Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pajero 3.2 DID или Grand Cherokee 3.1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Най масовите коли, използвани за лов у нас, са Витара, Фронтера и напоследък, щото им паднаха цените и са добри - Терано. Паджеро за лов се е утрепало, ама предното, две. То пък гние и ако има запазени са по скъпи и от тройките, които едно, че са кекави и друго, че имат сложно и скъпо окачване и дизел с легенди за калпава помпа.

Коментар

Преди 4-5 години търсех Терано дизел и под 7 нямаше,имаше гнилочи които вече ги няма,смятай сега как е и това за голо Теранченце,за лов още 3 бона горница поне
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Явно цъфнахме и вързахме, че да искаме за една - две нормални заплати, да си закупим перфектната кошница. Че даже и 4х4 да е.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
          Явно цъфнахме и вързахме, че да искаме за една - две нормални заплати, да си закупим перфектната кошница. Че даже и 4х4 да е.
          Явно ти голяма заплатата на тебе,или пенсията от.......Япония
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение

Явно ти голяма заплатата на тебе,или пенсията от.......Япония
            И колко , според теб, трябва да е нормална заплата във мамковината тези дни?

п.с. Япония съм я гледал само на картинки.

Коментар

И колко , според теб, трябва да е нормална заплата във мамковината тези дни?

п.с. Япония съм я гледал само на картинки.
              колко ТРЯБВА ДА Е или колко Е?Статистически 5 бона не са средна заплата за България пък според теб кое е нормална коментирай ти,аз каквото и да кажа може да е малко.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

колко ТРЯБВА ДА Е или колко Е?Статистически 5 бона не са средна заплата за България пък според теб кое е нормална коментирай ти,аз каквото и да кажа може да е малко.
                Правиш ли някаква разлика между средна и нормална заплата?
                Щото има и минимална.
                Има и социална.

Ама какви таралясници трябва да караш със минимална заплата и дали трябва да ти е позволено да го правиш?

Коментар

И двата модела за да ги каращ и поддържаш си или маниак или мазохист(личен опит). Разгледай гранф витарите . качи се покарай хем лесно за подръжка , лесно за лифт и тунинг , лесно за продажба(пак личен опит). Разликата в цифрите в разход на гориво и подръжка между споменатите два модела Гранд Чероки и Паджеро и една Град витара е точно делено на две ...

Коментар

Правиш ли някаква разлика между средна и нормална заплата?
                    Щото има и минимална.
                    Има и социална.

Ама какви таралясници трябва да караш със минимална заплата и дали трябва да ти е позволено да го правиш?
                    Дефинирай НОРМАЛНА,че на мен не ми стигат няколко от средните,за минимална да не говорим.И наистина ли дърпаш темата там?Нормална за мен и нормална за теб са различни неща,нормалната я смятай средна,да имаш шанс да го уцелиш защо търси колица до 5500,че ако взима 15 мммммай няма да я има питанката тук.

Да ми е позволено?Кой трябва да ми позволи каквото и да е?2019 сме,тия с позволеностите не ги играя аз

Аз нямам какво повече да ти кажа
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Дефинирай НОРМАЛНА,че на мен не ми стигат няколко от средните,за минимална да не говорим.И наистина ли дърпаш темата там?Нормална за мен и нормална за теб са различни неща,нормалната я смятай средна,да имаш шанс да го уцелиш защо търси колица до 5500,че ако взима 15 мммммай няма да я има питанката тук.

Да ми е позволено?Кой трябва да ми позволи каквото и да е?2019 сме,тия с позволеностите не ги играя аз

Аз нямам какво повече да ти кажа

Позволено - до толкова, че да не замърсяваш атмосферата повече от позволеното.

К0олко цо ви позволяват по вашия край?
                      За азотни и други оксиди?
                      За финни прахови частици - какви са ви нормите?

Коментар

Позволено - до толкова, че да не замърсяваш атмосферата повече от позволеното.

К0олко цо ви позволяват по вашия край?
                        За азотни и други оксиди?
                        За финни прахови частици - какви са ви нормите?
                        Не съм се интересувал,проблеми съм нямал с коли от 5 та до 40 годишни..Какво общо има със заплатата това?Преди седмица продадох едната за 1000 долара поне не съм на заплата,на 26 годинки беше.

Заеби,сериозно няма смисъл да ме убеждаваш за заплати,5500 има и толкова иска да похарчи за кола,какво си мисли ммммм не е моя работа.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Колега, в Англия и във всяка нормална държава кола, джип струва не повече от 1 заплата , гповоря за коли които са над 15г! Влез в Англия и ги виж! Влез в Германия и ги виж! Само в България продаваме кошници и искаме пари като за нова кола. Така е след като нямаме никакво производство и народа е беден. Дава сумати пари за един внесен боклук на по 400 000км без да са му били сменяни някога филтри, масла. Както и да е... когато живеем в кочина се свиква и това става нормално, свиканли сме да караме кочини...., такива продаваме, лъжим се по автокъщите, принавиват се км и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от Mais Преглед на мнение
                            И двата модела за да ги каращ и поддържаш си или маниак или мазохист(личен опит). Разгледай гранф витарите . качи се покарай хем лесно за подръжка , лесно за лифт и тунинг , лесно за продажба(пак личен опит). Разликата в цифрите в разход на гориво и подръжка между споменатите два модела Гранд Чероки и Паджеро и една Град витара е точно делено на две ...
                            Колега, а гранд витарата как е със 4х4, как се зацепва сигурно ли е или е като на Нисан Хтрейл-а?

Коментар

Първоначално публикуван от sttekata Преглед на мнение

Колега, а гранд витарата как е със 4х4, как се зацепва сигурно ли е или е като на Нисан Хтрейл-а?
                              Гранд витарата е парт тайм , следващата гранд витара е като Нисан Хтрейл
                              Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
                              Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Първоначално публикуван от sttekata Преглед на мнение

Колега, в Англия и във всяка нормална държава кола, джип струва не повече от 1 заплата , гповоря за коли които са над 15г! Влез в Англия и ги виж! Влез в Германия и ги виж! Само в България продаваме кошници и искаме пари като за нова кола. Така е след като нямаме никакво производство и народа е беден. Дава сумати пари за един внесен боклук на по 400 000км без да са му били сменяни някога филтри, масла. Както и да е... когато живеем в кочина се свиква и това става нормално, свиканли сме да караме кочини...., такива продаваме, лъжим се по автокъщите, принавиват се км и т.н.
                                Специално автомобилите с висока проходимост , изключвам SUV-вете , навсякъде си държат цена.
                                На кой това му харесва или не и кой може да си го позволи (закупуването и подръжката на такъв автомобил) е друг въпрос.
                                За цените в България на леките коли съм съгласен с теб.
                                Високи са , да. Това се дължи на факта , че сме бедни и услугите ни са евтини.
                                ​​​​​​
                                Последно редактирано от cnc82; 06-11-19, 14:39.
                                Който търси , намира !
                                Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X