за джип, но поне да знам дали е възможно да сполуча на нещо или не. Автомобила ще се използва за населено, извън населено място, за почивки, дестинации..
    Наистина ще съм благодарен, ако някой "удари" по едно рамо. 🙂

Погледни това:

https://offroad-bulgaria.com/forum/%...5%D1%80-3-0-v6

Коментар

• Джоу (x3mrjoe)
      Джоу (x3mrjoe) коментира
      Редактиране на коментар
      Аз даже се учудвам, че при толкова подобни теми, някой не го е отвлякъл !
      Тия дето от лек автомобил 1.6-1.8 искат да скочат на нещо "по-високо" е ясно кво ги плаши, но тази които имат опит и им трябва подобен джип не знам какво чакат ?!

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      И аз това се чудя- всяка втора тема е Джипка до 6-7 бона.....е тая е готова,няма ръжда,нормален модел,форумска.......и се чудят,на кое и аз не знам

• Juiced
      Juiced коментира
      Редактиране на коментар
      Има готова за 6-7к ама не е тойота или нисан, те са като мерцедеса и БМВ-то на офроуда и в Бг не може да се покажеш пред аверите с кореец, по-добре с ужаска на тракторки...

Защо не си вземеш един ван с тракшън контрол или едно комби куатро А6, така и така си свикнал с марката. Хубавите и големи семейни джипове са обратно пропорционални на малкия разход и евтината поддръжка. Някакво изключение е може би Хонда CRV.

Коментар

• Владо М
      Владо М коментира
      Редактиране на коментар
      Няма спор частите са скъпи, но човекът вече има тренинг

• royce
      royce коментира
      Редактиране на коментар
      Владко, нали си наясно, че последните А6-ци с поносима поддръжка са до 1997-ма?

• Владо М
      Владо М коментира
      Редактиране на коментар
      Никога не съм бил фен на марката, но определено има качества, въпрос на кеш и на читав екземпляр. Имам приятел с А6 и от няколко години освен масла и филтри нищо не е сменял по нея. Ама е много извън бюджета.

Първоначално публикуван от Владо М Преглед на мнение
    Защо не си вземеш един ван с тракшън контрол или едно комби куатро А6, така и така си свикнал с марката. Хубавите и големи семейни джипове са обратно пропорционални на малкия разход и евтината поддръжка. Някакво изключение е може би Хонда CRV.
    Колега би ли споделил какво от това дето го предлагаш си го пипал и карал на живо?

Коментар

• Владо М
      Владо М коментира
      Редактиране на коментар
      Возили са ме и познавам - обменям инфо със собственици и на трите варианта. А вие колега кога за последно сте вкарвали детска количка в МПС?

Никакви проблеми с количката,влиза в багажника без проблеми ма те там влизат и трима дебели
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

• Владо М
      Владо М коментира
      Редактиране на коментар
      За влизането влиза, ама на каква височина се вдига при джипа и при вана?

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Не съм мерил ма ако мислиш ще премеря багажниците на комбито и Бенци,ни една не е на ниво кльощава мадама обаче

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
    Vmax = 120 km/h.
    ά (0-100) = 35"
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение

Vmax = 120 km/h.
      ά (0-100) = 35"
      Че то това си е жива драгаджийка
      Е не е SRT ама кото такову!

Коментар

Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнение

Че то това си е жива драгаджийка
        Е не е SRT ама кото такову!
        Аудиджия ще се побърка от саклет ако трябва да кара такова нещо.
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение

Vmax = 120 km/h.
          ά (0-100) = 35"
          Това пък от къде го изрови?
          За дизела е дето е 99к.с. и пак е близо 20 сек, не 35.
          С тези гуми няма да е бегачка, но пак няма да е над 20сек. дори натоварен. Максималната скорост пък е над 160.
          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
          Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
            Максималната скорост пък е над 160.
            Некъде из аутодатите - maybe. Практиката друго показва. Двама приятели се отърваха с крясъци от такива.
            А и не става дума за дизел в обявата, препоръчана от Пенчо.

Коментар

Идеята ми беше да взема съвет от вас(по-запознатите като цяло с мпста) дали за този бюджет би било възможно да си закупя градски джип. Ако не, не. То ми е ясно, че най-лесния вариант за семеен автомобил е комби. За там си имам варианти. Любопитно просто ми беше дали за тези пари бих намерил нещо с по-висока бдителност така да кажа. 😁

Коментар

• cecoa1
                cecoa1 коментира
                Редактиране на коментар
                Виж си първия пост. "Високо проходим автомобил", па сега "градски джип"?! WTF?!
                Иначе има.

Добре градският джип предполагам, че е по-висок от примерно комби? Искам да кажа с това градски джип,че искам джип за такива условия, а не offroad или такива по-трудни трасета.

Коментар

Ако нèма да се бèгаш с голфовете м/у светофарите, барабар с жената и детето вътре, Галопера е перфектна оферта.
                ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Човека иска паркетник. Всяка втора тема е за паркетник до 5-6000лв., да поразгледа съседните теми.
                  Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                  Телефон - в профила!

Коментар

Не, нищо подобно не ми трябва. Не търся бегачка. А мпс с обем за багаж и няколко човека, комфорт и нормален за вида на превозното средство разход.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X