Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нужен ми е съвет от хора карали offroad

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нужен ми е съвет от хора карали offroad

Алекс, тя ти е тамън, но... когато я караш, не виждаш нищо...
    Оня ден, в събота, по обяд, колко те обикалях по Цариградско, минавах пред теб, минавах ти отляво, минавах ти отдясно, махах ти с ръка, ама ти беше зает с оживен разговор, с една малка принцеса, седяща на задната ти седалка... така и н ме видя... То верно с тази ниска, паркетна индианка, не се и виждам много...
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
      Алекс, тя ти е тамън, но... когато я караш, не виждаш нищо...
      Оня ден, в събота, по обяд, колко те обикалях по Цариградско, минавах пред теб, минавах ти отляво, минавах ти отдясно, махах ти с ръка, ама ти беше зает с оживен разговор, с една малка принцеса, седяща на задната ти седалка... така и н ме видя... То верно с тази ниска, паркетна индианка, не се и виждам много...
      Повечето срещи на пътя са за лошо, та съм се научил да не обръщам внимание (съжалявам че не съм те видял), а и "принцесата" тамън и ставаше лошо и мислих къде да отбия
      А видимостта е ОК

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
        Не съм съгласен от собствен опит мога да кажа, че ми е ТАМЪН...
        Знам че не си съгласен и ти е тамън. И на мен би ми била тамън.
        Това беше във връзка с точка 3 от изискванията на drukman, и на майтап. Тя самата тема си е майтап при положение че толкова е писано и всичко е ясно. Ама пък е забавно.

Коментар

ами тя на Алекс е с лифт и по-големи гуми... серийната е доста по-ниска и при офроуд ще закача повече...

80-ката има един много съществен недостатък - доста е скъпа... Макар че вече се появяват и по-евтини из обявите... в момента в мобиле.бг има една 4.2Д без турбо за 15000лв... но сигурно е гробница - на 129 000км /пише че/ е...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Е изтървал е човека една 0, леле какви сте, веднага се хващате за дребното. Ми 15 к още и ще стане като нова

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
              Пробвах. Два оттука, два оттам - четири.

http://www.uazbuka.info/?model=37&group=107
              За гражданските-да.Питах за редукторните...
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
                Тя самата тема си е майтап при положение че толкова е писано и всичко е ясно. Ама пък е забавно.
                За вас може да е майтап, за мен не е. Аз си чета и нещата ми се избистрят, за което съм благодарен дори на колегите които се майтапят. ПЪЛНО ЩАСТИЕ НЯМА. Значи има компромиси. Най подходящо ми се вижда междинния диференциал.- Тойотите и роверите са или скъпи или стари. Имам вече два нисана, май най-добре да ги направя три. Хем се вмества в бюджета хем стъпва по широко. Намерих един на който пише 2.8ТD 136 Hp 1995г. Има ли такова пиле или пак търговски номера? Цената преди пазарлъка е 9000лв.
                Поздрави.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                  Така ,че успех,но лично мое мнение да е на цели мостове-по малко проблеми правят.Успех все пак.
                  То аз Паджеро си имам. Прецених, че не става преди да питам тук. Ако мога да го дам на бартер ще е добре.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                    Най подходящо ми се вижда междинния диференциал.
                    ...
                    Имам вече два нисана, май най-добре да ги направя три.
                    Нещо не разбрах... ако в крайна сметка се търси с междинен диференциал, то Патрулите нямат.
                    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                      ... аз съм сменил 14 джипки покарам я и все нещо не ми харесва...
                      Юли аз немога така. Взема ли си нещо трудно го продавам. Затова гледам повече предварително.

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                      ...знам че някои специялисти ще ми кажат че няма такава БИРА, но аз мисля че съм близо до целта и това е Toyota Land Cruiser D-4D KJ90 Special 163 к,с, 3000 кубика, 2001,2002г,....
                      Това ако го намериш до 10к земи 2(две). Бирата от мен.

Наздраве.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                        Нещо не разбрах... ако в крайна сметка се търси с междинен диференциал, то Патрулите нямат.
                        Това е компромиса.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

То аз Паджеро си имам. Прецених, че не става преди да питам тук. Ако мога да го дам на бартер ще е добре.
                          Колега,пуснете снимки на паджерото,може и на ЛС
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Нещо по трудно?
                            Тая гатанка е лесна.
                            Кажи отговор до 10к (Джорджо ги пропусна)преди да съм направил някоя простотия.
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Кажи отговор до 10к (Джорджо ги пропусна)преди да съм направил някоя простотия.
                              Пич, не се ядосвай, нищо лошо. Стана майтап защото искаш да сравняваме Мерцедес и БМВ. Какви Нисани имаш?

Коментар

Пич, не се ядосвай, нищо лошо. Стана майтап защото искаш да сравняваме Мерцедес и БМВ. Какви Нисани имаш?
                                Ма защо ме разбирате погрешно. Аз изобщо не се ядосвам. Ако знаеш с какъв кеф пробирам инфо. Хем научавам неща които не сам знаел и кое колко е полезно ПРАКТИЧЕСКИ, хем зевзеците внасрт колорит в темата. Това за гатанката ти го написах сериозно, ако знаеш решени без компромис-казвай. Времето когато знаех всичко и бях прав на всяка цена съм го преживял отдавна.
                                Благодаря на всички!

ПП За да сравнявам Мерцедеса с Москвич ФОРУМ не ми трябва.

Патрол GR дълга база 3.0DI
                                Навара 2.5 двойна кабина
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X