Най масовите коли, използвани за лов у нас, са Витара, Фронтера и напоследък, щото им паднаха цените и са добри - Терано. Паджеро за лов се е утрепало, ама предното, две. То пък гние и ако има запазени са по скъпи и от тройките, които едно, че са кекави и друго, че имат сложно и скъпо окачване и дизел с легенди за калпава помпа.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Pajero 3.2 DID или Grand Cherokee 3.1
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеЯвно цъфнахме и вързахме, че да искаме за една - две нормални заплати, да си закупим перфектната кошница. Че даже и 4х4 да е.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
Явно ти голяма заплатата на тебе,или пенсията от.......Япония
п.с. Япония съм я гледал само на картинки.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
И колко , според теб, трябва да е нормална заплата във мамковината тези дни?
п.с. Япония съм я гледал само на картинки.
TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
колко ТРЯБВА ДА Е или колко Е?Статистически 5 бона не са средна заплата за България пък според теб кое е нормална коментирай ти,аз каквото и да кажа може да е малко.
Щото има и минимална.
Има и социална.
Ама какви таралясници трябва да караш със минимална заплата и дали трябва да ти е позволено да го правиш?
Коментар
-
И двата модела за да ги каращ и поддържаш си или маниак или мазохист(личен опит). Разгледай гранф витарите . качи се покарай хем лесно за подръжка , лесно за лифт и тунинг , лесно за продажба(пак личен опит). Разликата в цифрите в разход на гориво и подръжка между споменатите два модела Гранд Чероки и Паджеро и една Град витара е точно делено на две ...
Коментар
-
Правиш ли някаква разлика между средна и нормална заплата?
Щото има и минимална.
Има и социална.
Ама какви таралясници трябва да караш със минимална заплата и дали трябва да ти е позволено да го правиш?
Да ми е позволено?Кой трябва да ми позволи каквото и да е?2019 сме,тия с позволеностите не ги играя аз
Аз нямам какво повече да ти кажаTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Дефинирай НОРМАЛНА,че на мен не ми стигат няколко от средните,за минимална да не говорим.И наистина ли дърпаш темата там?Нормална за мен и нормална за теб са различни неща,нормалната я смятай средна,да имаш шанс да го уцелиш защо търси колица до 5500,че ако взима 15 мммммай няма да я има питанката тук.
Да ми е позволено?Кой трябва да ми позволи каквото и да е?2019 сме,тия с позволеностите не ги играя аз
Аз нямам какво повече да ти кажа
Позволено - до толкова, че да не замърсяваш атмосферата повече от позволеното.
К0олко цо ви позволяват по вашия край?
За азотни и други оксиди?
За финни прахови частици - какви са ви нормите?
Коментар
-
Позволено - до толкова, че да не замърсяваш атмосферата повече от позволеното.
К0олко цо ви позволяват по вашия край?
За азотни и други оксиди?
За финни прахови частици - какви са ви нормите?
Заеби,сериозно няма смисъл да ме убеждаваш за заплати,5500 има и толкова иска да похарчи за кола,какво си мисли ммммм не е моя работа.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеЯвно цъфнахме и вързахме, че да искаме за една - две нормални заплати, да си закупим перфектната кошница. Че даже и 4х4 да е.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Mais Преглед на мнениеИ двата модела за да ги каращ и поддържаш си или маниак или мазохист(личен опит). Разгледай гранф витарите . качи се покарай хем лесно за подръжка , лесно за лифт и тунинг , лесно за продажба(пак личен опит). Разликата в цифрите в разход на гориво и подръжка между споменатите два модела Гранд Чероки и Паджеро и една Град витара е точно делено на две ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от sttekata Преглед на мнение
Колега, а гранд витарата как е със 4х4, как се зацепва сигурно ли е или е като на Нисан Хтрейл-а?
Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
Ford Fiesta 1.4 Tdci
Коментар
-
Първоначално публикуван от sttekata Преглед на мнение
Колега, в Англия и във всяка нормална държава кола, джип струва не повече от 1 заплата , гповоря за коли които са над 15г! Влез в Англия и ги виж! Влез в Германия и ги виж! Само в България продаваме кошници и искаме пари като за нова кола. Така е след като нямаме никакво производство и народа е беден. Дава сумати пари за един внесен боклук на по 400 000км без да са му били сменяни някога филтри, масла. Както и да е... когато живеем в кочина се свиква и това става нормално, свиканли сме да караме кочини...., такива продаваме, лъжим се по автокъщите, принавиват се км и т.н.
На кой това му харесва или не и кой може да си го позволи (закупуването и подръжката на такъв автомобил) е друг въпрос.
За цените в България на леките коли съм съгласен с теб.
Високи са , да. Това се дължи на факта , че сме бедни и услугите ни са евтини.
Последно редактирано от cnc82; 06-11-19, 14:39.Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар